חדש - פינת הלשון

חנוך617

New member
חדש - פינת הלשון

אחרי הדיון שהיה לגבי תיבול הודעות במילים ספרותיות, הייתי מציע שקרן תכתוב כל יום הודעה עם מילה או שתים ותלמד אותנו את משמעותה. מסכימים?

חנוך617

New member
<< אדגיש, כי אני

מתכוון בכל הרצינות. אני חלש במילים אלו והייתי שמח להחכים בהם. לכן אני מתייעץ איתכם ונקוה שקרן תסכים.

Rצינית

New member
חה..אך עדיין לא פתרת שום בעיה../images/Emo3.gif

בס"ד אתה צריך מתרגמן לתירגום של קרן...

חנוך617

New member
בוקר טוב.

את קרבית על הבוקר. תשתי כוס קפה, תרגעי ותחזרי לפורום. בהצלחה.

Rצינית

New member
זהו שאני אחרי הכל....

בס"ד ואני לא קרבית.. אני בנ"א הכי נוח לבריאות.... רק שמעצבנים אותי..אני לא שותקת.. וכנראה אתה הצלחת להיות בין כל המעצבנים למינהם.<ע"ע שירשורך אמש...> אינך חושב שכל זה היה בגדר הלבנת פנים?? תחשוב על כך..

חנוך617

New member
היה נראה שהיא

נהנת להפציץ מילים כאלו. אין בכוונתי להמשיך את הדיון מאתמול בשרשור זה. את לא לומדת? אוטוטו השעה 8...

Rצינית

New member
אז תלמד מהיום שלא כל דבר ...

בס"ד אתה צריך להבין.. כמו שאומרים "כשתגדל תבין" <אוח משפט מעצבן> וזה מה שאני לומדת תמיד!!<לשאלתך ..ולתזכורת >

קרןk

New member
סחטן לך על הרוח הולנטירית ש..

בס"ד התעוררה אצלך השכם בבוקר
.. אך היות, ומקורות יודעי דבר מוסרים,
שקרן ויתרה על לימודי ההוראה הפדגוגים שלה ב-
ה-
. על כן, אם באמת רצונך ללמוד ולהחכים. קח ספרים
, עיין בהם, וחדד את חשיבתך הקוגניטיבית
. שכן, אחרי הכל, וככלות הכל, העם היהודי לא לחינם ידוע כעם הספר..
ובנוסף על כך, אמרו לך פעם, שאתה אינך אסרטיבי בדעותיך? מחד גיסא, אתה עושה עלי לינץ קולקטיבי. ומאידך גיסא, ביום המוחרת, אתה זונח ת'פרופגנדה שיצרת עלי עוד בליל אמש, וקם לך בקונצפט אמפתי עד סימפטי לסביבה. ומתחיל לנאום לנו בפתוס קוקטי, שאין זה יזיק להרחיב את האינטליגנציה הרוטינית במילים בומבסטיות, שאינן בליגה שלך.. חנוך, באמת, אולי מוטב שתפנה לרופא
, לבדוק האם אינך סובל מסכיזופרניה ח"ו.. אתה נשמע לי מוזר.. אני חושבת , ( כשנימת דאגה מבצבצת מתוך גרוני ) שכ-ו-ל-נ-ו מתחילים להתגעגע
לחנוך, הנרגן האולטימטיבי של הפורום!
SO.. שיהיה לך, good luck & have a nice day!!!

למעלה