[= חדש פה... היי, אני חדש פה חשבתי לכתוב את זה פה כדי לנסות להכיר... [=
T Torn Eye New member 28/5/07 #1 [= חדש פה... היי, אני חדש פה חשבתי לכתוב את זה פה כדי לנסות להכיר... [=
ל ל י ג ל ו ש י New member 28/5/07 #2 ברוך הבא... לנסות להכיר למטרת מה? אם זה למטרת הכרויות לזוגיות וכאלה, אנחנו לא הכתובת... אבל אתה מוזמן להשאר, יש אחלה אנשים
ברוך הבא... לנסות להכיר למטרת מה? אם זה למטרת הכרויות לזוגיות וכאלה, אנחנו לא הכתובת... אבל אתה מוזמן להשאר, יש אחלה אנשים
T Torn Eye New member 28/5/07 #5 \= הייתי אומר שבשביל שיהיה לי עם מי לדבר על מה שעובר עליי וכדי להכיר אנשים שנמצאים במצב שלי כדי שאולי זה מה שיעזור לי לעבור את התקופה הזו, שבשבילי היא די קשה בנתיים...
\= הייתי אומר שבשביל שיהיה לי עם מי לדבר על מה שעובר עליי וכדי להכיר אנשים שנמצאים במצב שלי כדי שאולי זה מה שיעזור לי לעבור את התקופה הזו, שבשבילי היא די קשה בנתיים...
ל ל י ג ל ו ש י New member 28/5/07 #6 אההההההה... נו! אז ת'גיד סורי על החפירה, בהתחלה נשמעת חרמן למידי קיצ, ברוך הבא, ותישאר כמה שת'רוצה... וכל תקופה רעה עוברת, גם זו תעבור בהצלחה.
אההההההה... נו! אז ת'גיד סורי על החפירה, בהתחלה נשמעת חרמן למידי קיצ, ברוך הבא, ותישאר כמה שת'רוצה... וכל תקופה רעה עוברת, גם זו תעבור בהצלחה.
T Torn Eye New member 28/5/07 #7 שמח שהבנת שהמטרות שלי בזה שהצטרפתי הן לא מה ש ותודה רבה [= נקווה שתעבור מהר..
ל ל י ג ל ו ש י New member 28/5/07 #8 ../images/Emo45.gif ../images/Emo9.gif עשיף לעט ובזהירות... מאשר מהר ובפזיזות..
A archangel3 New member 28/5/07 #11 טוב שלא רצחת את הילד המסכן ../images/Emo6.gif אה כן וברוך הבא למצטרף
ל ל י ג ל ו ש י New member 28/5/07 #13 ../images/Emo9.gif.. אבל אבל... תי'קרא את ההודעות הראשונות, ותיראה... אני הייתי חושבת שזה בשביל זה.
ל ל י ג ל ו ש י New member 28/5/07 #20 חכה חכה.. אתה עוד תשלם על זה לא כרגע... עכשיו אני אוכלת סלט וטעים לי אבל זה יגיע
ט טIcטי New member 28/5/07 #19 ברוך הבא תומר:] [נו יש לנו עוד תומר D:] קראתי את השרשור, תקופה רעה? למה? מה קורה בה? אתה יכול לשתף, לפעמים רק להוציא את זה עוזר. אה וד"א שחף, 18, חולון :]
ברוך הבא תומר:] [נו יש לנו עוד תומר D:] קראתי את השרשור, תקופה רעה? למה? מה קורה בה? אתה יכול לשתף, לפעמים רק להוציא את זה עוזר. אה וד"א שחף, 18, חולון :]