חדש פה =]

חדש פה =]

פעם לא הסתכלתי בכלל על כוכב נולד. כי לא הייתה בינתיים אף עונה עם כישרונות כמו העונה הזאת. העונה הזאת זה משהו פשוט מיוחד... רק בעיה אחת שלא ניתנת לפיתרון. נמאס ונשבר לי ה*** מזה שכל פאקאצה שאבא שלה מממן לה פלאפון, מצביעה 5 אסאמאסים למתמודד או המתמודדת הכי חתיכים וכוסונים וכל הכינויים האלו, מבלי להבין בכלל במוסיקה. בארה"ב בתוכנית שלהם האנשים שזוכים הם שמנים תופסים את כל הבמה וכאלו. כי שם הבנתי מחבר שלי מצביעים באמת למי ששר יפה. תכף תראו שדורון רוקח יעוף מהתוכנית בגלל זה. חוץ מבועז מעודה הוא שר יותר טוב מכל הבנים שם! אני רוצה בגמר את מרינה, בועז ודורון! מי אתם? =]

ברוכים הנמצאים :)

אגב... איך יודעים מי מהמתמודדים עשה משהו בצבא או לא? למשל מרינה..אני ממש בעד שהיא תנצח וזה. היא רמה מעל כולם. אבל לשלוח SMS ולהוציא כסף על מישהי שהשתמטה, זה פשוט לא יקרה אצלי. אם כולם השתמטו אז כבר לא אכפת לי חחח

liri7

New member
אליסה, בועז ושלומי משרתים בצה"ל

מרינה השתמטה וגם דורון לא שירת (גם אם הצבא דחה אותו בגלל עודף משקל הוא יכול היה להתנדב, משרתים בצה"ל חיילים מתנדבים) חן עדיין צעיר ולגביו אי אפשר לדעת אם יחליט להתגייס. סימפטיה מיוחדת מעוררת אליסה שמשרתת כמורה חיילת למרות שאין לה הורים ויש להניח שאם היתה מבקשת הצבא היה משחרר אותה.

Yarinv

New member
ברוך הבא

השלישייה שלי היא מארינה
, בועז ואליסה.

גליזה

New member
אני בכלל נגד שיטת ה"הצביעו 5 פעמים"

היא מרגיזה אותי נורא ולא פיירית בכלל. זה כאילו מחייב אותך להצביע 5 פעמים, אחרת זה לא אפקטיבי. בכל אופן, ברוך הבא!

M i l k y W a y

New member
אם כל הכבוד איך אפשר להתחבר לדורון?

הוא כבר לא מעניין הוא סתמי,כל שבוע הוא שר אותו דבר, בוחר אותם שירים.. אני מאוד מקווה שהוא לא יתקרב לגמר וישאר שלישי. באמת היה עדיף כבר את דניאל...

למעלה