חדש פה!!

עונה../images/Emo13.gif../images/Emo205.gif../images/Emo54.gif

- מה שמך? יובל - איזה תוכניות אתה הכי אוהב? הפיג'מות - יש לך יס או הוט? הוט - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? פחות משעתיים - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? הרבה - ובעונה השנייה? הרבה - ובעונה השלישית? הרבה - ובעונה הרביעית? הרבה - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר)? עודד/גרי - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה)? אלונה

עונה....

אני רוצה להכיר אתכם אך גם שתכירו אותי: - מה שמך? נועה - איזה תוכניות אתה הכי אוהב? הפיג'מות, השיר שלנו, ארץ נהדרת, זום זום, אורי גלר, הצלצול הגואל ו........זהו - יש לך יס או הוט? יס - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? שעתיים בערך - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? כמעט הכל - ובעונה השנייה? הרבה - ובעונה השלישית? הכל - ובעונה הרביעית? "כן לא שחור לבן" - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר) גרי/עודד - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה) אלונה

ofer976

New member
עונה גם

- מה שמך? עופר - איזה תוכניות אתה הכי אוהב? מועדון לילה, הפיג'מות, דאבל דייט, עוד הרבה.... - יש לך יס או הוט? הוט - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? לא יותר משעתיים - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? איך הכל התחיל - ובעונה השנייה? הטברנה של גרי - ובעונה השלישית? דברים שרציתי לומר לך - ובעונה הרביעית? תחתונים - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר) גרי - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה) אלונה

shaharrr53

New member
אם אני לא טועה../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

הטברנה של גרי זה בעונה השלישית

shaharrr53

New member
טוב...../images/Emo72.gif../images/Emo83.gif

- מה שמך?שחר - איזה תוכניות אתה הכי אוהב?מועדון לילה - יש לך יס או הוט?הוט - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה?שעתיים - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות?רדיו אקטיבי - ובעונה השנייה?אין לי - ובעונה השלישית?הטברנה של גרי - ובעונה הרביעית?בזראנו - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר)גרי - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה)אלונה (השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד גם לנקבה)

YUZY

New member
עונה ../images/Emo13.gif

- מה שמך? יובל [אם אני לא טועה יש פה 3 יובלים בפורום... כן אני לא טועה
] - איזה תוכניות אתה הכי אוהב? הפיג'מות, השמינייה [שאגב חוזרים מחר!!!
], האלופה, השיר שלנו, ארצנהדרת, מועדון לילה ועוד ועוד ועוד.. - יש לך יס או הוט? HOT - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? הרבההההההה.... מאווווווווווד..... - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? מי גבר - ובעונה השנייה? חייזרים - ובעונה השלישית? הרדיו הישן ואת כל הפרקי ספיישל.. - ובעונה הרביעית? התחתונים אבל גם את המבורגריה קטנה בטירוף - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר) אילניייייייי - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה) אלונה

JULI4561

New member
יאלה עונה !

- מה שמך? ג'ולי - איזה תוכניות אתה הכי אוהב?חברים,מועדון לילה,תהרוג אותי וזהו,סיינפלד,הפיג'מות,האלופה ועוד .. - יש לך יס או הוט? HoT - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? לא יודעת זה תלוי .. זה לא קבוע - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? אממממ אין ספציפי - ובעונה השנייה? כ"נל - ובעונה השלישית?כ"נל - ובעונה הרביעית?כ"נל - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר)? גרי !@ - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה)? אלונה !

ברוכה הבאה+עונה:)

[כתבתי באותו אחד כדי לא להציףD: מוכשרת,או מה?] - מה שמך? נעה.:) - איזה תוכניות אתה הכי אוהב? אממ יותר מדי ><" - יש לך יס או הוט? יס.:) - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? לא יודעת,עכשיו יותר,כי אני חולה וכל היום אני על המחשב\טלוויזיה.\; - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? 'המבוררגרררררררררררי ההמבורגר הכי טוב בעוללללם כןן!1' אחי רואה פה הפיג'מותXD וכן,זה אחלה פרק:) - ובעונה השנייה? לא יודעתXD - ובעונה השלישית? לא זוכרת X: - ובעונה הרביעית? סטופ איט,אוקיי!? S: - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר) אממ..רודריגו?XD - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה) אממ..אלונה.

ברוכה הבאה.. ו.. עונה..

חח ברוכה הבאה.. גמאני דיי חדשה פה.. :\ טוב אז.. - מה שמך? טופז - איזה תוכניות אתה הכי אוהב? ארץ נהדרת,מועדון לילה.. - יש לך יס או הוט? לא זה ולא זה אבל מעדיפה הוט! - כמה שעות ביום אתה צופה בטלוויזיה? שעתיים שלוש - איזה פרק הכי אהבתם בעונה הראשונה של הפיג'מות? אין פרק מסויים - ובעונה השנייה?כנ''ל - ובעונה השלישית?כנ''ל - ובעונה הרביעית?כנ''ל - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (זכר)חח עודדד..! :p - מהי הדמות שאתה הכי אוהב בהפיג'מות (נקבה)רוני (השאלון מנוסח בלשון זכר אך מיועד גם לנקבה)

הודעה לג'ן

ג'ן, את יכולה לענות לי על השאלות? כי אני לא יודעת על מנהלת הפורום כלום וכולם כן................

Because Of May

New member
וגם...../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

[URL='http://']ללמוד לדעת לשרשר נכון![/URL]

אני אתחיל:

אם הייתי ראש הממשלה הייתי אוספת את כל החיות בארץ ומשחררת אותם לחופשי בטבע!

Because Of May

New member
חמודה, את ממש חייבת ללמוד לשרשר

לא משרשרים שאלון/משחק/דיון לשרשור קיים, במיוחד אם הוא לא קשור אליו. אני מציעה לך להיכנס לפורום "מיץ תפוזים" ולבקש הסבר על אומנות השרשור [כנראה התמונה ששמתי לא עזרה לך...]

Because Of May

New member
אהממ אהמ../images/Emo187.gif../images/Emo109.gif

אל נא תזלזלי בפורום מיצתפוזים! גם כשאני שמעתי עליו לראשונה, תהיתי: "מה כל כך טוב בפורום עם שם כל כך מוזר?" והאמיני לי, הוא טוב. הוא לימד אותי לכתוב בכחול, סגול ואדום. אפשר לשאול בו כל דבר על תפוז. והחשוב ביותר: הוא מלמד את אומנות השרשור. עכשיו, שהחכמת מתגובתי, מקווה אני שלא תזלזלי בפורום כה חשוב כמו פורום זה. [למה אני נשמעת מורה?! קצוות! OMG! WTF! אנשיםם! ממצב! כפרעיניימנשמהחיים! פווו, אני כבר לא מורה
]

למעלה