חדש פה

תוהה25

New member
חדש פה

היי, קודם כל אני בתול בן 24 ולא הייתי עד עכשיו במערכת יחסים שאני יכול להגדיר כרצינית. יש לי כמה שאלות/הערות: 1) האם א מיניות יכולה להתבטא רק בחוסר רצון לעשות סקס? כי אני כן מגיע לזקיפה ואורגזמה ולפי דעתי ברמה רגילה אבל אני לא מוצא שום דחף לבצע את זה עם אישה אחרת, רק למטרת ההגעה לסיפוק מיני. 2) כמו שאמרתי, יש לי פנטזיות מיניות אבל רוב הנשים פשוט לא מעניינות אותי ברמה המינית. זו גם כנראה הסיבה לכך שכנראה אני לא פיתחתי מערכת יחסים רצינית עד עכשיו. ברגע שאני מתחיל לצאת עם בחורה או שקיים פוטנציאל שאני אתחיל לצאת עם בחורה אני נסוג בגלל שאני יודע שבעתיד אני אצטרך לשכב איתה ואני יודע שאני לא רוצה לשכב איתה. הבעיה היא שאני כן מעוניין במערכת יחסים עם אישה אבל אני יודע שבגילי להיות חסר ניסיון במערכות יחסים וללא ניסיון מיני זה לא אטרקטיבי וככל שהזמן עובר אני מרגיש שמופעל עליי לחץ להיות במערכת יחסים/לאבד את הבתולין רק בשביל לשפר את מצבי בשוק הפנויים/פנויות. 3) עכשיו עוברים לבעיה כנראה הכי גדולה שהיא החברה (society), אני כבר מתחיל להתבייש בזה שאני בתול, לרוב האנשים שאני מכיר קשה לקבל מורכבות מינית מכל סוג שהיא, נראה לי שכבר מתחילים לחשוב שאני הומו. למרות שאני פתוח להומואים, אני לא אשקר ואני אגיד שכן צובט לי בלב שאנשים יחשבו שאני הומו או בכלל חריג מכל סוג שהוא (כולל להיות א מיני, אם אני בכלל כזה - ראו שאלה 1). זה לא מסוג הדברים שמספרים בעבודה בה הבדיחה מספר אחת היא "אתה הומו". מצד שני, אם הייתי הומו לפחות הייתי נהנה ממערכת יחסים כלשהי. במצב הנוכחי נראה לי שאני רק מקבל את החסרון של להיות הומו (שהחסרון הוא שהחברה תופסת אותך כשונה) אבל גם לא נהנה מהיתרון של להנות ממערכת יחסים. 4) להערות 2 ו3 אשמח אם יהיו לכם רעיונות, לגבי לא להתבייש בזה, זה כנראה לא יקרה אז עדיף עצות מסוג אחר. 5) האם רוב הא מיניים הם נשים? כי מההודעות פה בפורום זה נראה ככה.

snoopytush

New member
בגדול האמיניות זה חוסר רצון לעשות סקס

מטבע הדברים אצל רב האמיניים חוסר רצון לקיום יחסי מין משפיע על רמת החשק כלומר חשק ירוד , אבל חשוב לעשות הפרדה בין יצר לרצון כי יש כאילו בעלי יצר אך עדיין חסרי רצון. אתה לא נשמע לי אמיני אבל מי אני שאשפוט. לגבי שאלתך לא נעשה מחקר מקיף על אמיניות אז אי אפשר להכריע את הכף האם יש יותר אמיניים מקרב הבנים או הבנות. הפורום הזה אינו דוגמא טובה כי כותבים פה מעט אנשים וגם אם רב הכותבות הן בנות זה לא מעיד על רמתן באוכלוסייה הכללית. לגבי החריגות זה לא רע להיות חריג זה מיוחד. חוץ מזה שאם נפשט את נושא החריגות ונסתכל מעבר לרק נטייה מינית שונה אז כל אחד חריג בדרכו שלו אף אחד לא כמו השני וטוב שכך אחרת היה מאוד משעמם ולא היינו יכולים ללמוד אחד מהשני

נרו2

New member
אני גם בערך ככה..

