חדש פה--->הודעה ראשונה מה הדמות שאתם הכי אוהבים?? חוץ מסקופילד!!! כולם אוהבים אותו
Y Yaron2111 New member 16/10/06 #1 חדש פה--->הודעה ראשונה מה הדמות שאתם הכי אוהבים?? חוץ מסקופילד!!! כולם אוהבים אותו
O olgosh New member 16/10/06 #4 אני לא אוהבת את סקופילד.../images/Emo129.gif הוא מציק כזה. אני אוהבת את בנג'מין פרנקלין (אני לא זוכרת את הכינוי שלו. ). בגלל שמה שקרה לו לא היה צודק, ושהוא מתגעגע למשפחה שלו. את מנהל בית הכלא "פופ" ואת אל.ג'י כמובן.
אני לא אוהבת את סקופילד.../images/Emo129.gif הוא מציק כזה. אני אוהבת את בנג'מין פרנקלין (אני לא זוכרת את הכינוי שלו. ). בגלל שמה שקרה לו לא היה צודק, ושהוא מתגעגע למשפחה שלו. את מנהל בית הכלא "פופ" ואת אל.ג'י כמובן.
Y Yaron2111 New member 16/10/06 #10 טי באג!!! חחח שאלתי כמה אנשים את מי הם אוהבים שם.. ואף אחד לא אוהב את טי-באג.. כי הוא אנס-רוצח.. הוא הכי גבר שם!! בראסמי הוא עזר הרבה לבריחה וגם כרתו לו את היד!! אז הוא גם קצת מסכן! בראסמי הוא השחקן הכי טוב שם! אם הורגים לי אותו אני לא רואה יותר נמלטים
טי באג!!! חחח שאלתי כמה אנשים את מי הם אוהבים שם.. ואף אחד לא אוהב את טי-באג.. כי הוא אנס-רוצח.. הוא הכי גבר שם!! בראסמי הוא עזר הרבה לבריחה וגם כרתו לו את היד!! אז הוא גם קצת מסכן! בראסמי הוא השחקן הכי טוב שם! אם הורגים לי אותו אני לא רואה יותר נמלטים
A Angelus New member 16/10/06 #8 סינוט! הוא בנאדם טוב. קצת מזכיר לי את המעניש.. אבל בהחלט סינוט. ואני לא עד כדי כך אוהב את סקופילד.
C Cling And Clatter New member 17/10/06 #15 ברוך הבא!../images/Emo24.gif אפשר שניים? אז אם כן- אז סינוט וסוכרה
ל לוש Hilary duff New member 17/10/06 #19 ברוכה הבא חח אין מישהו אחר רק פיש שלי מאמי הכי הכי בעולם וגם איך שלו חמודד אינ לא מעמינה ששחכתי את השם טוב נו בעיה בשמות שלהם חח מי זוחר
ברוכה הבא חח אין מישהו אחר רק פיש שלי מאמי הכי הכי בעולם וגם איך שלו חמודד אינ לא מעמינה ששחכתי את השם טוב נו בעיה בשמות שלהם חח מי זוחר
ל לוש Hilary duff New member 17/10/06 #20 תיקון** ** אח שלו אני* ועם יש עוד מה נעשה החיים קשעים אמא עם שיגעות כתבי מתגברים וכבר בקושי ישש חח