חדש פה

לוו

New member
חדש פה

שלום לכולן אני חדש פה -וצריך עיצות-המלצות יש לי הבעיה של התמכרות לאיטרנט דוגמה כשקיבלתי ויירוס לפני חודש אז קפצתי ממש על הקיר מצער אז מה אני יכול לעשות עכשיו תודה מקודם שבת שלום לוו

שירז**

New member
היי לוו ברוך הבא../images/Emo39.gif

אני לא יודעת אם עברת על כמה מהודעות הפורום כאן, אבל בהחלט אין לנו תרופת פלאים על מנת לעזור לאנשים שמרגישים שהם מכורים , לגמול אותם. הייתי מציעה לך לעשות את מבחן ההתמכרות שמצורף לגוף הפורום. משם זה יענה על כמה שאלותיך, מה שכן נוכל לעשות זה לעזור לך בתמיכה, לשמוע אותך, ואולי לכוון אותך במידת הצורך, אולי תספר לנו לאיזה סוג גלישה אתה מרגיש שאתה מכור? כמה זמן אתה מבלה מול המחשב?...ובמה זה מתבטא?..האם יש נזקים לתיפקוד היום יומי? בנתיים שיהיה לך שבת קסומה

לוו

New member
ראשית תודה

אני גולש כמעט בכל יום חדשות-היסטוריה -פרומים

e-magine

New member
ברוך הבא לוו

קודם כל לא הבנתי למה אתה אומר שלום לכולן ואתה לא אומר שלום לי ולעכבר. אתה ברוגז איתנו?
אני רואה שקיבלו אותך כאן יפה. קראתי את מה שכתבת, וניסיתי להבין אם מה שאתה מתאר, כסימן להתמכרות, הוא הסימן העיקרי או היחיד או החזק ביותר להתמכרות שלך. אז תרשה לי להרגיע אותך קודם, כל מי שמקבל וירוס מחשב קופץ על הקיר. זה מאד מעצבן ואני לא מקנה במי שלא דאג לגבות את כל החומר שלו. כמו כל החדשים בפורום, אני מציע לך לעשות את מבחן ההתמכרות, אותו תוכל למצוא בקישורי הפורום, כדי לראות ביתר דיוק מה מצבך.

תנו לגבר גולדסטאר

האמת היא שגם אני הרגשתי כמו תרנגול בלול תרנגולות כשהגעתי לכאן. היחס בין גברים לנשים בפורום הזה נוטה בצורה ברורה לכיוון הנשים. לא ברור לי למה זה, אולי כי גברים לא מוכנים להודות שהם מכורים כל כך מהר. או שאולי פורמים זה מדיה יותר נשית. לא ממש ברור לי. בכל אופן ברוך הבא לוו עכבר

e-magine

New member
הגבר החדש ../images/Emo6.gif ../images/Emo72.gif ../images/Emo116.gif

לגבי זה שרוב הגברים לא מוכנים להודות בהתמכרות, אני מסכים, לא שראיתי מחקר על זה, אני אומר את זה מנסיון. לגבי זה שהפורומים הם מדיה יותר נשית אני לא מסכים, אני חושב שזה מאד תלוי בנושא הפורום, אני למשל משתתף גם בפורום ש 95% מהמשתתפים הם גברים ויש שמועות עקשניות של כך שגם חלק מאלה שמתיימרות להיות נשים הם גברים, ששמו לב שכשאישה מבקשת עזרה מקצועית באותו הפורום, היא מקבלת את זה הרבה יותר מהר מגבר.

לוו

New member
תודה לכולן

על היחס החם -ובפרט לאמגין המבחן-אני אנסה זה עכשיו נדבר אח"כ

לוו

New member
היי אמגין

עשיתי עבר המבחן עצמי אז מה אני צריך לעשות עכשיו ? תודה מקודם

שירז**

New member
לוו כולם/כולן

יש כאןגם בנים , ואימאג´ין גבר במלוא מובן המילה. מה יצא לך במבחן איזה תוצאה?....

למעלה