אני נהנה מקיום יחסי מין, אבל אני לא ממש נהנה מזה שאני רוצה לעשות את זה כל הזמן. זה די דומה נראה לי.

snoopytush

New member
?

אז זה לא ממש אמיניות. אם אתה נהנה מהקיום עצמו לדעתי.

Berethor

New member
אוליי הוא דימיסקסואל או א-אפור

עד כמה שידוע לי א-מיניים לא נהנים מזה לחלוטין, ואם כבר עושים את זה רק בשביל הצד השני(מה שבתכלס רע)..

א-מיניות זה חוסר משיכה מינית

לבני אדם. ז"א, אין עניין לקיים יחסי מין עם מישהו/מישהי. לפחות, זו ההגדרה הלא רישמית עד שמישהו יואיל בטובות לחקור את הנושא כמו שצריך. אין שום מניעה שאנשים שלא נמשכים מינית לאחרים, לא יהיה להם ייצר מיני. זה בדיוק כמו לאמר שגבר שיש לו ייצר מיני, חייב להמשך מינית רק לנשים. אבל, פתאום אתה מגלה שיש גברים עם ייצר מיני שלא נמשכים לנשים אלא רק לבני מינם. אז למה שלא יהיה קיים גבר עם ייצר מיני שלא נמשך לא לגברים ולא לנשים? מי החליט שקיומו של ייצר מיני מחייב משיכה מינית לבני אדם?... לגבי לא להתבייש, כן להתבייש... אני מציעה שקודם תעבוד על הביטחון העצמי שלך. שתתחיל ללמוד את עצמך, מי ומה אתה ומה אתה רוצה בחיים. מהם העקרונות והאידיאלים שלך ועל מה אתה מוכן להלחם ועל מה אתה מוכן להתפשר או לוותר לגמרי. כשתבין את כל זה (זה לא תהליך של יומיים, זה יכול לקחת שנים), זה יקל עליך להחליט אם אתה א-מיני, ואם אתה רוצה לצאת מהארון או לשמור על פרטיותך ולמצוא שיטות איך להוריד את הסביבה ממך. בין אם זה "אני יוצא לדייטים, אבל לא מוצא" או "אלו החיים שלי, וטוב לי ככה, אז, רדו ממני". יש הרבה אפשרויות. אני אישית, כבר בת 35, "בתולה זקנה" וגאה בזה
ולמי שזה מפריע או חושב שיש לו הזכות לבקר אותי בי בשל כך - "שיאכל תחת"! XD

