חדש פה וכמה שאלות

id013

New member
חדש פה וכמה שאלות

שלום, אני חדש פה
אוהב לשחק בקלפים וגם לראות את הסדרה.... כמה שאלות לכולכם; 1)שבוע שעבר התחילה העונה השנייה של יוגיהו, אז למה לא מדברים על זה פה? 2)שמעתי שמארגנים טורנירים ובכלל לא ידעתי שיש... אם מישהו יוכל להגיד לי מתי בקרוב יהיה אני אשמח לבוא... 3)ב2005-6 היו טורנירים ארציים למה השנה לא היה? 4)באיזה חנות אפשר לקנות יותר מסוג אחד של בוסטר? כי החנות שאני קונה ממנה יש תמיד רק בוסטר אחד וכל פעם שיוצא חדש שמים רק אותו.. אז אם מישהו יודע באיזה חנות יש לקנות יותר מבוסטר אחד אני אשמח... אשמח אם תענו לי(;

tormentor2

New member
תשובות...

1. אני אישית כבר רואה את השלישית... 2. כל שבוע בפתח תקווה ועוד הרבה... 3. לא יודע! -.-" 4. פריק ברוכה הבאה

id013

New member
תודה

גם אני יכול לראות את השלישית אבל אני אוהב לראות את זה בעברית כי זה מגיע לארץ מהר יחסית לסדרות אחרות וגם התרגלתי לראות את יוגיהו בעברית.. לגבי הבוסטרים אתה יכול לפרט יש 2 סוגים שונים בחנות או יותר?

tormentor2

New member
לפי דעתי את כולם

תתקשר אליהם או תבדוק באתר שלהם: http://www.freak.org.il/sg_products~20~119.htm

id013

New member
תודה ומשהו קטן נוסף

אני ממש מצטער לעשות את זה אבל יש לי עוד שאלה קטנה באתר רואים רק 4 בוסטרים האם היית בחנות בזמן האחרון וראית בוסטרים אחרים? זה השאלה האחרונה שלי..

impale

New member
תשובות!

אוקי אז ככה... יש טורנירים כל שבוע בראשון לציון.. יש גם טורנירים בבתים פרטיים.. והיום פעם בשבועיים יש טורנירים בפריק.. בתקופת הלימודים יהיו טורנירי פריק כל חג ופעם בחודש-ביום שבת. מה הבוסטרים שיש בפריק? אני מניח שיש תחלופה.. כי הטורנירים של פריק גומרים להם בוסטרים =P למה לא היתה השנה אליפות ארצית? כי רוב השחקנים לא קנו בכלל בוסטרים ורק הזמינו קלפים מחול או קנו קלפים שהוזמנו ביבוא לא חוקי ועל כן אפרדק ו PMI לא רצו לתמוך בנו.. אנחנו עושים עכשיו המון טורנירים שמריצים המון בוסטרים על מנת לדאוג להחזיר את האליפות לשנה הבאה... כיצד אפשר לעזור? פשוט לקנות בוסטרים ב"פריק" או פשוט להשתתף בטורנירים של פריק. בעקרון אתה יכול לפנות אלי גם במסן [email protected] אשמח לענות על שאלות.

id013

New member
תודה רבה..

יש לי עד שאלות אבל אני ישאל אותך במסן...

Witchcrafts

New member
ברוך הבא. ^^~;;

אודה אם תוכל לחפור לנו על עצמך, מעבר ליוגי. תרגיש חופשי. אני יסמין, 19, רכוש צה"ל, פלישתית מאשדוד, מפחדת פחד אימים מהקוצים של יוגי.~ P-: אתה מוזמן ליזום ולפתוח שרשורים על העונה (ולא רק, אלא גם דיונים וכאלה). אנחנו לא אנטי האנימה, אל חשש. זה לא שכל הפורום עוסק רק במשחק, להפך. לי לא יוצא בזמן האחרון לצפות בשידורים, בגלל הצבא. אני מנסה להשלים את הפער כשאני טוחנת בבסיס. וכן, גם אני התרגלתי לדיבוב העברי שעשו. הוא ממש משעשע אותי, האמת, למרות הזוועה.
אם תרצה, אתן לך כמה קישורים שהיו על הנושא הזה כאן. שתהיה לך השתלבות הכי כיפית שיש.

tormentor2

New member
זוועה זה לא מילה

זוועה? אני יכול לתת לך עדים שכיביתי את הטלביזיה עוד בקטע שקרוולר רץ למעגן הסירות לחפש את השחקן ההוא... אני רואה רק באנגלית!!!! מה לעשות, הדיבוב שלנו הרס את הסידרה ושמתם לב שהם שינו את הפסקול??? ---------------------------------------- השתלבות נעימה לחדש, אגב נשמח לשם!!! לי קוראים מיכאל, בן 16, פתח תקווה.

Witchcrafts

New member
אם כבר אתה טורח לצפות דרך האינטרנט,

למה בחרת דווקא באנגלית ולא ביפנית?

tormentor2

New member
ניסיתי יפנית ו...

א. אני לא מבין מילה, אז מה הקטע?! ב. שפה מוזרה -.-" ג. באנגלית זה מעורר לי חשק לשחק נגד חבר שלי וביפנית לא!

Witchcrafts

New member
אבל יש תרגום.

חוץ מזה, הרבה יותר נחמד לצפות בתוכנית בשפת המקור שלה. ולדעתי, יפנית זו שפה נהדרת. אני מתה ללמוד אותה כבר. לגבי סעיף ד', ובכן, זה כבר משהו אחר.
אבל איך זה קורה?

tormentor2

New member
שחכתי להגיד...

אני לא טוב בלקרוא את הכתוביות באנגלית- זה מהיר מדי בשבילי (כן, אני מוגבל חחח)...

benayam

New member
תבואו

הטורנירים מאוד כייפים(במיוחד אחרי שזוכים באחד..) אממ בכללי מתוכנן טורניר ממש ממש טוב לסוף החופש...שווה באמת לכולם להגיע.

למעלה