חדש פה

חדש פה

שלום לכולם אני עוקב אחריי הפורום כבר זמן רב, החלטתי סוף סוף להציג את עצמי ולנסות להיות פעיל קצת עליי: אני ממשפחה חרדית ,עזבתי את הישיבה לפניי כחמש שנים. אך למרות שאני לא דתי היום בכלל אני מתקשה להיפטר מהכיפה (בעיקר בגלל קשר טוב מאוד עם המשפחה) ולהיתנתק מהחברה החרדית. אז אשמח לשמוע אם יש עוד אנשים שנמצאים או שהיו במצבי, גם ברכות לבביות יתקבלו בשמחה.

ברוך הבא ../images/Emo39.gif

הסיפור שלך דומה לסיפור שלי, עד לא מכבר
אני מניח גם, שכמוני גם לך לא ממש דחוף להיפטר מהכיפה. אני הפסקתי ללכת עם כיפה רק כאשר גם גרתי וגם עבדתי בסביבה לא דתית, שאין בה קרובי משפחה שלי. עד היום אני חובש כיפה כשאני מבקר אצל המשפחה.

naf86

New member
ברוך הבא

[URL='http://']גם לי יש כיפה בכיס[/URL]. אמנם אני לא שם אותו כשאני בעבודה, או כשאני מסתובב בעיר שבו אני חי (איזור חילוני לגמרי), אך אני תמיד קופץ כשאני רואה מישהו מוכר.

חרדלש1

New member
אני לא מבין אניחי עם הורי והורדתי ת'כיפה

לפי דבריך זה לא יגרום שיסלקו אןתך אז מה הבעיה??????? אני רק באירועים משפחתיים לובש כיפה נ . ב. תגיד להם שכף החיים פוסק שזה חסידות ללבוש כיפה לא חובה

השיקול שלי אינו חשש אלא כבוד.

ייתכנו מקרים שבהם דרכך עדיפה, בתלות בנפשות הפועלות ובנתונים נוספים.

אבל זה היה מחובר אלי

משורשר אלי, מתנדנד ממני, ממני והלאה. יש אנשים שלא ישנים לפעמים, במקום זה הם מברכים אחד את השני בשלום כל הלילה, באהלן בסהלן ובברוכים הבאים, גם אם הם לא ממש מכירים, גם אם הם בכלל לא מכירים ולא יכירו. הממ, מעניין אם בעתיד, רובוטים יברכו אחד את השני לשלום, או יערכו מסיבות ברוכים הבאים לרובוט חדש ומגומגם.

אוקי אז אני לא יודעת לשרשר

מסיבת של רובוטים זה כיף לא נורמלי במיוחד אם הם מגמגמים

כיפות כיפות...אכן עסק מרתק עוד מימי בראשית...

זה נכון שלא חשוב הגיל העיקר התרגיל... לא הייתי מתנגד לחזור כמה שנים אחרונה בהנחה וגילך המפורסם הוא נכון ולא לא הייתי מתנגד לעז בדמותך

אם אתה יודע שלא הגיל הוא העיקר..

ועיזות בנות רבע ל19 יכולות להיות מאד חכמות... רז אתה יודע שגם תישים בני 30 או לא יודעת כמה עלולים להכשל בשכלם

למעלה