חדש פה

תמיר1991

New member
חדש פה../images/Emo13.gif

אני תמיר קרקסון, בן 16 מתל-אביב, ואני מאוד מתעניין בנוער מרצ - ושוקל הצטרפות. אני מכיר מספר חברים בתנועה, ויש לי פז"ם בתנועת נוער פוליטית אחרת ז"ל, ככה שאני מקווה שהקליטה תהיה קלה. בינתיים אשמח לכתוב כאן בפורום. שביתה כיפית לכולנו!
תמיר.

תמיר1991

New member
נראה לי הבנתם מאיזו תנועה באתי...

ואסף, לאחל מזל טוב, בהצלחה - זה קשה?
תמיר.

ל שכזו

New member
נהדר ../images/Emo13.gif

מוזמן לפעולה בסניף תל אביב ביום חמישי הקרוב
יש פרטים על נוער מרצ בכל השרשורים בדף כמעט, אתה יכול לקרוא. אם אתה מכיר חניכים אני מניחה שאין טעם להסביר יותר מדי... בכל אופן, נוערמרצ לא תנועה שמאלנית קיצונית ולא אנטי ציונית כמו שבחזרה למוטב טורח לציין כאן בכל שרשור. אתה יכול לקרוא את המצע ואת הקוד הערכי (שאגב, עומד להשתנות בקרוב, אבל לא בצורה קיצונית) כדי להבין מה פחות או יותר מעסיק אותנו.

תמיר1991

New member
ביום חמישי אני לא יכול להגיע

למעשה באף יום חמישי], אבל לפעילויות אחרות אשמח לבוא. מכל מקום, שמאלנות קיצונית זה ממש לא מה שיפריע לי... אני לא מהרגישים לכל ריח שמאלני, כי אם כן הייתי נחנק מעצמי
חג שביתה שמח
תמיר.

ל שכזו

New member
ובימי רביעי?

הפעולות לא תמיד בימי חמישי, אפשר להזיז אותן אם זה מתאים לרוב החניכים (ולמדריכה, כמובן
). אם אתה רוצה אתה יכול לשלוח לי את המספר שלך במסר ואני אוסיף אותך לרשימות נוער, כדי שנוכל להודיע לך על פעילויות.

תמיר1991

New member
לא, זה כבר "מרצ בממשלה, האדם

במרכז!"
ומה אתה עושה פה...?
איפה יש לך זמן לפוליטיקה!!!

אגב..

שמעתי שהולכים לפתוח סניף נוער קומניסטי בנתניה.. אז אם הם יכולים למה שמרצ לא יוכלו?

ל שכזו

New member
אוף,

אני לא רוצה לקלל או להעליב או לפגוע, אבל אכפת לך להפסיק להדחף לכל שרשור? באמת שזה כמעט בלתי נסבל. מגיעים לפה אנשים שמעוניינים להיות חניכים בנוערמרצ, איך זה קשור אלייך? באמת שזה מיותר. אני לא רוצה לבקש מהמנהלים לחסום אותך, כי אני בטוחה שיש לך לפעמים גם משהו חכם להגיד. אז בבקשה, תפסיק להכנס לשרשורים לא קשורים. כששואלים לדעתך, אתה מוזמן לענות. אבל זהו.

revengen

New member
../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif../images/Emo45.gif

tooly111

New member
וואו, אני כל כך מסכים!

לך מכאן!!!!!! אתה ממש לא רצוי, אתה נדחף לכל שרשור ומעצבן את כולם. חוץ מזה שהדעות הגזעניות, השוביניסטיות והקפיטליסטיות החזיריות שלך לא מעניינות פה את אף אחד, זו לא אשמתנו שנוער שינוי לא מתפקד ואין לך מקום יותר טוב להביע בו את הדעות שלך.

אה, זה היה לתמיר, ובצחוק

אבל זה תקף, ובהרבה פחות צחוק, גם לגבי מי שחשבת שזה היה אליו.

ל שכזו

New member
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

אתה מתעלם מזכויות המקשים במקלדת!

masha1992

New member
לנו לא הייתה שביתה :(

כי אנחנו בהסתדרות המורים, לא בארגון. וחוץ מזה, לביצפר שלי יש איזה הסכם שהוא לא כ"כ שובת. זה כ"כ לא פייר.
ברוך הבא! [אני ותיקה, כבר כמה ימים פה].

למעלה