חדש פה...

Uptown Boy

New member
חדש פה...

קראתי ושמעתי הרבה על ה"צבעים שלנו" והחלטתי להצטרף... מקווה להתקבל פה בברכה =] הממממ רק שאלה אחת שכמובן קשורה לפורום ומטרידה אותי מאד: מי החליט את ההחלטה התמוהה הזאת לערוך את מצעד הגאווה הירושלמי ב6 וחצי בערב, כשאין אור? אני חושב שהבחירה לא טובה ממספר גורמים: א- הסכנה יותר גדולה לצועדים שכן ישנם גורמים הרוצים לפגוע ולחבל במצעד- וזה ייתן להם אפשרות יותר גדולה. ב- השלטים, הדגלים והכרזות לא ייראו- לא ע"י התקשורת ולא ע"י הצועדים ג- השעה נחשבת לשעת ערב, מה שמזכיר (לי לפחות) אופל... נותן קונוטציות המקשרות בין הקהילה להתחבאות. ד- אני חושב שחלק מהמצעד הוא גם להכיר אנשים חדשים (לי לפחות)- אנשים לא יראו טוב אחד את השני, ולא תהיה את האפשרות הזאת. בקיצור- רעיון המצעד בשעה הזאת מוזרה ולא מובנת לי- אשמח אם תגיבו!

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

מסכים איתך מאוד לגבי המצעד... לפי מה שאני הבנתי, המצעד מתקיים במועד זה מתוך התחשבות באופי של העיר (מצעד בשישי מתנגד עם היותה עיר מסורתית), ומכיוון שאי אפשר לעשות מצעד בחמישי בבוקר (אנשים עובדים), הוא בשעות הערב. זה גם אמור להקל על עומס החום. מי יודע, אולי ככה יהיה לנו מצעד של אנשים שמתלבשים בסוודרים (ירושלים בערב זה לא בדיוק תל אביב בצהריים).

[אורן]

New member
ברוך הבא ../images/Emo13.gif

לא אגיב על עניין המצעד כרגע (אולי אח"כ, כרגע אין לי חשק) אבל מזל טוב על ההחלטה
אם אתה רוצה לקבל עדכונים באימייל ובטלפון על פעילויות של הצבעים שלנו אני ממליץ בחום להצטרף רשמית לתנועה באתר הצבעים (לחץ על "הצטרפות" מצד ימין).

וולקאם

ההחלטה התקבלה ע"י ועדה של הבית הפתוח כהפקת לקחים מהמצעד לפני שנה, שנערך ב-36 מעלות בצל (נשרפתי בו לגמרי
). המצעד מ-19:00 עד 20:00 ולכן עדיין יהיה אור. אין סכנה מגורמים קיצוניים כי האבטחה הולכת להיות הדוקה ביותר. ההפנינג לעומתו מ-20:00 עד 23:00 יתקיים במקום מואר ומקסים - גן הפעמון (לעומת גן העצמאות שהוא חשוך ומזוהה עם סטוצים) בפעולת ההכנה נחשוב על גימיקים זוהרים בחושך, כגון פנסים וסטיקלייטים. מי שיש לו עוד רעיונות מוזמן לרשום אותם פה.

דבר ראשון: ברוך הבא ../images/Emo13.gif

דבר שני: הסיבה העיקרית לכך המצעד ביום חמישי בשעה18:30 היא בגלל שיש הרבה אנשים טיפשים בעולם ולצערנו חלקם מארגנים את המצעד הזה.. מקווה שעניתי לך על השאלה
ובלי קשר אני ממש שמח לשמוע שיש אנשים חדשים בפורום, אז.. ברוך הבא ומקווה שתהנה מכל רגע ורגע פה כפי שאני ושאר האנשים פה (אני מקווה) נהנים.

לירונדה

New member
ברוך הבא לך! :)

ולגבי המצעד... א. אנחנו בשעון קיץ, ככה שבשעה 18:30 עדיין יש אור מלא...השקיעה מתחילה רק ב19:30 ולכן יהיה אור... ב. מצעד ב30 מעלות זה לא ממש קל, עד כמה שהוא כייפי

צעד איתנו במצעד! יראו אותנו טוב =]

וברוך הבא, וכמובן אתה מוזמן לבוא להתארח לפעולה הבאה בסניף הקרוב למקום המגורים שלך.

Uptown Boy

New member
אוקיי...

תגובה קצת באיחור... כי יש בגרות במתמטיקה ואני מהאלה שלומדים.. קראתי את התגובות- אבל אני עדיין נוטה יותר לצד של להחזיר את המצעד ליושנתו- יש יותר חשק לעשות תא זה בצהריים. בקיצור- אני אורי (במילרע!) נעים להכיר פה את כולם =]

למעלה