חדש פה

חדש פה

היי, אני חדש פה, אני קןרא את הפורום מדי פעם, והחלטתי להצטרף אליו,כרגע אני מתאמן אצל מאסטר יהושוע סופר (אביר), (שמתי לב שהיו כמה התעניינויות לגביו), לפני זה עשיתי קצת טאי צ'י,קצת אייקידו- קצת מהכל, אבל לא מספיק כדי לללמוד שום דבר טוב... מילא אני יודע שהנוהג הוא לשרשר- אבל לא ידעתי לאן לשרשר את ההודעה הזאת- אז מצטער

הופעה

דרך אגב תהיה הופעה של אביר, בעוד שבוע, ב20.11 (יום חמישי בדיוק לפני האימון פורום).אני אישית עדיין לא יודע מה יהיה בהופעה, אבל אני חושב ששווה לבוא לראות. יהושוע סופר הוא אחד מאמני הלחימה הפחות מוכרים בארץ, אך הוא אמן לחימה עם הרבה ניסיון וידע, (במיוחד בתחום האומנויות הקוריאניות-גיל-קוקסול-הפקידו הוא תלמיד שלו), וידוע מאוד בעולם. אם מישהו מעוניין אני אפרסם הודעה עם מקום וזמן (ברגע שאני אדע.....)

ברוך הבא לפורום.

ההודעה הזאת בסדר גמור איפה שהיא. משרשרים רק כאשר ההודעה שלך היא תגובה להודעה אחרת שמופיעה בפורום. אגב, למה אתה טוען שיהושע סופר הוא אחד המורים הפחות ידועים בארץ? לדעתי הוא דווקא אחד היותר ידועים, לפחות בשמו.

יכול להיות

יכול להיות שטעיתי, התבססתי על העובדה שאני לא הכרתי אותו בכלל עד שפתאום מצאתי את האתר שלו, והענף שלו(קוק סול הפקידו) די קטן- עם קצת מזל *אביר* יגדל לענף רציני....בכל מקרה אני חושב ששווה לראות את ההופעה, הוא עובד יפה, וזה חינם

למעלה