חדש פה =]

SilverP

New member
חדש פה =]

טוב לפני שאני מתלחיל לכתוב, סליחה על החפירה ושלום לכולם, אתם לא מבינים איזה עומץ אני צריך כדי לכתוב פה. בזמן האחרון נתקלתי "בבעיה" גיליתי שאני נמשך לבנים, ואם זה לא מספיק אני גם נמשך לנשים >< אז לאחר הגילוי המפתיע, החלטתי לעשות משהו בעניין, אני רוצה לדעת אם אני באמת נמשך לבנים כמו שאני נמשך לבנות. לא יודע איך להסביר את התחושות המוזרות שעוברות בי. לכן בעתי לפורום, ברצוני להקיר בן מחיפה (רצוי אבל לא חייב) שיוכל לדבר איתי, אני רוצה לדעת מה הוא מרגחש על מנת להשוות את התחושות שלנו. אני במצב מאוד "מבולבל" כרגע, שלא תבינו לא נכון, תמיד הרגשתי כך כלפי גברים, אבך הפעם זה שונה, הבנתי שאני נמשך לבנים כמו שאני נמשך לחברה שלי. אז כל מי שמעוניין לעזור לי, אני יודה לו מאוד עם יצור איתי קשר^^ ועוד שאלה שתמיד עלתנ לי בראש, איך יודעים מי סטרייט ומי לא ><

זרוק את ההגדרות לפח, יהיה לך הכי קל :)

בא לך על מישהי? תהיה איתה
בא לך על מישהו? תהיה איתו

טIcטי

New member
במילה אחת?

תהיה. בקצת יותר פירוט? תלך אחרי מה שהלב אומר, הוא תמיד צודק. בא לך גבר? בכיף. בא לך אישה? תהנה. תחיה, תעזוב ת'הגדרות עכשיו. וברוך הבא D:

SilverP

New member
תודה רבה לכם^^

תודה רבה לכם, אתם לא מבינים כמה התגובה שלכם חשובה לי. אבל זה לא הבעיה להחליט עם אני רוצה בן או בת, הבעיה היא שאני רוצה את שנייהם, וזה מה שמוזר לי. איך אפשר להימשך לשני המינים?! אולי משהו לא בסדר איתי, או שזה סתם שלב בחיים? שוב תודה רבה לכל מי שהגיב^^

טIcטי

New member
למה לא בסדר?

תהנה מכל העולמות. [בגבול הטעם הטוב!] הכל בסדר איתך. ואתה נורמלי לחלוטין [עד כמה שאפשר להיות].

SilverP

New member
לא יודע זה מוזר לי

כי כפי שאתה אומר, זה נותן הרגשה של משהו "זול", כאילו האחד לא מספיק לי.

SilverP

New member
בגלל הרעיון הכללי

לא יודע, אני חייב לעשות את זה "מאהבה". אחרת אני מרגיש זנותי שכזה.. שזה גם דבר שקשה להגדיר, האם אני באמת יכול לאוהב בן..?!

טIcטי

New member
למה לא?

כמו שאתה אוהב אישה. איך אתה יכול לאהוב אישה? זה על אותו משקל. ויש המון כאלו שאוהבים גם וגם. לא אמרתי תשתולל ותשכב על כל זכר/נקבה שבדרכך. אבל אם ויבוא ותתאהב בגבר. למה לא? הרי זה משובח.

הכי כייף.

להימשך לשני המינים. ככה אף פעם לא משעמם. לי זה בא בתקופות. כרגע בא לי ציצי. לגבי איך יודעים מי בקטע, זה בא עם הזמן, מהניסיון. אני היום כבר מומחית.

SilverP

New member
הצעד הראשון..

כפי שאמרת, עם הזמן לומדים, אבל איך יודעים מאיפו להתחיל, עם מי להתחיל. אולי תספרי לי על ההתחלה שלך^^

ת'אמת שאצלי הניסיון לא שיחק תפקיד.

תמיד ידעתי לזהות. ידעתי לזהות גם בנות ש*עוד* לא בקטע. אמרתי להן כזה, "חכו חכו עוד שנה תבואו אליי עם בת זוג"- זה קרה בערך 5-10 פעמים. וזה באמת היה נכון. יצא לי גם להיות עם בנות שאמרו שהן סטרייטיות, ועכשיו יש להן בת זוג. בקיצור, אין לי מושג איך אני מצליחה לזהות, אבל אני גם מצליחה לזהות את הסטרייטיות בין הלסביות. משהו בהתנהגות, לבוש, עיניים, דיבור, שפת גוף.. לא משהו שאפשר ללמד.

כiכב ijפל

New member
../images/Emo41.gif היי ../images/Emo9.gif

קודם כל ברוך הבא, בנוגע למה שסיפרת ושאלת עברתי אותו הדבר כשהייתי קטנה יותר פתאום קלטתי שאני נמשכת גם לאותו המין וגם למין השני והשאלה הראשונה שעולה על הפרק היא בעצם "איך אפשר להמשך לשני המינים?" מסתבר שאפשר, אתה מרגיש את זה, אני מרגישה את זה ועוד הרבה אחרים יכול להיות שאתה ביסקסואל [אחד שנמשך לשני המינים לאו דווקא באחוזים שווים] ויכול להיות שזה רק שלב ושעם הזמן כאשר תתגבש טיפה יותר על הזהות המינית שלך תוכל להבין אני אומרת שפשוט תנסה לתת לזמן לעשות את שלו תהיה מי שאתה ולאט לאט תגלה מה אתה אתה יכול להשאר בפורום ולהכיר עוד כמוך לשאול שאלות, להתייעץ, לייעף ולשתף זה גם ייקל על התהליך בהצלחה

פשוש17

New member
הכי כיף להנות מכל העולמות :p

כמו שאמרו... בא לך בת- מעולה... בא לך בן - גמכן מעולה.. אם בא לך לשלב- שניהם ביחד זה תמיד טוב!!!

למעלה