חדש פה !

חדש פה !

מה אני אספר על עצמי...חברה מהוט הפנתה אותי לפה...בן 21 חרדי לשעבר. בלוגיסט זה 3 שנים בגוגיי והכי חשוב תימני דובר יידיש... מממ...במילים אחרות היי

James Hammerton

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

ספר קצת על עצמך, איך מקבלים אותך כחרדי לשעבר? כהומו? ובכלל מה אתה עושה בחיים וכו'?

חרדל"ש ומה שבין הדברים.

כהומו וחרדל"ש זה מן מתכון משולב בעצם לזה ההורים שלי כבר התרגלו, זה סיפור ממש מורכב, אבל מעבר לזה אני עובד בחברת הוט כרגע, אחרי זוגיות של שנתיים וחצי, ובעיקר מתמכר למחלה שלי "בגדים"...חחח זה בעייתי אצלי. פאק ראשון לפניכם.אני לא יודע למקד את הנושא דנתי בו כה רבות עם אנשים, אם ישלך שאלות ספציפיות אשמח לענות

טIcטי

New member
../images/Emo23.gifיאאאאאאאאא

זה ההומו של אוררררררררר אז תגיד.. מה אתה מדבר איתי על הוט וכאלה. הוט זה במיטה, או במיקרו
נעים מאוד, שחף וכאלה D:

אני מעדיף אהבה

על "הוט" במיטה או במיקרו, למרות שמבחינת הגנין התימניים שלי משהו משתבש בדרך

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif היי היי!

איזה מן תימני אתה? תימנים לא אוהבים. אוהבים רק את הג'חנון של יום שבת. ופולניות כמו אור

חבר של אור, חבר שלי. [נראה לי?]../images/Emo9.gif

שעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעלום! אני ליגל, תקרא לי ליגי! אני בת 17 וחצי. ואני מכורה ל.... סוכריות גומי וטופי. [אוהביייייייייייייים אותך ליגי ^^ ] חחחחחחחחחח משעמם לי, ואני עפה לבצפר. אז השתלבות נעימה וכאלה... יש פה אחלה אנשים, ב'מת במ'ת.

etieti1

New member
ברוך הבא:)

היי אני אתי בת 16 נעים להכיר:) הישתלבות מהירהההD:

תודה לך אתי

ולגברת השנייה אני לא אוהב ג'חנון (קלוריות) מה גם שאני דובר יידיש, קצת גרמנית ושודית, איפה תימני פה הלך ?

טIcטי

New member
../images/Emo23.gif עלק גברת השניה!

לא גברת מאמי. דיווה ד"א. אני גבר פשוש.

חחחחח

איזה מגניב שאתה דובר יידיששש.. הבן אדם הראשון שאני מכיר חחחח (אם זה נקרא)! אני נועם בן 16 דרך אגב =]

למעלה