חדש+ פרק 6

khorne

New member
חדש+ פרק 6

אהלן, חדש כאן בפורום קורא אדוק של הסדרה מאז שאני בן 17 בערך.. חייב להגיד שלהבדיל מהרבה מעריצים של הסדרה אני חושב שהסדרה מצוינת. זה צפוי שכל יצירה שעל מסך תהיה שונה מהיצירה הכתובה, אמנם זה תמיד קצת מעצבן לראות את השינויים ( אני עברתי את הטראומה הגדולה עם "שר הטבעות") אבל בסך הכל השינויים והתוספות בסדרה הן לטובה. דעותי המלאות ספויילרים על פרק 6 בהודעה הבאה...

khorne

New member
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gifפרק 6

לדעתי היה פרק מדהים! הכי טוב בסדרה עד עכשיו. קן הנשרים- אדיר, הנאום של טיריון היה אחד הקטעים שהיו אפילו יותר טובים מהספר. הקרב בין ברון לסר ורדיס היה גם מצוין כולל סיומת דל הירח בסוף... בראן ואנשי הפרא- כנראה שהחלק הכי מאכזב, לאור הסיבה הברורה של היעלמות הזאבים. אני מבין שיוצרי הסדרה רוצים לחזק את הדמויות של רוב ותיאון, אבל למה על חשבון קיץ וסער...? נד על כס הברזל- עוד קטע מצוין כולל הופעת האורח של בריק דונדריון. כמו כן נד עם מקל ההליכה מזכיר קצת את האוס. ג'ופרי וסנסה- אמנם נראה קצת שמאלצי, אבל מי שמכיר מה שיקרה בהמשך - קטע שמעביר צמרמורת. התוספות של תיאון עם הזונה ורנלי ורוברט ביער- קטעים נחמדים שבסה"כ מוספים אופי לדמויות משמעותיות לעונה הבאה. (תכלס היה נחמד עם גם מרטין היה קצת מעמיק בהם בספר הראשון וכן נותן רקע למעשים שלהם בספק השני). כתר הזהב בסוף- פשוט מדהים, חייב להודות שפלטתי צרחת אושר קטנה בסוף הקטע הזה. לסיכום, לדעתי סדרה מצוינת, כל אלה שטוענים שזה לא נראה בכלל כמו שהם דמיינו את זה, ובכן זה העניין עם דמיון- זה לא אותו דבר אצל כולם. פרק 7 אמור להשתחרר ברשת בימים הקרובים לדעתי, ואני רוצה עוד!!!

niv_204

New member
[ספוילר] הפעם באמת

חסרו הזאבים. עד עכשיו לא כ"כ הפריע לי שלא הראו אותם כמו שצריך אבל בקטע ביער? לא האמנתי שיקצצו בקטעי הזאבים - הרי הם כ"כ משמעותיים.. (מצאתי את עצמי צועקת על הטלביזיה - איפה הזאב? מעניין מה חושבים השכנים..) כנראה לצערי שזה באמת מה שיחסר בסדרה/עונה הזאת.. חבל כי זה באמת אחד הדברים הפנטסטים בסדרה שאהבתי. גם ככה מרטין מתקמצן על פנטסיה בכתיבה שלו..

gal06

New member
../images/Emo58.gifיפה יפה אבל...

יש להם הככככככככככככככככככככל שחקנים טובים תפאורה מעולה אבל חסר עוצמה !!! אין מה לעשות פשוט חסר , לפעמים נראה תפל ובלי טעם בכלל לפעמים אפילו משעמם . כל פרק צריך להיות עוצמתי וחזק כל פרק כל הפרק, לא רק חלקים כל כך מעטים שכל הזמן מחכים למשהו ולא ממש קורה . יייייייייייייייייייייייייאלה כבר נגמרת העונה ואיפה ??? לא משהו , חסר לי המילים שדאני אומרת לחאל דרוגו הירח והכוכבי שלי יאלה קצת רומנטיקה בתוך כל הרוע, הלא גם זה יגמר די מהר.

פרק מעולה - סדרה מעולה

אין לי מילים כבר לתאר כמה אני מאושר מהסדרה. הם מעבירים כ"כ יפה את הסיפור. הקטע בסוף שנד עובר על הספר של שושלת באראתיאון היה מצמרר. כתר הזהב היה מעולה - פשוט פרק מלהיב. נ.ב פרק 7 כבר שוחרר - ללא תרגום, הדלפה. אני מניח שכבר מחר יהיה מתורגם. תהנו.

Indego

New member
לא מומלץ...

