חדש פה!!

go goldi

New member
../images/Emo45.gif

אני למדתי את הפוטושופ תוך שבועים פלוס מינוס

YUZY

New member
פוטושופ באמת יותר טוב..

יש לי את שתי התוכנות ובזמן האחרון אני משתמשת יותר בו מאשר בפיינט כי יש לו אפקטים הרבה יותר טובים.. ולקח לי בערך שבועיים ללמוד ת'בסיס.. את כל האפקטים רק אחרי זה ואני עדיין ממשיכה ללמוד.. ולצערי אני עדיין לא יודעת להכין דבים שנראים ממש טוב!! :/

OOתמי OO4

New member
...../images/Emo42.gif../images/Emo29.gif

תיקון... זה לא יש לך, זה יהיו לי... ודבר שני, הכי חדשות שיש

Brombit

New member
כבר אין לי כח ללמוד פוטושופ ../images/Emo115.gif

ומצדי הוא יכול להיות הכי טוב בעולם!
אני יודעת די טוב פיינטשופ, וזה די מתאים למה שאני אוהבת לעשות, שזה יותר בקטע של ציורים ופחות צילומים מישהי נתנה לי לפני כמה זמן קראק של פוטושופ [אחרי שבשום מקום באינטרנט לא היה לו (ולפיינטשופ כן היה)], אבל כבר מחקתי את הפוטושופ... אולי מתישהו אני אוריד אותו עוד פעם... אבל עכשיו אני עצובה כי אני יודעת רק פיינטשופ וכבר התרגלתי אליו, ואת אומרת לי שהוא פחות טוב

Brombit

New member
וגם כשניסיתי ללמוד פוטושופ...

זה היה מסובך מדי והחלטתי "להסתפק" בפיינטשופ

Brombit

New member
אכן את... ../images/Emo115.gif

למה פתחתן משתמש משותף? ככה לא נדע מתי זאת את ומתי זאת שרון..

go goldi

New member
בגלל הבלוג

לפעמים אני עצלנית מדי להחליף לכינוי שלי

Brombit

New member
כמה זה עולה? ../images/Emo115.gif

חשבתי שכולם מורידים מהאינטרנט...

שירנאעה

Well-known member
אני כן!../images/Emo210.gif

כן, באמת מורידים הרבה מהאינטרנט .. התוכנה שהייתה לי-פיינט שופ , הייתה מהאינטרנט .. אבל מכיוון שהיא זמנית ל-60 יום [ חודשיים ] אז .. כשנגמר החודשיים לפני התחלת התוכנה מריצים את התאריך שבמחשב ליום שבו הורדנו את התוכנה [לא חייב במדויק, אפשר גם חודש אחרי.. ואז ישאר לך חודש] .. ואז אפשר להמשיך להשתמש בתוכנה עוד חודשיים מהיום שבו הרצנו את התאריך.. וכששוב נגמר, עושים אותו דבר.. וכן הלאה .. אה כן, לא לשכוח להריץ את התאריך שוב לתאריך האורגנלי ,לאחר סיום העבודה בתוכנה.. כי אח"כ זה יגרום כמה בעיות.. כמו חיבור למסנ' וכד' בהצלחה

Brombit

New member
לפיינט שופ יש קראק באינטרנט ../images/Emo115.gif

אבל לפוטושופ משום מה לא מצאתי בשום מקום... יש הרבה אתרים שיש בהם קראש לפיינשופ, אנימיישן שופ וכו', אבל אין לפוטושופ אפליה....

Brombit

New member
נראה לי שזה לא עבד... ../images/Emo115.gif

הוא כנראה הבין שכבר השתמשתי בזה אבל אני כבר לא ממש זוכרת...

Brombit

New member
אני יודעת... ../images/Emo115.gif

בזמנו מחקתי אותו כי לא הצלחתי שהוא יהיה כרגיל, וכששלחת לי זה היה כבר אחרי שמחקתי אבל נראה לי אני לא אצליח להירגע עד שיהיה לי אותו שוב...

Because Of May

New member
גמלי מדיסק../images/Emo45.gif../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

וטעיתי, זה לא חודשיים, זה שבועיים...

למעלה