חדש פה

sandman14

New member
חדש פה

שלום לכולם אני ערן בן 15 וחצי מחדרה אני ממש אוהב את אביתר בנאי, אחד האמנים הכי גדולים בארץ לדעתי. חוץ מאביתר אני שומע המון מוזיקה, מכל מיני שנים וכל מני סגנונות, שמח להצטרף, ואשמח להכיר אנשים חדשים... ערן

נעים מאוד ערן... ../images/Emo24.gif

אני עדי וגם אני מחדרה...
הייתי בטוחה שאני היחידה שחיה בתוך החור הזה...
בקיצור, ברוך הבא...

ברוך הבא../images/Emo24.gif

מהשם שלך אפשר להבין את השוני בין הסגנונות
חוץ מזה, שיר אדיר

sandman14

New member
תודה על קבלת הפנים ...

עדי- מאיפה את בחדרה? אני גם חשבתי שאני היחיד בחור הזה ואנשים אני לא כ'כ מכיר אתכם, ספרו לי על עצמכם מה אתם שומעים,שטויות כאלה.. אפילו תצרפו תמונה אם אפשר בהצלחה

B l a c k tears

New member
טוב נו,כי אני חמודה!

הממ אני מראשון אני שומעת בעיקר רוק [פלאסיבו,פאפארוש,דה וויט סטרייפס,פו פייטרס,סיסטם,גרין דיי וכו' וכו'] אוהבת את אביתר בטירוף.
מספק?

ברררר

New member
../images/Emo13.gif

בר עוד מעט 17 ממשגב אמממ עבר, אביתר, דניאל, דנה, קולדפליי ועוד רבים וטובים.

ח ל ו ן

New member
אספר קצת על עצמי../images/Emo9.gif

אני אלעד ואני בן 17 וכרגע עובד מאוד קשה כדי להוציא רשיון. אני אוהב לשמוע בעיקר מוזיקה עברית [מאיר, אביתר
, אהוד, רונה קינן (כבר חברה שלי - והמבין יבין)] אני גם מאוד אוהב מוזיקה עברית קצת ישנה יותר(החלונות הגבוהים, כוורת, שבלול, שלום חנוך
, מאיר אריאל ועוד רבים וטובים). אני אוהב לבשל, ואני מכור קשות לקפה, קולה (למרות שאני בגמילה כבר 4 שנים) ולעקרות בית נואשות
. דם גורם לי להתעלף, וליצנים מפחידים אותי מאוד
.

0mroosh

New member
../images/Emo6.gif "כבר חברה שלי" ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

ענק.
בואו בהמוניכם לפורום רונה קינן!
[אם היא כותבת שם, למה שאתם לא?
].

אפשר להצטרף../images/Emo35.gif

אני עדי, בת 21 וחוץ מהעובדה שכבר יש לי רשיון מלא זמן ואני לא כ"כ פוחדת מליצנים, ואני לא נגמלת מקולה אלא מסיגריות
... חוץ מזה, הכל מדוייק. אלעד אתה מלך
אה ובאמנים ליד מאיר תוסיף
ואפשר להוסיף גם את קורין אלאל, יהודית רביץ ו... טוב, נו הרעיון ברור... נ.ב: אם תציץ בהודעות קודמות/ תשאל כאן אנשים הם יגלו לך שאני אובססיבית ברמות בכל מה שקשור למאיר או לאביתר
אז... סתם, שתדע
שוב נעים מאוד...
(זה הפרצוף הרשמי של הפורום דרך אגב...)

B l a c k tears

New member
זה רק אני או שאפשר לסכם את השיר

החדש של יהודית רביץ ב"מדהים מדהים מדהים!!"?!

למעלה