חדש פה...

rondadon

New member
חדש פה...

שלום לכולם! רק היום מצאתי את הפורום הזה...ובתור פסיכי על פסיכודלי זה די שימח אותי.... בכל אופן...לא יצא לי לעבור על הפרום טוב...אבל כבר מהתחלה זה נראה טוב!!! כל הכבוד לכם! הרגע רכשתם חבר חדש... ועכשיו לתכלס... אני התחלתי מאימפולס טרקר...עברתי לקיו באס...עכשיו אני על פרוטי לופס 3...יש למישהו הצעות על תוכנה טובה ורצינית? [אני כבר מומחה בפרוטי וכל השאר...] ואולי גם קישור לתוכנה?

gpeles

New member
פחחח

עברת מ-cubase לפרוטי? מה קרה לך בנאדם cubase תוכנה הכי חזקה לעשיית מוסיקה אלקטרונית

DX Elad

New member
מזזזההההההההההההה?!?!?!?

יש לך בעיות עם עובדי פרוטי?!?! אך, אנשים פרוטי היא תוכנה מצויינת! אומנם ישנם תוכנות אחרות כגון קיו בייס ולוג´יק שיאמר לזכותם שיש להם התרונות לא קטנים על פרוטי. אבל!!!!!! ואבל גדווווולל זה לא אומר שמפרוטי לא יכולים לצאת דברים ברמה מספקת. אתה מוזמן לבדוק קטעים שלי. בקיצר. את המוזיקה עושה היוצר ולא התוכנה! כולל הסאונד וכל הבולשיט שמסביב!! התוכנה היא רק כלי. ותפסיקו לזיין ת´שכל על זה שפרוטי לא מקצועית כי אני בטוח שאמן מקצועי יוכל להוציא מפרוטי קטעים מעולים. אגב אתה מוזמן לשמוע את הקטע שלי שנכתב בפרוטי וישאר באמברוזיה רק עד יום ראשון. היה שלום ! System of a down - Aerials שיררר ענקק!!!!!

gpeles

New member
תראה

אני מסכים איתך שהפרוטי תוכנה טובה ומאוד מאוד נוחה וגם אני עבדתי איתה קצת בהתחלה אבל היא אפשר לעשות שמה דברים ברמה גבוה באמת, לפי דעתי עבודה בפרוטי היא רק מן שלב הכנה לקראת עבודה עם קיובייס או עם לוגיק או עם תוכנות ברמה הזאת.

DX Elad

New member
ממש ממש לא נכון!

אני ואחרים כגון Misted Muppets וחברים אחרים מוציאים ונמשיך להוציא קטעים מעולים מפרוטי. זה ממש לא נכון להגיד שפרוטי לא נשמעת טוב כי בעצם זה האומן שלא נשמע טוב! אי אפשר להאשים את התוכנה במה שהאמן לא יודע לעשות או שלא עושה את זה כמו שצריך!!!! ממליץ לך לשמוע את הקטע שלי בקישור בהודעה הקודמת!

trancelover

New member
אני חייב להתערב..

פרוטי אחלה תוכנה, אבל שמע, יש גובה מסויים שהיא לא מגיעה אליו, ואני מדבר על הקו של תוכנות רציניות הרבה יותר כמו CUBASE LOGIC ORION למשל.. בסה"כ בגובה שלה היא תוכנה מעולה, בוא נגיד שהסאונד שהיא מוציאה הרבה יותר טוב מהפלט של ריסון למשל, אבל בהשוואה לקיובייס, אין בכלל מה להשוות בקשר לתוצר סאונד ("וזה לא רק הכרטיס קול ושאר ההגדרות במאסטרינג"..) בקיצר פרוטי אחלה תוכנה, הכי קלה ונוחה שיש וזה מה שטוב בה.. צעצוע שמתפתח פחחחחח

trancelover

New member
אבל אתה עושה צחוק אם אתה משווה..

עבודה עם קיובייס לעבודה עם פרוטי.. קיובייס זה מקצועיות + רצינות + מקצועיות תוכנת סטודיו :)

rondadon

New member
לא התבלבלתי....

באמת עבדתי על קיובס באמצע...אבל היא נמחקה לי ולא הצלחתי להשיג אותה יותר...ואמרתי שאני תותח בפרוטי ולא קיובס....אני עכשיו עובד על קטע טוב, שאני יגמור אותו אני יעלה קטע ממנו ותראו...

guy project

New member
יש לי אחלה תוכנה בשבילך!!!

תוריד מקאזה את אחת מהתוכנות הבאות: reason sound forge wavelabe אחלה תוכנות שבעולם!!! יאללה תתחדש גבר...

למעלה