חדש פה..

IceCold 3000

New member
חדש פה..

שלום לכולם, קודם כל, אחלה פורום, נהנתי לקרוא את הדברים שנכתבו פה. ועכשיו הסיבה שבגללה אני פה- בגדול אני מחפש מקומות טובים לקנות בהם בגדים. שנראים טוב, ולא יקרים. בעיקר חולצות קצרות ומכנסיים(לא דגמח"ים)/ג'ינסים שנראים טוב/מכנסיים קצרים. ואני חושב שהגיע הזמן להוסיף איזה מעיל/ז'קט דק או משהו בסגנון לארון, אני בנאדם שלרוב הולך עם בגדים קצרים בחורף, אבל אני חושב שאיזה מעיל/ז'קט דק שנראה טוב ומתאים במיוחד ליציאות לא יזיק. בגדול בתקופה האחרונה יצא לי לקנות בבלובירד, אני אוהב את הבגדים שלהם מבחינת הסגנון, אבל הם נורא יקרים. הבעיה הגדולה שלי זה חולצות, אני מזיעה הרבה, ומהר מאוד החולצות שלי נהרסות בגלל כתמי זיעה/דיאודורנט שלא רוצים לרדת. אם יש למישהו טיפ גם בנושא הזה אשמח לשמוע. יש המלצות למקומות טובים? אני יודע שבתמנון יש דברים נחמדים ויצא לי לקנות שם כמה פעמים. עוד משהו? אני חושב שכדאי שאני אציין בגדול מה ה"סגנון" לבוש שלי. בזמן האחרון אני דיי מתלבש צבעוני כזה, אחרי תקופה של שחור/אפור הגיע הזמן להכניס קצת צבע לארון. רוב החולצות שלי לבנות, ואני לובש מכנסיים קצרים שחלקם נראים קצת זרוקים, כמו ג'ינס שנגזר, או מכנס קצר ורחב שקניתי בבלובירד/מכנס קצר שנראה כמו מכנסי אלגנט, ומכנסיים ארוכים שמתאימים יותר למקומות רשמיים, ופה ושם איזה ג'ינס זרוק וקרוע. מכאן אפשר להבין שאני דיי לובש הכל, אבל אני מתחיל להכניס קצת "חיים" לצורת לבוש שלי. אשמח לקבל המלצות.

IceCold 3000

New member
שכחתי עוד משהו..

אני מחפש מקום בירושלים לקנות איזה כובע(לא בייסבול) מגניב לחורף, לא משהו יקר, אם מישהו מכיר אפילו סתם מקום שמוכר דברים מוזרים/מגניבים/מצחיקים ויש שם כובעים מגניבים לחורף אשמח לקבל טיפים.

eboy10

New member
ברוך הבא../images/Emo6.gif

אני ממליץ על pull and bear. הרשת האהובה עליי. היא ובלובירד נמצאים פחות או יותר באותו סגנון וp&b הרבה יותר טובה לדעתי וגם הרבה יותר זולה. למרות שהמחירים עדיין לא ברצפה אבל שיהיה... האתר - http://www.pullbear.com/#/showroom/ בקשר לבעיית הגדים והזיעה, אני מניח שבפורום "שאלה קטנה" תקבל תשובות שיוכלו לעזור לך
http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumPage.aspx?forumId=251

Shy Guy

New member
ברוך הבא..! :)

מצטרף להמלצה של בר, במידה ואתה אוהב את Blue Bird, אז Pull and Bear בהחלט יתאימו לך ו..אף קצת יותר זולים (ויותר מוצלחים, לדעתי).
בעבר הרחוק גם אני הייתי די דומה לך ולא הייתי הולך כלל עם מעיל/ג'קט בחורף, אלא רק עם חולצות ארוכות דקות ביותר ו..לאט, לאט הבנתי שלגוון בבגדים זה כיף ושכבות זה מעניין והתחלתי להוסיף קרדיגנים, ג'קטים וכו' והיום אני בעליו הגאים אפילו של מספר בלייזרים (אבוי לי).
(אולי זה גם עניין של הזקנה, שעם השנים קר לי יותר?
) אז, בכל אופן, Pull and Bear זו בהחלט התחלה מצוינת ותוכל למצוא שם ג'קטים מעניינים וגם כובעים מעניינים לחורף. :) ומכיוון שאני רואה שאתה מאיזור ירושלים, במידה ואתה מחליט לבקר לך בת"א, אז כפי שהומלץ לפני מספר ימים בפורום, באלנבי-פינת שינקין יש איזו חנות כשבדוכן בחוץ יש מספר רב של כובעים - אני בטוח ששם תוכל למצוא לפחות אחד! :) ואם אתה כבר מבקר בת"א ומעוניין ב-T-Shirts זולות ויחסית טובות, ברחוב בוגרשוב יש מספר חנויות שמוכרות 3-5 חולצות ב-100 ש"ח בלבד בהמון צבעים מגוונים. אני ממליץ בעיקר על Bee-Good, יש להם שני סניפים בבוגרשוב, כשהסניף המועדף עלי הוא הקרוב יותר לים (אם אני זוכר נכון, זה בוגרשוב 38, הלוגו שלהם הוא עם דבורה). ו..אתה יותר ממוזמן להשאר איתנו כאן ולהמשיך להשתתף.

IceCold 3000

New member
תודה לשניכם!

אממ.. הבעיה שלי שבגללה אני לא הולך עם ז'קטים/מעילים היא כי תמיד חם לי, בגלל זה גם שאלתי לגבי דברים דקים, כי כמו שאמרת גם אני הבנתי שלגוון בבגדים זה דיי נחמד, וממש לא מזיק. ושוב פעם תודה רבה, אני בהחלט אקפוץ לת"א בקרוב..