Berethor

New member
אתה נשמע א-מיני

המשפט הזה לא משאיר מקום לספק "ברגע שאני מתחיל לצאת עם בחורה או שקיים פוטנציאל שאני אתחיל לצאת עם בחורה אני נסוג בגלל שאני יודע שבעתיד אני אצטרך לשכב איתה ואני יודע שאני לא רוצה לשכב איתה.", אלא אם כן חוסר הרצון הזה היה נובע מפחד כלשהו או מחשבות שליליות על מיניות ולא מתוך חוסר רצון אמיתי. אני באופן אישי לא מזדהה עם המשפט, אבל זה רק משום שאני אפור כנראה, אז לא היה אכפת לי אם הזוגיות שלי הייתה כוללת גם דברים מיניים, אני מניח שאני יכול עם זה ואני יכול בלי זה, אומנם לא כל כך בדקתי תנושא אבל זה פשוט משהו שיודעים. אבל אני כן מציע לך לא ללכת בדרכם של הא-מיניים שעשו את זה רק בשביל הצד השני, אלא אם כן אתה תהיה מעוניין בזה ותהנה מזה אין כל סיבה שבעולם שתעשה את זה רק בשביל האחר, ותסבול. אני מאמין בהדדיות ובתועלת הדדית. באופן הכי בסיסי זה כן מתבטא רק בחוסר רצון לא לעשות את זה עם אדם אחר, א-מיניים הם לרוב לא נטולי מיניות לגמרי, וגם לא שועפים להיות כאלה, מה שאתה עושה עם עצמך זה עניינך הפרטי, כנ"ל לגבי מחשבות חולפות. חוץ מזה הרי זה לא באמת היה משנה לבת הזוג שלך מה שאתה עושה או לא עושה לבד, כל עוד זה לא איתה זה לא היה משנה כלום, על כן אין הרבה היגיון בכך שנחלק א-מיניים לפי הדברים האלה. אגב יש הרבה יותר א-מיניים שהם לא חסרי מיניות לחלוטין מאשר כאלה שהם כן, אז תרגיש בבית. בשביל לעשות משהו עם עצמך לא צריך למשך מינית, בשביל פנטזיות מיניות כן צריך קצת, אבל העובדה שאין ברצונך לישם אותן אומרת שהמשיכה היא ברמה נמוכה, וזה נשאר בגדר פנטזיות. זה שאתה מעוניין במערכת יחסים עם אישה מעיד על כך שאתה לא א-רומנטי ושאתה סטרייט, אם אתה מעוניין במערכת יחסים עם אישה זה עדיין לא אומר שאתה מעוניין במערכת יחסים רומנטית עם אישה שכוללת גם תחלק המיני, ועל פי המשפט הראשון זה בהחלט הרושם שמתקבל. על כן אוליי מה שאתה מחפש זה מערכת יחסית שכוללת 'רק' תחלק הרומנטי, נשיקות, התנשקיות, חיבוקים, קירבה, אהבה וכו, אבל אם הייתה גם א-רומנטי אני באמת לא הייתי מבין למה אתה בכלל מעוניין במערכת יחסית זוגית, ולא נגיד בידידות רגילה. אל תדאג בקשר לגיל שלך, אתה לא היחיד, ויש גם יותר מבוגרים ממך באותו מצב. אתה לא באמת צריך נסיון במערכת יחסים, נסיון מיני או נסיון רומנטי בשביל להיות בזוגיות, תמיד יש פעם ראשונה, תמיד אפשר לצבור נסיון ואף פעם לא מאוחר, במיוחד בתחום הזה. היו כאלה שדווקא יעריכו את זה שאתה 'חדש מהקופסה' חחח. וזה לא שאתה באמת חסר נסיון מיני לחלוטין, זה שאתה חסר נסיון מיני לחלוטין עם אדם אחר. שכחתה שהזוגיות האולטימטיבית והכי רומנטית, זאת שבסרטים ובספרים, זה זוג אחד שמצליח להיות ביחד לנצח? נכון שלרוב המציאות שוברת תמיתוס, ולרוב מתבררת חוסר התאמה כזאת או אחרת, ואם נשארים ביחד רק סובלים, אבל בהנחה והיה לך מזל והייתה בקשר עם התאמה שנמשך זמן רב, האם לחוסר נסיון שלך בקשרים עברו באמת היה השפעה על זה. הרי אנשים עם קשרים בעבר חוו דברים, אוליי אפילו דברים חיוביים יותר משליליים, אבל בסופו הם עכשיו חזרו לאותה נקודה שאתה נמצא בא. אל תכנס למערכת יחסים בגלל לחצים ואל תאבד בתולין בגלל לחצים, זה הסיבה הכי גרועה שיכולה להיות. אל תכנע ללחץ חברתי, אל תתן לאנשים לדחוף אותך לדברים שאתה לא באמת רוצה. הסיבה היחידה להיות במערכת יחסית, זה מציאה של אדם שאתה באמת רוצה להיות איתו במערכת יחסים, שיש בניכם מספיק התאמה, משיכה או/ו אהבה. אותו דבר נכון לגבי איבוד בתולין, תאבד אותם רק אם אתה מעוניין בכך ומצאתה תאדם הנכון, אל תאבד אותם רק כדי לאבד אותם, ואל תאבד אותם