חדש פה

mlk406

New member
חדש פה

היי,אני חדש פה.לאחרונה נפרד מאשתי ויוצא לעולם זר וקצת מפחד. מי יכול לעזור ?

ברוך הבא בצל פורומנו...

/tapuzforum/images/Emo24.gifכולנו (בעצם אני ומקווה שכולם אחריי) מקבל/ים אותך בחיבוק אמיץ ולבבי. אנחנו כאן בשבילך ולמענך. נשמח לשמוע, להתרשם, לתת כתפת תומכת ויד מכוונת. ספר קצת על עצמך בדיסקרטיות כמובן. אתה למעשה הומו/דומיני? דתי/מסורתי/לא דתי? נשאת לאישה מרצון/לחץ סביבתי? אתם נפרדים בגלל משיכתך לגברים? האם האישה כבר מודעת למצבך? סליחה על הפלישה, זה רק בשביל לדעת מי הצטרף אלינו ומתקבל בברכה ובשמחה וכדי לחוות דיעה איך ממשיכים מכאן ולהבא... אתה כמובן רשאי לא לענות, זו זכותך הלגיטימית.

mlk406

New member
תודה

תודה לך.מגדיר את עצמי כהומו,דתי סרוג.לאחר 20 שנה נישואים התחלתי לזרוק רמזים על נטיות שלי.בעצם זו הייתה התלת הסוף.קיוויתי לקבל קצת הבנה מאשתי אבל זה לא הגיע.איבדתי את האימון שלה,עד שבסופו של דבר היא ביקשה ממני לעזוב את הבית.מאז עברתי מירושלים לת"א...רחוק מהילדים,רחוק מהקהילה שאני מחפש ובעצם מחפש לייצר איזה שהוא זהות חדשה.

טיףטף2

New member
אני חושב שאתה חייב התייעצות עם איש מקצוע.

אנחנו פה אנשים רגלים למדי מידי פעם בעלי תובנות חכמות,אבל פה זה נגמר. ידוע שיש את "משבר"גיל ה-40.לרוב זה מתבטא בבדיקה כמו,האם אני מרוצה לאן שהגעתי,אם טוב לי כמו שרצתי,מי אני ומה אני או במילים אחרות-משבר. קצת מדאיג ומבהיל לדעת שעד כה הייתה נשוי+ילדים ובלילה אחד ארזת את חפצך מעיר הקודש לעיר ללא הפסקה... אני ממליץ לך בחום להתייעץ עם רב בכיר בנושאים שהעלת כאן.

mlk406

New member
איש מקצוע

לא...לא ארזתי חפציי לילה אחד...זה קרא לאחר תהליך של התבוננות פנימית מאוד עמוקה שהמשיך כמעט שנתיים,ובו עברתי מפסיכולוג לפסיכולוג. ובעצם זאת הייתה אשתי שפתחה לי את הדלת שהבינה שאני לא הולך להשתנות.ובכל זאת אומר לך תודה על הדאגה.

בבית הכנסת ברח' בן יהודה 86 בת"א

ישנם כמה מתפללים הומואים ואפילו אחד שעוסק בתפעול המקום. הוא ממוקם בבן יהודה 86, מדרום לרח' גורדון ליד סמולנסקין. זאת, אם אתה עדיין לא מוכן נפשית עדיין לבוא למפגש של הפורום הזה או של "חברותא". מקווה שתצליח עם זהות החדשה , ושבסופו של דבר תמצא דרך למזג אותה עם הזהות הקודמת.

mlk406

New member
מוכן נפשית

לבוא למפגשים של הפורום...לגבי בית הכנסת...מה ? נכנסים ומנסים לזהות את ההומואים ?

דבר עם הגבאי,

סתם שיחת חולין. יש לו מבטא אנגלי. אולי ייווצר קליק.כשאגיע ארצה בחגים, אבקר גם אני באותו בית כנסת. אבל כאמור, יש דרכים אחרות. עקוב אחרי "חברותא" ופגישותיהם, וכאן, נראה לי שמישהו מנסה לארגן קומזיץ ב 7.7

avitano

New member
ברוך בואך...

אני מבין שאתה עומד בפני דרך חדשה אכן הייתי מיעץ לך לפנות במקביל לאיש מקצוע שילווה אותך בתחילת התהליך אני מאמין שזה לא פשוט בכלל לעבור שינוי כה גדול בחיים בלי ליווי של בן אדם מקצועי ומוסמך כמובן שאתה מוזמן תמיד לשתף אותנו כאן ולהשתתף בפורום באופן שוטף שיהיה בהצלחה :] אופיר

מצטרף לחברים ומציע לך בהחלט

/tapuzforum/images/Emo27.gifלהסתייע בייעוץ מקצועי. לא כזה פשוט לעזוה בית שבנית במו ידיך, אישה וילשים. גם הגיל המתקדם לפעמים מהווה מכשול, לכן איש מקצוע שמבין ענין יוכל לסייע לך לצאת לדררך חדשה וכמו שאומר גיי40גברי, תעשה לשילוב יבן הזהות החדשה לזהות הקדומת. אני אישית ממליץ לך בחום לפנות אל ארון הו"ד - לרב רון יוסף שגם כותב כאן אצלנו, הוא בקשר עם יועצים ואנשי מקצוע בתחום ויוכל לתת לך כיוון והדרכה. אני גם ממליץ שתשמור על הצביון הדתי, כי אפשר בהחלט לשלב בין חיינו הדתיי לחיי ההומואיזם. סיפורך מאוד מעניין כי בכל זאת 20 שנה של חיי נישואין והבאת ילדים לעולם לא הולכים ברגל. דלתנו כאן פתוחה תמיד בפניך ואתה מוזמן לעדכן ולשתף אותנו. בהצלחה רבה!!!

leopold5

New member
ברוך הבא

הי מיק, ברוך הבא, והרבה כוחות לקראת הדרך שאתה יוצא אליה. אם אתה רוצה, אתה יכול לפנות במסר פרטי. נתנאליאו

ברוך הבא!!../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif

אתה יותר ממוזמן לכתוב כאן ולשתף אותנו בלבטיך... וננסה לעזור ככל שנוכל!! שיהיה בהצלחה... ותדע שהגעת לקהילה מאוד חמה ותומכת!!!

ספר ריק

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

מעניין אותי האם אירוע מסויים הוא שעורר בך רצון לשינוי אחרי 20 שנים? אני מאד מקווה שתצליח בדרכך החדשה ותמצא שלווה בבחירותיך. מצטרף לקודמיי בנוגע להמלצות על מפגשים שונים, מאמין שלהיות בחברת הומואים דתיים נוספים יכול לעזור מאד. כל טוב, ונשמח לשמוע ממך עוד בפורום

למעלה