חדש פה :)

מצב
הנושא נעול.

שלום לכם, אני סבור כי אני הכי קטן פה בגיל, משום מה אתם נשמעים לפי התגובות אנשים מבוגרים בעלי ידע רב... אז ככה: שמי אביב, אני בן 15 מאשקלון, ותמיד עניין אותי הקטע של אדריכלות, של לעצב את הבית מבפנים ומבחוץ, של גינות מרהיבות, של מפלסים, קומות וחלונות מיוחדים... זה ממש מעניין אותי ואני אשמח להצטרף לפה

שלום לך, מקווה שיהיה לך מעניין.

שלום לכם, אני סבור כי אני הכי קטן פה בגיל, משום מה אתם נשמעים לפי התגובות אנשים מבוגרים בעלי ידע רב... אז ככה: שמי אביב, אני בן 15 מאשקלון, ותמיד עניין אותי הקטע של אדריכלות, של לעצב את הבית מבפנים ומבחוץ, של גינות מרהיבות, של מפלסים, קומות וחלונות מיוחדים... זה ממש מעניין אותי ואני אשמח להצטרף לפה
שלום לך, מקווה שיהיה לך מעניין.

מוֹרני

New member
הי אביב

הי אביב
אני בת 17 וחצי לא כל כך רחוקים ביחס לגילאי השאר בפורום..

גולי מ

New member
שלום אביב, ברוך הבא ../images/Emo140.gif

שלום אביב, ברוך הבא

*GormE*

New member
לי דווקא נהיה קצת משעמם פה

ומה עושים בפורומים כשנהיה משעמם? שואלים שאלות מפגרות וכולם עונים עליהם!!! יההה! אז השאלה היא- מה המבנה האהוב/המעורר השראה עליכם?

*GormE*

New member
יששש! אני ראשונה!

ומה עושים בפורומים כשנהיה משעמם? שואלים שאלות מפגרות וכולם עונים עליהם!!! יההה! אז השאלה היא- מה המבנה האהוב/המעורר השראה עליכם?
יששש! אני ראשונה!
ובכן, הייתי אומרת "הבית על האשד" אפילו שזה ממש לא מקורי. אני פשוט רואה כמטרה נעלה לבנות כחלק מהטבע ולא נגדו. תורכם.

גולי מ

New member
או קיי, ומבנה שממש היית בו...?

יששש! אני ראשונה!
ובכן, הייתי אומרת "הבית על האשד" אפילו שזה ממש לא מקורי. אני פשוט רואה כמטרה נעלה לבנות כחלק מהטבע ולא נגדו. תורכם.
אני תמיד אזכור בחיבה את הגלריה של אוניברסיטת ת"א - חלל "מודרני" פתוח, תחושה של ציפה... וגם מוזיאון רוקפלר בירושלים. למרות שהאדריכל בריטי, ותבליטים של אמן בריטי, יש בו משהו מאד מקומי...

*GormE*

New member
אני מתלבטת

אני תמיד אזכור בחיבה את הגלריה של אוניברסיטת ת"א - חלל "מודרני" פתוח, תחושה של ציפה... וגם מוזיאון רוקפלר בירושלים. למרות שהאדריכל בריטי, ותבליטים של אמן בריטי, יש בו משהו מאד מקומי...
אני מתלבטת
מוזיאון מכוניות בברלין (יותר ממכוניות היו שם מוצגי טכנולוגיה אינטרקטיבים מרהיבים) לבין דירה ליד תיאטרון גשר (האהוב עלי מכל) שצופה לכיכר ובנויה ומעוצבת בדיוק כמו שאני חולמת.

גולי מ

New member
פרטי נמקי הסבירי והדגימי

אני מתלבטת
מוזיאון מכוניות בברלין (יותר ממכוניות היו שם מוצגי טכנולוגיה אינטרקטיבים מרהיבים) לבין דירה ליד תיאטרון גשר (האהוב עלי מכל) שצופה לכיכר ובנויה ומעוצבת בדיוק כמו שאני חולמת.
פרטי נמקי הסבירי והדגימי
במוזיאון בברלין התלהבת יותר מתצוגה והמוצגים מאשר מהחלל/אדריכלות? ואיך דירה "בנויה ומעוצבת בדיוק כמו שאת חולמת" נראית? אני חושבת שהגיע זמן לישון...

*GormE*

New member
זה לא התצוגה

פרטי נמקי הסבירי והדגימי
במוזיאון בברלין התלהבת יותר מתצוגה והמוצגים מאשר מהחלל/אדריכלות? ואיך דירה "בנויה ומעוצבת בדיוק כמו שאת חולמת" נראית? אני חושבת שהגיע זמן לישון...
זה לא התצוגה
זה היה חלק. המבנה כולו נראה מאוד משעמם מבחוץ -זכוכית ופלדה, יו נואו, אבל בפנים הוא חולק לחללים שבמרכזי ביותר חצו גשרים בין המפלסים, ובחומה התחתונה היתה התערוכה כשכל הגשרים מתנשאים מעליך. נורא מרשימים אותי גשרים ארוכים וצרים, שמתי לב. והדירה היתה נהדרת בגלל הגובה שלה ואני יודעת שזה סגנון נורא נפוץ חלונות מעל הדלתות הכבר ככה גבוהות והחלונות הגבוהים והצרים, אבל החלונות האלו עוצבו בצורה מינימליסטית ועם המון טעם. גם הסלון שהסתתר מאחורי שתי דלתות כבדות בסוף מסדרון היה מעין מחווה לבתי אריסטוקרטים, ואלו רק שתי דלתות שתוחמות סלון שעושות כזה הבדל עצום. כל השילוב של האווירה (זה בית של אמנית אז היו הרבה יצירות בכל מקום) הגובה והמיקום השאירו אותי הלומה. בנוסף, כשאני חושבת על זה בדיעבד גם טרמינל 2 בשארל דה גול השרה אותי כי זה העיצוב הכי כיאוטי שראיתי. שנאתי אותו ואת הסיטואציה שלי שם והעיצוב שלו תאם לאוירה בצורה מושלמת! טרמינל 2 הוא גוש הבטון המתנשא מעלה ובתוכו דרגנועים חוצים את החלל הפנימי (המכוער מבטון גם הוא)בין הקומות ונותן הרגשה עתידנית מזעזעת.

מצב
הנושא נעול.
למעלה