כנראה שכולנו קיבלנו קומונר מגונן...
J jast New member 24/11/06 #15 גם באש וגם במיים... --- ----- הרי אפריים:] חן, שומריה, שיכון. [בסדר, יש עוד חן אז תפסיקו להתבלבל!!!!! וכן אני חייבת לכתוב את זה לכל בנאדם חדש.]
גם באש וגם במיים... --- ----- הרי אפריים:] חן, שומריה, שיכון. [בסדר, יש עוד חן אז תפסיקו להתבלבל!!!!! וכן אני חייבת לכתוב את זה לכל בנאדם חדש.]
A Away from the sun New member 24/11/06 #17 נמנמ. אלונה, דרור[י'], "צפית" פפ, היה איתי אחד בחוג מהרי אפריים. עכשיו הוא פשוט חופר לי... ><
ח חזוז New member 24/11/06 #26 אני צריך ממך טובה ענקית יש אצלכם בחור בשם לידור,תגידי לו שייצור עם זהר ממחנה פלמ"ח קשר דרך פה או דרך הטלפון שאני אביא לך אם את יודעת על מי אני מדבר.
אני צריך ממך טובה ענקית יש אצלכם בחור בשם לידור,תגידי לו שייצור עם זהר ממחנה פלמ"ח קשר דרך פה או דרך הטלפון שאני אביא לך אם את יודעת על מי אני מדבר.
A Away from the sun New member 24/11/06 #27 פפ, שאני לא אדע מי זה לידור.. סתם, הוא ידיד דיי טוב שלי. הוא עכשיו במסע ישראלי.. שלח מסר, אני אתן לך את האייסי שלו.
פפ, שאני לא אדע מי זה לידור.. סתם, הוא ידיד דיי טוב שלי. הוא עכשיו במסע ישראלי.. שלח מסר, אני אתן לך את האייסי שלו.
ד דיייייייייייי New member 24/11/06 #28 הווו מסע ישראלי, ולחשוב ששנה שעברה כמעט אף אחד לא ידע מה זה .