חדש פה

חדש פה

אהלן חברים חברות אני מבקר פה כבר הרבה זמן ויש לי תחושה שאתם אשליה איפה אתם נמצאים???? מתחבאים?!

Le Fay

New member
אז אלה השטויות שאתה עושה היום?../images/Emo12.gif

האמת שזו טעות אופטית, פאטה מורגאנה, להד"ם. עד שאתה משפשף את העיניים קח
(הקפה בשבילי) ועוגיות חמאה. אפשר לשבת! ככה טוב. עכשיו ספר לי, במה ירושלמי מאוהב?

אלה השטויות שעשיתי אתמול

ואני מדבר ברצינות אני בתהליכי יציאה ועוד לא פגשתי אף יוצא בשאלה שפוי למען האמת זה די הטריד אותי עד שהגעתי לפורום וראיתי אנשים חיים נושמים ומפריחים בועות של מילים באיזשהו שלב התחלתי לחשוב שאולי אולי מישהו עובד עלי אולי זה טוב מידי מכדי להיות נכון אני שואל את עצמי איך יודעים שזה נכון

ברוך הבא

אני מתחבא במערות טורה בורה באפגניסטן. שמעתי מפי המקומיים שנראו כאן עקבות של יוצאים נוספים. אבל לך תדע האמת היא, אם אגדה... אני יכול להציע לך ספלון חרסינה של קהווה ולשחוט עבורך כבש אני מחובר לפורום באמצעות טלפון לוויני. עוברים כאן זרים אז אני חייב למהר להתחב

Le Fay

New member
אז קודם כל ../images/Emo49.gif וברוך הבא../images/Emo140.gif

לא-יוצאים כן-שפויים כן פגשת? אתה מוזמן להטיל ספק גם בזה
נ.ב. האמת היא שיש פה רק אותי בהמון שמות ועוד מישהו בהמון שמות אחרים - אנחנו כאן המון שנים וכבר לא תמיד זוכרים אלו שמות של מי, אז נשמח אם תבוא לעשות פה סדר.

spag

New member
רק כשהשעון מצלצל

לחצות הליל, אנחנו יוצאים מהחורים בקיר ומהחורים בגבינה ומצללי הירח ומתחילים לתפור נעליים ולאנוס צרצרות. מה ז"א איפה אנחנו? מי אתה? מה אתה? למה אתה? <ספאג, בגיחה מהספרים, בהם הוא מתחבא>

off

(יש לי בעיה עם הסורק ככה שלא יכלתי לסרוק את זה ) למי שמכיר עיתון חרדי בירושלים השבוע או משהו כזה בכל מקרה פתחתי אותו ובפנים אני רואה פרסומת של כפר השעשועים לתחפושות פורים עד כאן הכל רגיל ואז אני שם לב שיש משהו מוזר בפרסומת
כל הפנים של הילדות מטושטשות וכאן אני שואל עד לאן הגענו? או יותר נכון לאן הם הגיעו? נשים עוד איך שהוא אני מבין לא מפרסמים אבל ילדות קטנות !!! זה מה שיסיט אותם מדרך הישר!

מי שלמד פעם את הספר 'קו הישר' ?

אני לא אשכח את זה עד היום! היה שם כתוב על אנשים פנאטים שהם מקפידים מעבר לנורמליות, הוא קורא להם "וצדקתך", הוא כותב שם שהאנשים האלה הם הכי גרועים שיש, ומאחוריהם מסתתר קופת שרצים. זה היה אחד הקטעים החזקים ביותר שעירערו אצלי היסודות הפנאטיות שגדלתי עליה במשפחה ובקהילה החרדית.

אני לא יודעת איפה כולם

תתמקם, תתאקלם, תתרגל לאשליות וירטואליות ואז תקפוץ לאיזה טיש ותתרגל לאשליות ממשיות. >ספל חמאה בתחת<

ש חף

New member
../images/Emo67.gif

עוד לא פגשת יוצא בשאלה שפוי?? אני בספק אם תמצא... <שחף מתגעגעת לספל חמאה>

stאסתי

New member
תתחדש

ובאמת הדרך הטובה ביותר להתאקלם במקום היא ישר לבוא ולקרוא ליושביה משוגעים עלי זה תמיד עובד :)

למעלה