רק בשביל סטטוס חברתי. אין לך מה לתבייש בזה, בושה גדולה יותר לדעתי זה לאבד אותם עם סתם מישהי רנדומלית. חוץ מזה אתה הרי במלא לא מעוניין לשכב עם בת זוגך, אז למה אתה צריך לאבד בתולין בכלל, אתה מודע לכך שמישהו שחסר מוטיבציה ליחסי מין ולא נהנה מהם יתפקד לרוב באופן הרבה יותר גרוע ממישהו חסר נסיון מיני, וגם למה צריך להציג את עצמך בתור 'המנוסה מינית' אם אתה לא מעוניין ביחסי מין כלל, זה הולכת שולל, שתמשוך עליך תבחורה הלא מתאימה לך במלא. ומה שאתה צריך לחפש זה מישהי א-מינית או לכל הפחות מישהי שמיניותה היא ברמה גבוהה, ולמזלנו דווקא נשים לא חסר כאלה, ולאחת כזאת בטח שלא היה אכפת אם עדיין לא שכבתה עם מישהי אחרת. למה לסתכל רק על הצדדים השלילים של בתולין? מין וזוגיות זה לא משהו שבאמת צריך נסיון מוקדם בו. לסטוצים אוליי צריך. באופן תכני אחרי פעם אחת אתה כבר לא בתול, אז למה לעשות מזה כזה סיפור לטוב או לרע. ובכלל איזה בחורה תרצה לדעת על כמה התנסיות מיניות היה לך לפניה. בתור בתול לצאת עם לא בתולה זה יותר הקרבה מצידך באשר מצידה, כי בתכלס היא כבר הייתה עם אחרים ואתה לא, היא כבר חוויתה את הכל פעם או הרבה פעמיים ואתה לא, בשבילך זה פעם ראשונה, שאתה בוחר לחלוק עם מישהי Been there done that. ואם היא עדיין מאוהבת באקס שלה או אם היא עדיין בטראומות מקשר גרוע ועכשיו מפילה את זה במודע או בתת מודע על כל בני המין השני, לך תדע, זה גם יותר סיכון מצידך מאשר מצידה. כמובן שמה שאני אומר נכון גם לבני המין השני. תראה אם תמצא מישהי מספיק מתאימה לך וטובה זה לא ישנה הרבה, ובמלא בגלאיים שלנו אין הרבה בתולים, אבל פשוט כדאי שתזכור את זה, שבתולין שלך ממש לא הופכים אותך לפחות טוב, להרבה דברים בעולם יש יתרונות ויש חסרונות. אתה לא באמת חייב לתת לכל האנשים לדעת שאתה בתול, בטח שלא לאנשים שברור לך שהיו שלילים יותר כלפיך ויזלזלו בך יותר אם ידעו זאת. אין לאנשים דרך לברר האם אתה בתול או האם אתה לא, רק אתה ואנשים הקרובים עליך יכולים לדעת באמת. אז פשוט מאוד אל תספר להם, אל תענה להם, ואם אין לך בררה אז גם תשקר. בקשר לזוגיות, משום שתה מעוניין באחת, אתה יכול לציין את זה שאתה לבד, בטח היו אפילו אנשים שינסו לשדך לך בגלל זה, וזה לא נורא, כי בסופו של דבר זה מגדיל את סכוייך למצוא תאדם הנכון, וזה זכותך להסכים או לסרב לכל הצעה. לגבי הומוסקסואליות, זה משהו שחושבים כמעט על כל א-מיני וא-מינית, אז אתה לא לבד. גם עליי חשבו את זה לא פעם, לפעמיים אפילו אנשים קרובים, וזה למרות שכפי שציינתי קודם אני ממש לא א-מיני מוחלט. אל תקח את זה קשה, אני אפילו למדתי 'לזרום עם זה', בשביל הומור, או סתם להשאיר אנשים בספק, אם תתחיל 'לתגונן' 'ולהוכיח' שלא זה רק יראה כאילו הם צדקו. אם הייתה הומוסקסואל הייתה אמור למשך מינית או/ו רומנטית לגברים, ולהיות מעוניין בזוגיות או/ו בדברים מיניים ורומנטיים איתם. אתה יודע באמת מה אתה ומה אתה מרגיש, מה אכפת לך מה אנשים אחרים חושבים. יש גם אנשים שחושבים שאם אתה לא מגורה מינית מכל בחורה או מכל בחורה שלא מכוסה מכף רגל ועד ראש, לא רודף אחרי נשים וסקס עם נשים אז אתה הומוסקסואל, יש כאלה שזה רק בגלל שאין לך זוגיות, יש ויש, אבל בסופו של דבר השיפוט שלהם לוקה בחסר. זה טבעי שהם יחשבו שא-מיני הוא הומו, מהסיבה שא-מיני לא מביע כזה עניין בנשים או רצון להיות איתן בקשר זוגי, וגם משום שגברים מיניים ידועים בציבור כמאוד אובססיבים למין ומכורים למין, אז מי שלא כזה יוצר רושם כאילו הוא הומוסקסואל או נשי, זה מה שגורם לבלבול שלהם, וגם חוסר מודעות לא-מיניות, לדימיסקסואליות ולא-אפוריות. התמכרות למין

