חדש פה ....

Mullen2004

New member
חדש פה ....

היי אני חדש כמו שאתם רואים ... בעקרון אני שומע הכל ( חוץ ממזרחית על סוגיה ), בין השאר סונטה וסטרטווריוס ( אם ככה כותבים את זה ) .... אם מישהו יכול להמליץ על להקות \ שירים בסגנון .... שירים בסגנון של hunting high and low blinded no more black sheep gates of fear 8th Commandment weballergy תודה . :)

Lady of Luna

New member
ברוך הבא!!!

הישתלוות נעימה.. ותהנה שמי יוליה.. יש לך טעם טוב עד עכשיו =] ואני לא טובה כול כך בהמלצות (כי אני אתחיל להציף....) אז אני אתן לאנשים פה להמליץ=]

יש בטאגליינס שרשור המלצות

שאין לי כוח להעתיק קישור שלו עכשיו, אז חפש בעצמך...

McBlack

New member
של מי השיר הראשון?../images/Emo122.gif

לפחות זיהיתי את זונטה וסונטה Oo אני מאיה ואני חולה ואומללה
מי אתה?

Mullen2004

New member
אני גל

והשיר הראשון הוא של סטרטווריוס ... אחלה שיר .... תודה לכולם , מקווה להתשלב פה ...

McBlack

New member
תלמד לשרשר, גל ../images/Emo13.gif

מאיפה אתה? בן כמה וכו'... ותנסה גם את Thor (the thundergod) של zonata. גם אתה הגעת אליהם (דרך השיר gates of fear) ע"י כתיבת השם "sonata arctica" בקאזה/וואטאבר? :)

Mullen2004

New member
חחחח כע ....

את תור אני מכיר שיר גדול ...... ואני יודע לשרשר , פשוט התבלבלתי :) אממממ בן 17 + מהמרכז ...

McBlack

New member
סבבה לגמרי (וכנראה כולם הגיעו אליהם

ככה). ואם אנשים כבר בקטע של להמליץ על לא פאוור, תשמע tenacious d

Mullen2004

New member
:O:O:O:O:O:O:O

אני מת על טנישיוס D .... האלבום שלהם ענק .... מצחיק בטירוף .. במיוחד הקטע עם זה שהם מזמינים אוכל ! אבל השיר הכי גדול שלהם זה טריביוט והקרטה שניצל . יש פה אחלה אנשים בפורום .................

McBlack

New member
SHUT UP AND LISTEN TO MY ORDERS!!!!

דרייב ת'רו הוא דווקא אחד החלשים... jesus ranch טוב, עם הקטע בהתחלה של "would you like more tomamoes? - i do believe so, yes" XD ועוד כלמיני
מה עוד אתה שומע חוץ מסונטה, זונטה, סטראטו' וטניישס?

Mullen2004

New member
אמממממ ... במהירות :

באקטהד, המון . ג'אז אינסטרומנטלי על כל הסוגים שלו - קולטריין פארקר גליספי וכו' (למי שמבין) קלאסי. אינפקציה , בילי טאלנט , afi , The who רגאיי כמו מארלי מורגן הרטייג' וכד' ... והכי חשוב , האמן שאני הכי אוהב .... אבי ביטר ....

McBlack

New member
אבי ביטר נשמה ../images/Emo6.gif

ג'אז אינסטרומנטלי?
עכשיו אתה מתחיל להישמע כמו לירון
באקטהד?
מממ, יפה לך, בילי טאלנט, לא הרבה מכירים.

Mullen2004

New member
כה

בעקרון הקול של הסולן של בילי טאלנט הכי מעצבן בעולם , בא לי להוריד לו סטירה ... אבל יש להם הברקות בכמה שירים .. במיוחד בדיסק החדש ...

McBlack

New member
החדש? (אני לא מתמצאת בדיסקוגרפיות)

יש לי רק אחד שלהם... מ-2003, ההוא עם השם המקורי
למרות הקול (^^), הם חמודים.

Mullen2004

New member
חחח החדש יצא לא מזמן

וגם לו יש שם מקורי ביותר billt talent II אולי אתה מכיר את השיר river below זה מהראשון .

McBlack

New member
***את מכירה,

ריבר בילוו טוב
אבל אני חושבת שאהבתי יותר את סטנדינג אין דה ריין. קליט יותר, קשה שלא לדעת את הפיזמון

למעלה