Shy Guy

New member
בכיף.. :) וזו הסיבה שכהתחלה, כדי שתוכל לגוון

וללבוש קצת שכבות, אז אתה יכול להתחיל עם קרדיגן דק.. כשקרדיגנים תוכל למצוא במספר רשתות גדולות (כמו זארה או קסטרו, למשל.. אני קניתי אצלם בשנה שעברה קרדיגנים דקים ונחמדים ביותר).

IceCold 3000

New member
עוד שאלה..

אני רוצה לקנות נעליים חדשות שיתאימו בעיקרון לכל בגד שאני אלבש, מבחינת צבעים ואיך שזה נראה מבחינה כוללת. חשבתי למשל על אולסטאר שחורות, אני חושב שכנראה זה יתאים, יש לך המלצות לעוד משהו שאפשר לקנות, בעיקר שיתאים ליציאות ויזרום עם הרבה בגדים. וכמובן, יש לכם המלצות למקום טוב ולא מאוד יקר לבנות בו? איזור ירושלים/חדרה. תודה!

האש פאפיז

שחורות, קלאסיות, סולידיות, מהסדרה הקלילה שלהם - מאוד גמישות וקלות.מחזיקות מעמד יפה מאוד שלוש שנים. עולות בסביבות 350 ש"ח, לא יודעת אם זה בתקציב שלך.

IceCold 3000

New member
אחלה תודה

אממ.. יש האש פאפיז בגלי או שאני טועה? מה את חושבת על הרעיון של האולסטאר?

יש האש פאפיז בגלי, נדמה לי שהם היבואנים

לגבי האולסטאר יש לי טיפה הסתייגות מכיוון שהן ספורטיביות ואמרת שאתה מחפש נעליים שיתאימו גם ליציאות (והפרשנות שלי היא שיציאות = יותר קז'ואל, פחות ספורטיבי). לכן הצעתי את ההאש פאפיז בדגם הנוח שלהם, שמרגישות כמו נעלי ספורט אבל נראות פחות ספורטיביות. אגב, מה רע בכמה זוגות נעליים? השמיים לא ייפלו.

Shy Guy

New member
אולסטאר יכולות להתאים. :)

הכל תלוי לאן תצא ואיזה מראה אתה רוצה להשיג.
הן גם "שוברות" מראה מכופתר ומחויט קלות.. אני אוהב לשלב אותן עם חולצה מכופתרת ועניבה, או בכלל סניקרס.. זה יוצר מראה מגניב שכזה, לדעתי. :)

Matsman

New member
לא הבנתי על איזה סוג מכנס אתה מדבר

אם לא דגמ"ח ולא ג'ינס אז למה אתה מתכוון ?

אגב, חנויות עודפים ניסית?

יש לגולף חנות עודפים נהדרת בירושלים (בשם "ספרינט"), עם בגדים טיפה פחות ספורטיביים מבלו בירד (אני אוהבת בעיקר את הטי שרטים של דניאל השטר). אם התחלת עכשיו להכניס קצת חיים ללבוש שלך, אולי פריטי הבייסיק שלהם יתאימו לך. הם נראים טוב והמחירים די נמוכים כי זה עודפים. לגבי הטרגדיה של החולצות - אם מדובר בטי שרטים נסה טי שרטים שמיועדות לספורט, הן עמידות יותר (אבל יקרות רצח). עוד המלצה: לקנות הרבה טי שרטים זולות ברשתות הפושטיות כמו האנגר וכאלה. הן "מעוצבות" זוועה בד"כ, אבל אם תחפש טוב תמצא כמה שהן לא אסונות, והמחירים נמוכים אפילו ביחס לתמנון. לא לקנות ברשתות האלה חולצות מכופתרות, הן איומות בד"כ וחבל על הכסף. עדיף לקנות אותן בחנויות נורמליות.

IceCold 3000

New member
רק אחת, ולא מצאתי כלום..

אני בהחלט אנסה את גולף בירושלים, ות'אמת אני לא מחפש דברים יותר מידי ספורטיביים, לכן זה לא כזה משנה. את יודעת במקרה איפה החנות נמצאת בי-ם? אני לא אוהב טי שירטים שמיועדים לספורט, אז זאת לא אופציה, אבל תודה. אני לא מחפש רשת זולה לקנות בא בגדים שיהרסו דיי מהר באיכות שוק הכרמל, אני מנסה למצוא מקום חדש לקנות בו ולא לקרוע את הכיס אחרי כל קניה, ושלא יצא שאני אוציא משהו כמו 140 שקל על חולצה. פשוט נמאס להוציא כ"כ כסף ובטח יש מקומות שמוכרים דברים לא פחות טובים ברמתם ויותר זולים/מכירים דומים. עד עכשיו יצא לי לקנות בתמנון, פעמים מעטות בפוקס, TNT, איזה RG משהו, בלובירד. מכל אלה הכי אהבתי את הדברים ב-TNT ובבלובירד, ולעיתים מאוד רחוקות אני מוצא דברים נחמדים בתמנון, אם יש לך המלצות על מקומות בסגנון הזה, כדי להרחיב את האופציות שלי מעבר ל2-3 מקומות שאני מוצא שם דברים מתאימים דומים ואולי יותר נמוכים אשמח לקבל את השמות :)

האמת שדי כיסית את המאגר שלי ../images/Emo13.gif

אולי בהודיס יש טי שרטים טובות לגברים. היינס יקרים, אבל הודיס הרבה יותר זולים. יש בקניונים. אני מכירה רק בעזריאלי וארנה ולא יודעת לומר לך באיזה עוד קניונים.

למעלה