k500

Active member
מנהל
כמה דברים:

ראשית,טוב שהגעת לפורום ואתה כותב בו על עצמך. אתה מתאר סיטואציה מוכרת לרבים כאן, אז תדע שמצוקתך עברה על כמה מאיתנו. אולי זה לא כל כך מנחם, אבל יש ויהיו בעיות עם מערכות יחסים עם אנשים שהם מיניים, קרי רוב האוכלוסיה. אם לא נוח לך קשר עם בנות מיניות ואתה לא רואה עתיד במערכת יחסים כזו, עדיף שלא תכנס לזה. היו כאן בפורום כמה שניסו להיות בקשר עם מיניים (גם בנים וגם בנות) ולרוב זה לא ממש הצליח. אז לא חייבים וזה בסדר גמור. לגבי החברה, הבעיה ידועה, החברה עדיין לא יודעת לעכל מה זה א-מיניות בגלל שאין מודעוּת מספיקה לנושא וייקח זמן עד שזה יחלחל לתודעה הציבורית הכללית. בינתיים תנסה ליישב את הנושא עם עצמך, כי יותר חשוב שתדע אם אתה א-מיני באמת ואז הדעה שלך לגבי עצמך תהיה מגובשת ויהיה לך יותר קל להתמודד עם החברה מסביבך. לא מאה אחוזים של אושר רצוף, אבל גם זו התחלה ושינוי לטובה, אז נראה לי שזה שווה יותר. לעניין כמה דברים שנאמרו פה לגבי מחקרים, יש מחקרים ונעשים מחקרים בעיקר בשנים האחרונות, לא כל חברי הפורום טורחים לקרוא וחבל. נושא הא-מיניות נחקר מכמה היבטים ויש ניסיון להגיע להגדרה שתוכל להקיף את הנושא. כרגע ההגדרה המקובלת היא- חוסר משיכה מינית. מספר הבנות הוא לאו דווקא גדול יותר ממספר הבנים הא-מיניים וזאת משום שבנים לא מדווחים תמיד את האמת בשאלונים ובמחקרים, שוב בגלל החברה (העניין של "מה יגידו") ולכן קשה לומר שיש יותר בנות א-מיניות באופן חד משמעי. בהצלחה

