חדש פה

דרוש שם

New member
חדש פה

אז ככה: אני קורא אתכם בסתר כבר לא מעט זמן.... ותאמת מהרגע שהתחלתי לעקוב אחרי המקום הזה התחלתי להרגיש מוזר, התחלתי להרגיש שאני מבין דברים על עצמי. אז שתדעו קצת מי אני ומה אני. אני בחור בן 17 וחצי מהדרום הרחוק (דרומה מבאר שבע אבל צפונה מאילת) מסיים ממש בקרוב י"ב. למי שישאל על גיוס , יראה שהפורום היחיד בו הניק הזה עבד הוא התנדבות לצה"ל (אני פתור משירות מסיבה רפואית ) ב4 שנים האחרונות (אבל במיוחד בתקופה האחרונה) אני מרגיש "לא שייך", חצי עולם מדבר על הצורך שלו בלעשות את זה. שלושה רבעים מהזמן או מספר סיפורים על זה. ולי לא באמת אכפת. כן, זה לא סוד כזה גדול שמעולם לא קיימתי יחסים. זה גם לא סוד כזה גדול שמעולם לא חיפשתי באמת יחסים מהסוג הזה. והרבה זמן הרגשתי כאילו משהו לא בסדר בי ,כאילו יש לי איזשהיא בעיה. אני זוכר שהוזמנתי לשיחה אצל היועצת שלנו בבי"ס (מיד אחרי הדרדרות מאוד רצינית במחלה שלי היא הזמינה אותי אליה) ודיברנו, אחד הנושאים שדיברנו היה זה, והיא לא האמינה לי שבחיי לא הרגשתי את המשיכה המאוד "חייתית" הזו כאילו משהו אצלי לא בסדר. אני בטוח שאם זה היה תלוי בה, הייתי צריך ללככת להתיעצות פסיכיאטרית או משהו.... חשוב להבין אני חי במקום שבו הדעות הקדומות על דברים שולטות , והמודעות לכל הנושא של "מייניות אחרת" לא קיימת בכלל בגלל הרקע הרפואי שלי אני יודע שאין לי שום בעיה רפואית (בהקשר של הצנרת כמובן מה שהיה דפוק מגיל קטן אצלי עדיין דפוק). ואז מצאתי אתכם (אני כבר ממש לא זוכר איך) ופתאום הרגשתי שיש אנשים שמבינים אותי, שיודעים מה אני חושב. אני יודע שאין פה הרבה בני נוער, או הרבה דרומים אמיתיים.... ונכון שאני עדיין לא מרגיש בנוח להזדהות בשמי (וזה הסיבה למה אני בניק הזה ) אבל אני מקווה ש"תקבלו אותי" להיות חלק מכם. שלכם אני

k500

Active member
מנהל
הסר דאגה מלבך

אתה לא חייב להזדהות בשם, כינוי זה בסדר. טוב שמצאת את הפורום ובכלל שגילית מהי א-מיניות ושיש דבר כזה. אכן, סביבה מסוימת לעיתים לא מקלה על יושביה ולא כולם מרגישים שייכות אוטומטית וזה בסדר. כאן אף אחד לא יסתכל עליך בצורה מוזרה ולא יחשוב שנחתת מכוכב אחר. יועצת בית הספר שלך- כמו יועצות רבות- מגיעה מאסכולה שלא מכירה עדיין בא-מיניות כמשהו נוכח בעולם הזה ולכן כל דבר לא מוכר נשמע לה כמשהו שמצריך "טיפול" או התערבות אחרת. אל תלך בדרך שלה כי לא תגיע לשום הבנה מלבד נזק לגוף ולנפש. מה שכן, אתה מוזמן לכתוב ולקרוא כאן בפורום ולעקוב אחרי השיח שמתפתח כאן. כמו כן, תקרא אודות א-מיניות במאמרים שיש כאן ובקישורים הרלונטיים לנושא, בהצלחה

ברוך הבא! ../images/Emo140.gif

נראה שהדרומים מתחילים להשתלט על הפורום
[יש כאן גם מישהי מאילת...] שמחה שמצאת אותנו במיוחד לאור השיחה שהיתה לך עם היועצת. חשוב שתדע שזה בסדר ותקין ואין צורך לרצות את זה בכוח. כאן כמובן יבינו אותך ויזדהו איתך וברור שנקבל אותך כמו שאתה
תרגיש בבית

דרוש שם

New member
לשאול תמיד אפשר

אני חולה בסכרת TYPE 2 מגיל קטן , מחלה שמגיעה "עם כל החברים שלה" כמו לחץ דם בעיתי וכיוצ"ב.....

snoopytush

New member
היי סכרת סוג 2

אם אני לא טועה זה הסוג שאפשר להבירא ממנו. אני זוכרת שיש שני סוגים אחד שהוא תורשתי ודי לכל החיים ואחד שמתפתח עם הגיל ( למשל כתוצאה מהשמנה), שאפשר להחלים ממנו. אם אתה רוצה אני מכירה מישהו שיודע לטפל בסוכרת או לתת לך עיצות בנושא כי הוא טיפל בהורים שלו שהם חולי סכרת תשמור על עצמך כי זו מחלה שחייבים לשמור כל הזמן ותרגיש טוב

דרוש שם

New member
לצערי את טועה

מהסכרת שיש לי לצערי לא ניתן להבריא (אני לא סוג 2 טהור אלא משהו יותר מורכב שנקרא MODY).... אבל תודה על העצה

דרוש שם

New member
הדרום אזור גדול,

ככה שיכול להיות שאנחנו גם מאוד מאוד רחוקים אחד מהשני
אבל טוב לדעת שיש כן עוד אנשים שבטוחים שכל מה שצפונה מק"ג זה אזור הצפון p:

niwo

New member
היי, גם אני פטורה משירות צבאי.

אבל לעומתך בחרתי שלא להתנדב (היו לי סיבות). אני יודעת איך זה לחיות בצל תרופות, אני מורידה את הכובע, ו...אני מכירה את התגובות של היועצים הללו... ברוך הבא!

דרוש שם

New member
רצונו של אדם כבודו

(השימוש בלשון זכר הוא מכיוון שכך היא צורת הסתמי בשפה העברית, אולם צורה זו מיועדת לשני המינים כאחד)

niwo

New member
חיכיתי כמעט שנתיים עד שקבעו לי פרופיל

וכשנתנו לי 21, כבר היה מאוחר מדי להירשם לשנה הבאה לשירות לאומי, העדפתי לא לחכות ולכן נרשמתי לאוניברסיטה במקום.

למעלה