חדש פה קוראים לי עידן, בן 16 מקיבוץ אורים (זה חור נידח בדרום מלא בקרינה..עזבו) מקווה להשתלב
I idanem New member 3/8/05 #1 חדש פה ../images/Emo13.gif קוראים לי עידן, בן 16 מקיבוץ אורים (זה חור נידח בדרום מלא בקרינה..עזבו) מקווה להשתלב
חדש פה ../images/Emo13.gif קוראים לי עידן, בן 16 מקיבוץ אורים (זה חור נידח בדרום מלא בקרינה..עזבו) מקווה להשתלב
I idanem New member 3/8/05 #8 כן???? עוד אכולי קרינה? שמעתי רק על קיבוץ אחד חוץ מאיתנו שיש לו קרינה ברמות מטורפות, לא זוכר איזה..אבל יש לו איזה מפלצת קרינה ענקית שם או משהו כזה
כן???? עוד אכולי קרינה? שמעתי רק על קיבוץ אחד חוץ מאיתנו שיש לו קרינה ברמות מטורפות, לא זוכר איזה..אבל יש לו איזה מפלצת קרינה ענקית שם או משהו כזה
N nofche 88 New member 3/8/05 #4 וולקם ../images/Emo8.gif ברוך הבא.... מקווה שתהנה... אני מחצרים גם מהדרום... אם אתה מכיר...
I idanem New member 3/8/05 #10 מכיר..בטח שמכיר לכם יש בסיס של חיל האוויר ליד הקיבוץ, ולנו יש בסיס של מודיעין! זוכרת אולי את משפחת מנצר? הילדים שלהם היו ילדי חוץ אצלנו...
מכיר..בטח שמכיר לכם יש בסיס של חיל האוויר ליד הקיבוץ, ולנו יש בסיס של מודיעין! זוכרת אולי את משפחת מנצר? הילדים שלהם היו ילדי חוץ אצלנו...
N nofche 88 New member 5/8/05 #19 מנצר??? אתה בטוח שהם גרו בקבוץ שלנו???? כי אני לא מכירה אף משפחת מנצר...
B blackspot on the sun New member 3/8/05 #5 שירשור התמרמרות על הקרינה בקיבוץ ....דווקא שלי די נקי... הוא רק מריח די טוב רוב הפעמים מהמפעל שלנו... ברוך הבא
שירשור התמרמרות על הקרינה בקיבוץ ....דווקא שלי די נקי... הוא רק מריח די טוב רוב הפעמים מהמפעל שלנו... ברוך הבא
I Indian Friend New member 3/8/05 #7 ברוך הבא../images/Emo140.gif אני רוני, בת 16 מקיבוץ מעברות. תהנה..