ברוך הבא לפורום! ../images/Emo140.gif

אתה נשמע א-מיני על גבול הא-פור (כלומר בעל מיניות נמוכה, אבל ללא רצון לממש אותה עם אדם אחר) לגבי החברה - זה אכן קשה בחברה של ימינו להיות חריג לא משנה באיזה תחום. היתרון בא-מיניות, היא שאם תמצא בת זוג מתאימה, אף אחד לא צריך לדעת מה קורה בחדר המיטות שלכם וכלפי חוץ, בניגוד לזוג הומוסקסואל, תראו רגילים לחלוטין. כך שעצתי לך היא פשוט לחפש בת זוג כאן בפורום ולהתנסות במערכת יחסים וככה גם תוכל להוריד את הלחץ החברתי מהגב, כשבעצם תשיג את המטרה האמיתית בה אתה מעוניין, והיא מציאת בת זוג. לא כולם בנות, אבל הבנות יותר פעילות ונוכחות. רווח שלך כגבר

מתלבט 66

New member
לחץ חברתי!

קודם כל אני בן 22 במצב כמעט כמוך! אמנם הייתי עם נערות ליווי בפעם הראשונה לא הגעתי לזיקפה, בפעם השנייה הגעתי לזיקפה הייתה חדרה לפרק זמן ממש קצר ולא גמרתי בפעמים הבאות גמרתי רק כשהן ירדו לי. ע"מ לאבד את בתוליך מומלץ שתנסה מין אם נערת ליווי (גםבמחיר של פגיעה בערכים עצמיים). דבר שלישי הייתי ממליץ לך לנסות ללכת למפגשים של הומואים ולסביות זה גם מעביר את הבדידות, תוכל לבדוק אם אתה הומו. אם אתה כזה אז שתלך להזדיין החברה ותהיה שלם עם עצמך. יש היום אפילו רבנים הומוסקסאולים כך שיש מהפכה מבחינת קבלת השונה. דבר נוסף שאני ממליץ יש באינטרנט את xnxx אתר סקס. מומלץ שתראה שם סרטים לגילאי 18 (לרוב יותר עדינים) ותראה אם זה גורם לך להגיע לזיקפה. לגבי א-מיניות אני בטוח שיש המון א-מיניים בחברה שמסתירים זאת בגלל לחץ חברתי אם כי עושה רושם שעוד כמה שנים להיות א-מיני זה כמו להיות הומו. לגבי קשר עם בחורה מומלץ שתנסה לזרום עם הקשר למרות החשש וחוסר הניסיון אולי בהמשך הקשר יתעורר קשר המיני ותהנה מזה. תזכור שלא משנה מי ומה אתה זה משהו שאתה צריך לבדוק, וגם עם אתה שונה (הומו/א- מיני) תהיה שלם עם זה ושתך לעזעזל החברה. היא לא שווה שתאבד חיים שלמים בגלל הדעות שלה. כל הטיפים וההמלצות הינן מניסיון אישי שאני עובר זהה לשלך.

Berethor

New member
../images/Emo247.gifשלא תעז להמליץ לו על דבר כזה ../images/Emo196.gif

עצת אחיתופל. בחור לא צריך לאבד את בתוליו עם זונה בדיוק כמו שבחורה לא צריכה לאבד את בתוליה עם ג'יגולו. חוץ מזה א-מיניות ואין-אונות זה שני דברים שונים, כך שהניסוי הזה לא רלוונטי לנושא, אבל אוליי רלוונטי לבדוק תנטייה המינית שלו(אם יש לו כזאת). לגביך אני יכול לומר, שלגמור רק ממין אוראלי זה מעוות(מין אוראלי הוא דבר דיי דוחה ומשפיל לטעמי), אבל זה שהיה לך 'בעיה לגמור' זה לא באמת בעיה, אתה יודע כמה גברים סובלים משפיכה מהירה, והיו רוצים לא לגמור מהר. גם נשים לרוב מעדיפות מישהו שלא מסיים לפני שהן התחילו, אבל כמובן שזה לא המצב במקרה של נערות ליווי, משום שמין הסתם הן מעוניינות לסיים עם זה כמה שיותר מהר, גם משום שהן לא באמת נהנות וגם משום שהיה להן עוד 'לקוחות'.

