חדש פה :)

makmak

New member
נכון ש evi ?!?!../images/Emo163.gif

בהופעה שמעתי אביה ולא הבנתי!! חחחח מאז ומתמיד אני קוראת לו אבי..חח טוב לא משנה..העיקר שישאר אביתר החמדמד שלנו

Ben6789

New member
את יודעת ש..

הבנות שנכנסו איתך למאחורי הקלעים אל אביתר היו אלו שהלכתי איתן, הן סיפרו לי על אחת שקוראים לה תמר ושהיא אמרה על תמר מהצופים ... ואת סיפרת של זה שהייתה של מישהי שרצתה שהוא יחתום לה על הדיסק..

AnGeLiNa JoNsOn

New member
הו, ראיתי אותן../images/Emo70.gif../images/Emo141.gif

חח, תאמת הן קצת עיצבנו אותי כי אנחנו באנו ראשונות ואילה מיליון עקפו אותנו...... הן בגיל שלי? מוזררר...
ולא הבנתי מה כתבת פה: "ואת סיפרת של זה שהייתה של מישהי שרצתה שהוא יחתום לה על הדיסק.. "

AnGeLiNa JoNsOn

New member
אה וגם../images/Emo141.gif

בטח שמעת שבחוץ דיברתי עם עינב הבלונדינית על הפורום! ובטח בגללי הצטרפת! כל הכבוד לי.....
צוחקת.

Ben6789

New member
האמת שלא ..../

אני לא רציתי להיכנס, אני עוד לא מוכן לדבר עם אביתר ככה פנים אל פנים אני רוצה להשאיר אותו כמו שאני רואה אותו כיוצר. אוף מי שמבין מבין, :/ לא יודע איך להסביר, אני רק הלכתי מדיי פעם ועדכנתי אותן בקשר למונית ... (החרא לקח לנו 110 שקל בלעעע) והצטרפתי לפורום האמת דרך :X:X:X היידפארק ראיתי שם פורום אביתר, והיה שם הודעה שהפורום הזה השמיצו אותם משהו כזה, אין לי מושג, ונכנסתי לפה ופה הרבה יותר טוב :) goot pipal :p והן בנות 15.. בת כמה את ?

הו. אז בעצם נכנסת בזכותי ../images/Emo6.gif

אני זו שהשמיצה אותם..
אבל זה רק כי הם השמיצו אותי קודם
אז באתי להתנחם ולקבל כאן
[מעולם לא הייתי שותפה שם בפורום הם פשוט כתבו עלי (כנראה) הודעה אחרי הופעה שחצי מהם היו בה וגם אני הייתי ובביקורת על ההופעה הזו הם דיברו עליי והשמיצו אותי..] עזוב, סיפור ארוך, לא נכנס אליו שוב..

למעלה