חדש פה!

knitay

New member
חדש פה!

שלום לכל האנשים המתוקים שנימצאים פה!!! שמי נתאי ואני ממש חדש פה (ובמחשבים בכלל...) אבל סוף סוף מצאתי מקום שבו יש עוד אנשים שאוהבים את המוזיקה המקסימה של עמיר בניון. אז רציתי רק לשתף אותכם בחוויה שחוויתי בהופע שלו בירושלים לפני פסח... למרות שאני אוהד מושבע של הפועל ירושלים בכדורסל היה באותו זמן משחק שלהם נגד מכבי ת"א ממש משחק העונה היו לי כרטיסים לשני המקומות וזה בכלל לא היה שאלה אצלי. אמרתי סוף סוף אני יוכל לראות את מי שעושה לי כל כך טוב בחיים... באמת היה ממש גדול לקחתי על עצמי בלי נדר להמשיך להיות בכמה שיותר הופעות שלו זה נראה לי ממש טוב לנשמה... בכל מקרה גם אתמול ראיתי בטקס יום השואה את עמיר וממש עברו בי צמרמורות מהתרגשות ... שאלה קטנה לסוף: בהופעה עמיר שר שי חדש ממש יפה בשם "בחייאת" הוא אמר שזה עוד לא יצא לרדיו. שאלתי היא האם יש מקום שבא אני יכול לשמוע את השיר שוב? תודה לכולם והמשך שבוע טוב. נתאי

רפי35

New member
ברוך הבא...

ברוך הבא לפורום ולחוויה. ביחס למשחק שהיה הייתי אומר שהרווחת פעמיים (גם ראית את עמיר וגם ניצחתם
). לגבי בחייאת כרגע אין איפה להשיג את השיר אבל תמתין בסבלנות תיכנס מידי פעם להתעדכן וכשייצא השיר אתה תדע. שיהיה שבוע נפלא לך ולכולם...

למעלה