חדש פה..

• פותח הנושא hgol
  • פורסם בתאריך

hgol

New member
חדש פה..

היי.. אני בן 17 מבאר שבע ואני חדש כאן. אני דו מיני (היתי גם עם גברים וגם עם בחורות). גיליתי את הסטיה הזאת בגיל 13.

probably

New member
שלום.

ברוכה הבאה לפורום. יום נעים. מקווה שתהיה לך השתלבות נעימה. ינאי. בן 14.

Greeny16

New member
וואו...איזה כיףף..:)

מישו מהאיזור...אני גר באיזור... אני בן 16 וחצי :) ספר קצת על עצמך:)

b a r00

New member
אהלן!../images/Emo13.gif

ברוכה הבאה לך! השתלבות מהנה! שבוע נהדר.. אני בר..מכרמיאל.. לא מוגדרת

livemylife

New member
ברוכה הבאה

היי אני מתן..ברוכה הבאה, וכמו שאמרו לפני זאת לא סטיה אלא נטיה

מאמי מה זה הדבר הזה ?

איך אתה רוצה שיקבלו אותך כאן בדיוק אם אתה קורה להם סוטים ? אתה צריך להבין שלא...אני אוהבת בריטני כריסטינה מדונה אז יש לי סטיה להם? "גיליתי את הסטיה הזאת בגיל 13" או שתלמד לדבר נשמה 3>

detleth2

New member
את צינית, נכון?

אני מקווה בשבילך, כי אם לא, את ממש נטפלת לחיים של אנשים בלי שום פרופורציה. אני חושב שהוא צחק, כתב משהו בסרקסטיות, בהומור עצמי, מבינה?

אני לא מכירה אותו

אני לא אמורה להבין אם הוא צוחק או רציני או גם בוכה. בתור התחלה לפחות אמורים לכתוב נורמלי. חוץ מזה אני מגנה עלייך היות ואתה אחד מהקהילה. וההודעה שלך ממש לא במקום אדוני. אל תחפור על זה עכשיו כי זה לא מעניין אותי נשמה. כבר יצא לך להוריד את הלהיט האחרון someday - britney spears ?

resputin

New member
ואולי חלאס עם בריטני? :)

הודעה פה, הודעה שם - נניח. כל הודעה? בשביל זה יש לה פורום. כמה שהיא חשובה, מיוחדת, מאממת ווואטעבר - היא לא רלוונטית לפורום הזה ולכן אני מבקש להמנע מנושאים לא רלוונטיים.

אבל...

אתה בא לדבר איתי יפה, ותודה נשמה אבל מחקת לי את כל השירשור המושלם של בריטני ! לפחות היית משאיר את זה ! השירשור הזה מוצדק לסיבלה של הכוכבת. הקהילה אוהבת אותה וזה מוסיף הרבה מאוד לפורום שלדעתי רוב הנושאים בו סתמיים-משעממים וחבל. אני מבקשת ממך לשקול את ההצעה שלי ושל עוד חבר בפורום ולהפוך את זה ל "פורום גאווה צעירה וחובבי בריטני". אפשר לפתוח שאלון הצבעה אם נבהלת ממה שאמרתי. מה אתה אומר ^^ ? אנחנו בארץ דמוקרטית תזכור, רק קולות יגידו =) . ושהבחורה ההיא לא תדבר בשם כל הפורום כי זאת חוצפה.

resputin

New member
בואי ונעשה כזה הסכם-

אני קובע את החוקים ואת מצייתת להם. למה? כי אני מנהל וזוהי לא דמוקרטיה. למען האמת, זה לא כזה הסכם, זו יותר קביעה. במידה ותפעלי אחרת, תאלצי אותי להשתמש בסמכויות שניתנו לי בתור מנהל ולמחוק הודעות\לחסום אותך - ואנחנו לא רוצים את זה, נכון? נכון. יופי. בתודה, ההנעלה. למען שיתוף פעולה פורה ופרודקטיבי.

the l girl

New member
אני בעדך....

חחחח קצת נסחפה לעבור משרשור שחצי אנשים בו לא הבינו על מה היא מדברת לפורום גאווה צעירה וחובבי בריטני.... תורידי עוגן אני אומרת... נסחפת.

טוב נשמה

אתה עושה את העבודה שלך כמנהל מאמי אז אין בעיות. מצד שני חבל לא לראות כמעט את בריטני =( אבל נו אני אחיה עם זה. לילה טוב 3>

למעלה