חדש פה עם כמה שאלות

mr oysterhead

New member
חדש פה עם כמה שאלות

אז דבר מגיע לי תתחדש, קניתי אתמול (יותר נכון אימא קנתה לי כמתנת גיוס) את הIRIVER H300 אחרי המון התלבטויות, והרבה קריאה פה בפורום. ובסופו של דבר אחרי ההנחה הדיי שווה שיש עכשיו בבאג. אז למרות שיש לי אותו בקושי חצי יום אני מרוצה עד השמיים. אני אנצל את ההזדמנות ואגיד שמי שמחפש לקנות וסומך על הדיוטי פרי, שישכח מזה כי הם לא מציעים דבר ולא חצי דבר שמשתלם יותר מקניה ברוב החנויות בארץ. המחירים דומים מאוד, והם לא נותנים מעבר ל3-4 תשלומים. ועכשיו כמובן החלק של השאלות. 1) כשקניתי את המכשיר אמרו לי שיש אפשרות לשדרג אותו באמצעות האתר כדי שאוכל לצפות בקבצי וידאו. חיפשתי באתר ולא ממש מצאתי את האפשרות הזאת, למעט תוכנה שנקראת MOODLOGIC UPDATER ולאחר שביצעתי באמצעותה את העדכון (כשהמכשיר מחובר כמובן) לא ראיתי שום הבדל במכשיר, ושום אפשרותלצפות בקבצי וידאו. בקיצור, פיספסתי משהו? 2) יש איזה סיכוי שאני אוכל לראות את שמות הקבצים בעברית? מודה מראש לכל מי שיוכל לעזור לי!

תומר185

New member
אין H300. בטח אתה מתכוון ל H320/340

1. באתר של סקאל דיוטי פרי הוא בכלל לא מופיע (כן מופיע H10). 2. בצע חיפוש מתקדם כאן בפורום על H320 ותקבל מידע. אני גם שוקל לקנות אחד כזה (או H10). 3. איזה הנחה קיבלת בבאג?

תומר185

New member
לינק לאתר סקאל דיוטי פרי (נגני mp3)

נגני mp3 בסקאל דיוטי פרי: כאן ולא לשכוח להשוות את מחירי הדיוטי פרי למחירי הארץ ( זאפ למשל ).

weird dust

New member
אנחנו קוראים ל320 ו340 H300

זה פשוט השם של הסידרה וזה לא ממש מעניין אותנו דגם ספציפי כשאנחנו מדברים באופן כללי. אין הבדל בין העידכונים ואין הבדדל בכלל חוץ מזה שיש 20 או 40 ג'יגה. בכל מיקרה: עידכון ניתן להוריד מהאתר של אייריבר (אפילו נימצא בקישורי הפורום). אחרי שמעדכנים ניתן לראות סוג מסויים של קיבצי וידאו שעברו הסבה למכשיר. לא אופציה שווה מידי. 2) צריך לחפש בעל קובץ עידכון H300H, דבר שלא נימצא בקלות. זהו עידכון לא חוקי וקצת קשה למצוא אותו.

mr oysterhead

New member
אם כל כך חשוב לך לדעת

בסקאל דיוטי פרי בדקתי את המחיר של הH10 כי זאת הייתה התוכנית המקורית שלי. כשהייתי בבאג ראיתי שנגמר להם החמש ונשאר רק ה6 ג'יגה, ה6 ג'יה עולה 1600+ והמחיר של הH300 (הדגם של ה20 ג'יגה, אם אתה מתעקש H320) ירד מ2100 או 2300 ל1850. ההבדל המזערי הזה של 20 שקל בחודש היה שוה לי בשביל 20 ג'יגה וכל שאר הפאשרויות שהמכשיר הזה נותן.

mr oysterhead

New member
זה עושה לך טוב?

אתה נהנה להראות לאנשים שעבדו עליהם ודפקו אותם והם יצאו פראיירים? אני בטוח שאם היית קונה לעצמך כל מכשיר שכזה או אחר והיו מראים לך יום אחרי זה שיכולת בזול יותר היית מאוד שמח לראות את זה. ואם כבר נדבר על זה אם תלחץ על הקישור בעמוד "לקניה" אתה תראה שהמחיר הוא 1850 בדיוק המחיר שקניתי את זה

weird dust

New member
זה מחיר אחיד

אם זה יבואן רישמי אז באג עובדים עם ארקדיה שהיא יבואן רישמי ואני מאוד ממליץ על זה. אני לא יכול להגיד לא לפרסם וכ'ו אבל אל תיעלב מאנשים כאלו. אני גם לא בטוח שהוא ניסה לשמוח לאיד הוא רק אמר שמוכרים בזול יותר. זאפ נותן קישורים גם למקומות לא רציניים במיוחד שלא מכולם ההיתי קונה.

mr oysterhead

New member
חפיף..

ולגבי מה שכתבת בסוף, אז באותו קישור יש ביקורת על החנות ששהאתר מפנה אליה. וזוהי לא ביקורת טובה במיוחד. מה הסיכוי שלי למצוא את הH300H? בגוגל לא הצלחתי למצוא דבר קרוב לזה אפילו..

snarea

New member
תשובות

בקשר לוידאו - אתה צריך להמיר לפורמט מסויים של האייריבר H300, תוריד את התוכנה מכאן: http://switch.dl.sourceforge.net/sourceforge/iriverter/iriverter-0.10_win.exe (תעשה העתר הדבק לשורת הכתובת). התוכנה די פשוטה להבנה.

weird dust

New member
זה לא ממש להמיר לפורמט של איייריבר

למרות שזה די נכון בסופו של דבר, זה להמיר לרזולוציה הנכונה. הנגן מפעיל רק קיבצי אבי ברזולוציה מסויימת. מה שקורה זה שהנגן אינו יכול להציג תמונה שגדולה יותר מהמסך שלו ולכן יש צורך בהמרה. ניתן לראות משהו קרוב לזה בתוך המסך כאשר נימצאים ברזולציה של 800*600 ואז לא רואים את כל האתר רק חלק ממנו ויש צורך לגלגל בתוך האתר וכ'ו.

למעלה