חדש פה שלום אני: אופיר מרקוס בן: 16 אוהב: לנשום בבקשה תקבלו אותי לעוד פרטים בעולמות שלי
O ofirule New member 26/1/06 #1 חדש פה שלום אני: אופיר מרקוס בן: 16 אוהב: לנשום בבקשה תקבלו אותי לעוד פרטים בעולמות שלי
R R o n 2 5 6 New member 26/1/06 #2 בבקשה תקבלו אותי? עד כמה רעים אתה חושב שאנחנו? וולקאם! השתלבות מהירה ומאגניבה. אם אתה מכור לתפוז הגעת למקום הנכון גלישה נעימה
בבקשה תקבלו אותי? עד כמה רעים אתה חושב שאנחנו? וולקאם! השתלבות מהירה ומאגניבה. אם אתה מכור לתפוז הגעת למקום הנכון גלישה נעימה
O orush המאמי New member 26/1/06 #5 ../images/Emo203.gif../images/Emo214.gifwelcome ../images/Emo140.gif
Purple Mushroom Member 27/1/06 #10 שלום ../images/Emo9.gif . בדיוק כתבתי בברכה הקודמת , שאני נושם . אני אלון . גם אוהב לנשום , ולשתות מים מינרלים . וגם מיץ תפוזים . וכמה עולמות יש לך ? גם לי יש כמה .
שלום ../images/Emo9.gif . בדיוק כתבתי בברכה הקודמת , שאני נושם . אני אלון . גם אוהב לנשום , ולשתות מים מינרלים . וגם מיץ תפוזים . וכמה עולמות יש לך ? גם לי יש כמה .
O ofirule New member 28/1/06 #11 חבר לנפש ../images/Emo140.gif ../images/Emo3.gif מזאת אומרת כמה עולמות יש לי רק את המשתמש הזה
Purple Mushroom Member 28/1/06 #12 לי יש כמה . רציתי להציע בפורום משוב הצעה בקשר לעולמות . (לא , זה לא קשור לקומונה השניה שלי של העולמות , בעולם של הכינוי העיברי שלי פטריה סגולה ) יש למישהו קישור לפורום המשוב ? (אני קצת עצלן)
לי יש כמה . רציתי להציע בפורום משוב הצעה בקשר לעולמות . (לא , זה לא קשור לקומונה השניה שלי של העולמות , בעולם של הכינוי העיברי שלי פטריה סגולה ) יש למישהו קישור לפורום המשוב ? (אני קצת עצלן)