חדש פה

Evil Beast

New member
חדש פה

היי אני עידו, חדש פה. רציתי לומר כל הכבוד לביפ על הסדרות המצוינות. לפי מה שהבנתי כרגע התכנון בביפ לעשות משהו כזה: 20:20-מאד טיוי(סדרה מצוינת, מת עליה, מקווה שביפ ימשיכו לשדר אותה לפחות עד לעונה ה10, עכשיו אנחנו בעונה ה5) 21:10-תהרוג אותי וזהו(סדרה טובה, אני די אוהב אותה, אבל פחות) 21:35-חברים(בסט סדרה אבר, ישדרו גם עונות מתקדמות יותר, שיעברו את הסיפור עם אמילי?) 22:00-הרצועה(חביב) 22:30-תוכנית יומית(פיוצ'ראמה מצוינת) 23:00 סיינפלד(וואו, זה אחלה קנייה!) זה הלוח השידורים המתוכנן? והנה עוד שאלות קטנות: האם יפסיקו לטחון את האקדמיה לצחוק שראינו 15 פעמים? מתי יביאו עוד עונות של הסימפסונס? מתי רינו 911 אמור לעלות ובאיזה יום? למה כל דבר שנעשה בביפ אחרי זה עובר לערוץ 2? לא ראינו שיס עושים את זה. אבל חוץ מזה:הערוץ הכי טוב בטלוויזיה.

ברוך הבא../images/Emo70.gif../images/Emo140.gif../images/Emo15.gif

אני אביטל בקשר לשאלותיך,ראיתי שכבר הפנת אותם לעורך של הערוץ, ואני חושבת שהוא היחיד שיכול לענות לך עליהן. התמכרות נעימה

שלום ברוך הבא

בקשר לשאלתך, ביפ "שייך" לקשת ואם קשת משקיעים כסף במשו בביפ וזה מצליח אז למה לא להשתמש בזה בקשת? אגב בן כמה אתה? (מחפשת עוד זקנים בפרום)

אוריונת

New member
יווווווווווו

סופסוף יש פה גם מישו שרואה מאד טי וי!!1 =))))))) וולקאם! תהנה בפורום.. ו.. תזהר.. אל תגיד כמה אתה חולה על מאד טי וי שלא יתנפלו עלייך בכמה שהסדרה הזאת נוראה וכמה שהטעם שלך נורא.. (זה לפחות מה שעשו לי.. חח..) ו.. יש לך תמונות נדירות במקרה של סטיוארט ממאד טי וי???

Evil Beast

New member
עוד אחת!? חשבתי שאני היחיד!

אין לי תמונות של סטיוארט, למרות שהוא הדמות הכי מצחיקה אבר! כולם אומרים לי שהסדרה הזאת גרועה ולא מצחיקה, אבל הסדרה מצוינת ויש מלא הברקות!

אוריונת

New member
יואו אני מתרגשתתת!

איזה כיייייייייייייייף! מישו שחושב כמוני! טוב.. אני ישלח לך תמונה אחת שהשגתי...אבל לא עכשיו כי אני אצל חברה ואין לה את התמונה הזאת על המחשב "Noooooooooooooooooooooo"

sisty

New member
ברוך הבא../images/Emo13.gif../images/Emo182.gif../images/Emo182.gif../images/Emo183.gif

אני גם אביטל
על כלללל השאלות - אני רואה שכבר העברת לעורך - והוא בוודאי יכול לענות לך עליהם. מקווה שתהנה בפורום, וממליצה לקרוא את חוקי הפורום.
!

למעלה