האיכות היא הרבה פחות טובה מ720P. חבל, עדיף כבר להמתין לשבוע הבא, ולהינות כמו שצריך.

khorne

New member
פרק 7- ראיתי, אחלה פרק

למרות (קשה לי להאמין שאני אומר את זה) שמתחיל להימאס מסצינות הסקס הלא קשורות. ראינו כבר את טיריון בתחילתה של אורגיה, את דאני בשלל תנוחות ועכשיו גם לסביות. מה הלאה?

ניר4819

New member
פרק נהדר

הווידוי של טיריון על פשעיו היה נהדר, כמו גם הקרב של וארדיס. רק חבל שלא ציינו עם מי הוא נלחם, וגם למה האדם הזה החליט פתאום להיות האלוף של טיריון. אהבתי מאד גם את הקטע של אריה וסיריו, בעיקר בזכותו - הוא מזכיר כל כך את איניגו מונטויה מהנסיכה הקסומה, בעיקר בסגנון הדיבור. אהבתי גם את הקטע שבו נד מסתכל בספר, ואתה רואה שהאסימון יורד לו (ומצחיק שרק עכשיו. אני חושב שכל אחד אחר היה שואל את עצמו איך זה שאף אחד מהילדים החוקיים של רוברט לא דומה לו בצבע שערו, ורק הממזרים דומים לו). והקטע עם הכתר המוזהב היה פשוט מצויין. מצמרר וחזק כראוי. אני רק אצטרף לכולם בשאלה - איפה הזאבים? היעדרם היה בולט מאד בסצינת היער והפראים. וגם - איפה ג'ון? זה כבר פרק שני בלעדיו, ואני מתגעגע חחחח. מת לראות כבר את הפרק השביעי... ומחכה לראות כבר את צ'ארלס דאנס כטיווין. לדעתי הוא בחירה מעולה לתפקיד.

is00

New member
אז אני מבין...

שבסדרה החליטו שנד פותר את חידת "הזרע חזק" בעצמו ושלסאנסה אין שום קשר לכך, כן?

Indego

New member
אומנם לא קראתי את הספרים...

אבל אני כבר עושה 1+1: הבן של רוברט וסאנסי הוא בעצם לא הבן שלו? כי הוא בלונדי, ורוברט (וכל השושלת שלו) הם שחורי שיער. מה שאומר, שג'פרי הוא למעשה הבן של סאנסי וג'ימי? קצת הזוי, זו גם כנראה הסיבה שטיווין תמך ב"נישואין" של רוברט וסאנסי, הוא בעצם ידע שהיורש לכתר, הוא 100% לאניסטאר. אני טועה, או צודק?

כמה טעויות

א. נראה לי שבספרים סאנסה נתנה כבר גושפנקא למה שנד התחיל לגלות. ולא גילתה לו דלת סתרים במבוי סתום. ב. סרסיי. לא סאנסי. ג. טיווין לא יודע כלום. אם היה יודע, היה מכסח מזמן את שני הילדים שלו. טיווין חלם תמיד שבתו תהיה מלכה ונכדו יהיה מלך. זה כל העניין שלו בנישואין.

ניר4819

New member
ראשית, כמו שתיקנו אותך, זה סרסיי

ולא שום שם אחר... תסתכל בתשובות של זה שמלפני, הוא אומר את הדברים החשובים, כולל על יחסו של טיווין לעניין גילוי העריות בין סרסיי וג'יימי. עכשיו תנחש - וחברים, אל תענו! - מה תהיה תגובתו של נד לגילוי הזה, ומה תעשה סרסיי אם היא תגלה שנד יודע?

Indego

New member
עזוב אני לא רוצה, לתת לעצמי ספוילר...

אבל אני מתאר לעצמי (מהיגיון). שאם נד יגלה את זה, הוא יאמר לרוברט (כי נד הוא אדם נאמן מאוד, ולא שומר סודות). ומה רובורט יעשה עם זה? אלוהים יודע... קשה לי להאמין שיהיה משהו קיצוני עם לאניסטאר (כל המשפוחה) כי אז זה ידפוק את העלילה בהמשך, מה שאומר שנד ורוברט נדפקים איכשהוא. מכיוון שמישהו בפורום אמר בעבר, שהוא התגעגע לנד, אז אני מתאר לעצמי שנד יוצא להורג, ע"י מניפולציה של סרסיי וג'ים, יש מצב טוב שגם המלך יצטרף לחגיגה ויוצא להורג (הרי ג'ימי כבר חיסל מלך אחד בעבר). בקיצר, תהיה מלחמת עולם בין לאינסטאר לסטארק, אבל מסקרן אותי לדעת מי יהיה יורש העצר, ג'פרי?!

ידותון

New member
וכאן אתה מגיע לספר הבא בסדרה

רק משמו אתה כבר יכול להבין לאן העניינים נוטים

למעלה