Berethor

New member
רק שיהיה ברור

"הניסוי" שדברתי עליו זה מה שהצעתה לו עם הצפיה, לא עם ההליכה לזונה.

בפורום הזה נוהגים לשמור על שפה מכובדת

אני מבקשת שתדבר בצורה ראויה ולא כמו ברחוב. זה המרחב הסגור הנקי היחידי שלנו - אל תהרוס אותו. בנוסף, אם אתה רוצה להכנס לעניינים מיניים טכניים, אתה מתבקש לשים בראש ההודעה שלך את הסימן
, ע"מ שמי שלא מעוניין לקרוא הודעות בעלות תוכן מיני (ויש כאן כאלה) לא יכנס ולא יפגע. ולהמליץ למישהו ללכת לזונה זו עצה איומה...

מתלבט 66

New member
התבטאות!

יכול להיות שהגזמתי עם פליטת הפה, כוונתי הייתה שהוא לא צריך לתת דין וחשבון לחברה עצמה. לגבי ההמלצה על סרטים לא ידעתי ואני עדיין לא יודע איך אני מסמן, אם תוכלי להסביר לי ע"מ שאם אמליץ למישהו על אתר אז שאסמן מהתחלה! בכל מקרה התגובה שלי הייתה ע"מ לעזור ולא התכוותי לפגוע.

אני יודעת שהתכוונת לעזור ולא לפגוע ../images/Emo13.gif

(אחרת הייתי פשוט מוחקת את ההודעה שלך) כל האייקונים נמצאים בתחתית ההודעה, איפה שמצוייר פרצוף שמח. אתה לוחץ עליו ונפתחת לך רשימה ענקית שלהם. 18+ מופיע אי שם באמצע. דרך אחרת היא ע"י רשום ~ברצף~ של התווים הבאים: | 18 | אני כתבתי את זה בכוונה עם רווח, אחרת לא היית רואה את התווים אלה את האייקון עצמו.

תוהה25

New member
היי תודה לכולם על ההתייחסות

אני רק רוצה לציין כמה דברים: 1) אני שלם עם המיניות שלי, כלומר ביני לבין עצמי, הבעיות שלי היא איך החברה תתפוס את המיניות שלי. אני לא חושב שאני צריך לחקור את עצמי. 2) אולי זה נראה ככה מההודעה שלי אבל גם זה שאני לא רוצה לקיים יחסי מין בחיים זה לא בדיוק משפט נכון, אני פשוט עדין לא נתקלתי בבחורה שאיתה אני רוצה לקיים יחסי מין. 3) אתם ממליצים לשקר על הבתולין? כי אני עד עכשיו לא שיקרתי לגבי זה משתי סיבות: 1) אני שקרן גרוע. 2) תמיד אני מפחד להתפס בשקר אבל איך אפשר להתפס בשקר על בתולין... 4) מה עושים עם שידוכים? יש לי עכשיו שידוך טרי, הסכמתי, למרות שאני לא סגור על זה כל כך. מבחינתי, כל הדייטים האלו הם סתם צבירת ניסיון למרות שאני לא יודע כמה זה "פייר" כלפי הבחורה.

Berethor

New member
לפעמיים מומלץ לשמור לפני ששולחים

קשה לסמוך על תפוז והאינטרנט בקטע הזה.

תוהה25

New member
חבל :(

אני אפתח שרשור חדש עם השתי שאלות כי אני רואה שהשרשור הזה יורד למטה ואולי למשהו תהיה עצה

למעלה