חדש פה אני יונתן ואני חולה על הרצועה! מישהו יודע מתי יהיה את הפרק עם רועי לוי עוד פעם?
Y yonattan1 New member 9/4/05 #1 חדש פה אני יונתן ואני חולה על הרצועה! מישהו יודע מתי יהיה את הפרק עם רועי לוי עוד פעם?
א אבילוסית New member 9/4/05 #3 ברוך הבא../images/Emo70.gif שמי אביטל ולכל הערה,בעיה או מענה אתה מוזמן לפנות אלי או לאביטל השניה-sckkk התמכרות נעימה ואין לי מושג :|
ברוך הבא../images/Emo70.gif שמי אביטל ולכל הערה,בעיה או מענה אתה מוזמן לפנות אלי או לאביטל השניה-sckkk התמכרות נעימה ואין לי מושג :|
N NimaZ New member 9/4/05 #5 היי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif נעים להכיר, אני נעמה ברוך הבא לפורומינו הקט ו.. בנוגע לשאלתך... לא נראה לי שביפ ישדרו את הפרק הזה שוב.. אולי בסוף העונה כמו שעשו בין העונה הראשון לשניה... אז אולי:| אבלל.. תסתכל באתר של ביפ.. אולי יש שם קטעים נבחרים או משו:|
היי../images/Emo9.gif../images/Emo108.gif נעים להכיר, אני נעמה ברוך הבא לפורומינו הקט ו.. בנוגע לשאלתך... לא נראה לי שביפ ישדרו את הפרק הזה שוב.. אולי בסוף העונה כמו שעשו בין העונה הראשון לשניה... אז אולי:| אבלל.. תסתכל באתר של ביפ.. אולי יש שם קטעים נבחרים או משו:|