חדש פה

FrozenSumsum

New member
חדש פה../images/Emo13.gif

הי, אני חדש פה ומקווה להשתלב........ באתי לפה כי אני מאוד מסוקרן מהעניין הזה של החלומות הצלולים..... הייתי רוצה לנסות את זה ויש לי כמה שאלות 1.זה יכול להיות מסוכן? 2.בשביל מה כותבים "יומן חלומות"? 3.זה יכול להיות ממכר? תודה מראש לכל מי שעונה...

Shaby Sababy

New member
ברוך הבאה, תשובות.

1. זה לא מסוכן, מקסימום אתה מת בחלום ואז מתעורר ^^ 2. כותבים יומן חלומות כדי לשפר את זכירת החלומות. בישביל שלא יהיה לך חלום צלול, ולא תזכור אותו כשתתעורר. אם פשוט תזכור את החלומות שלך בע"פ שתכח אותם. אם זה יהיה לך כתוב אתה תוכל לקרוא את זה שוב ולהזיכר בעוד פרטים. כתיבת יומן חלומות היא החרכית לפי מה שהבנתי. למרות שאני לא כותב יומן חלומות וזוכר 1-3 חלומות בכל לילה. או כמה קטעים.. 3. אממ.. הכל יכול להיות ממכר.. מהש בטוח-זה כייף! מה שכייף ממכר. אבל זה לא בעיה. זה לא אמור להיות אכפת לך אם אתה עושה את זה שאתה ישן. זה לא יגזול לך זמן ולא ישפיע לרעה.

נעם11

New member
תגובה לתגובה

1. "זה לא מסוכן מקסימום אתה מת"
2. יומן חלומות הוא לא רק לסיבה שציינת אלא גם כדי לפתח את המודעות לחלומות: שתדע איך מרגישים בחלום , שתוכל לזכור עוגנים וחוץ מזה הוא מאד כיף גם בלי החיצלולים לגבי הדבר השני שאמרת (אם צריך או לא) מתנהל פה ויכוח כבר הרבה זמן האם חייבים יומן או שמספיק לשחזר את זה לעצמך אני ממליץ לכתוב

תגובה לתגובה

1. "זה לא מסוכן מקסימום אתה מת" 2. יומן חלומות הוא לא רק לסיבה שציינת אלא גם כדי לפתח את המודעות לחלומות: שתדע איך מרגישים בחלום , שתוכל לזכור עוגנים וחוץ מזה הוא מאד כיף גם בלי החיצלולים לגבי הדבר השני שאמרת (אם צריך או לא) מתנהל פה ויכוח כבר הרבה זמן האם חייבים יומן או שמספיק לשחזר את זה לעצמך אני ממליץ לכתוב

roger4x4

New member
ברוך הבא ../images/Emo24.gif

אני רואה שכבר ענו על השאלות שלך אז אני פשוט ייבקש ממך לחצלל כמה שיור ולספר חוויות.

למעלה