חדש פה...

Jabberwock

New member
חדש פה...

בתור מישהו שחדש בעסק, רציתי לדעת האם ישנם מקומות אקדמיים מכובדים שמלמדים רפואה משלימה, רצוי עם כיתות שמתחילות בזמן הזה (סמסטר אביב). בתודה.

בובי

New member
תן הגדרה יותר מדויקת

למה אתה מתכוון שאתה אומר רפואה משלימה יש כמה מאות סוגם שונים של טיפולים שנכללים במינוח רפואה משלימה. ולמה אתה מתכוון במינוח מקום אקדמי ? אוניברסיטה ? אם כן אז אין דבר כזה בארץ בינתים כי כל הלימודים הם לימודי תעודה ואינם מקנים תואר ראשון או משהו בדומה לזה לפחות לא בארץ.

lordjek

New member
לעומת זאת

אני לומד במכללת רידמן, אשר משתפת פעולה עם מספר קולג´ים בחו"ל, ולימודים בהמוכרים כנקודות לתואר אקדמי של המכללות הללו לצורך B.A, B.Sc,M.A.

YinYang

New member
עד כמה...

שאני הבנתי, הנקודות הן לתואר במדעי החיים ולא לתואר ברפואה סינית(שכן כזה לא קיים בארץ). האם אני צודק? אייל

lordjek

New member
המסלול ברידמן

הוא הרכב קורסים עצמאיים, דהיינו אתנה לומד רפלקסחולוגיה, אז יש לך תעודה של רפלקסולוגיה, אבל אתה לוצד גם אנטומיה, וגם הילינג וגם פרחי באך... מספר מסלולים כאלה מוכרות בקולג´ים בארה"ב שרידמן עובדת איתם לצורך תארים : B.Sc ברפואה משלימה, או B.A בלימודים סומטיים. התארים הם אמיריקאים, אבל מוכרים בארץ ללימודי המשך.

lordjek

New member
אופס

שכחתי שרידמן עובדים עם אוניברסיטה בינית אחת, ויתכן וגם במסלול זה יש אפשרות לתעודת רפואה מאוניברסיטה בסין, אבל אני לא ממש מכיר את התחום של הרפואה הסינית או את המסלול שלה ברידמן.

למעלה