חדש פה בפורום+בקשה...

changonator

New member
חדש פה בפורום+בקשה...

מה קורה חברי פורום HIM? קוראים לי אוהד אני בן 19,מקווה להתשלב פה ולהשאר בפורום... רציתי לבקש עזרה במשהו... אני מעוניין לעשות קעקוע עם הסמל של HIM,אני לא יודע בדיוק מה הוא מסמל...אני יודע שזה מין שילוב של אהבה ומוות זה נכון או שיש עוד משהו מעבר לזה? כמו כן אני לא רוצה רק תסמל עצמו כי זה יהיה משעמם אני רוצה כל מיני תוספות לידו יש למישהו אולי דוגמאות של קעקועים? אשמח אם תעזרו לי.

danduuu

New member
היי ברוך הבא../images/Emo24.gif

אני דנה, בת 18 מקרית אתא
ספר עוד על עצמך, מאיפה? שיר אהוב של HIM?אלבום אהוב?
אמ לפי מה שאני יודעת ההארטגרם מסמל אהבה,חיים, מוות ושנאה-אם אני לא טועה. והיו פה פעם דוגמאות לקעקועים וכו' בפורום רק שאני לא זוכרת איפה
והמחשב שלי די דפוק אז ככה שאני לא ממש יכולה לחפש לך
אני בטוחה שאנשים אחרים יעזרו לך כאן
בכל מקרה השתלבות נעימה ומהירה ותשאר כאן

inbal287

New member
ברוך הבא../images/Emo9.gif

אני ענבלירון. ההארטגרם הוא סמל שמשלב בין לב לפנטגרם והשילוב מסמל אהבה ומוות, חיים ומוות, טוב ורע... עוד גרסה של היין יאנג בקיצור. זה מסמל הפכים שמשלימים אחד את השני, קשורים אחד בשני וחייבים אחד את השני כדי להתקיים. יש המון עיצובים של הארטאגרם, אני אעלה לך כמה תמונות
.

changonator

New member
תודה על העזרה..

אני מיקנעם...שיר אהוב של HIM? תאמת שאני לא יכול להחליט כי יש מלא שירים שאני ממש אוהב....אבל אם כבר שאלת אני יילך על השיר Resurrection וfuneral of hearts.... תודה רבה על התמונות!

Blade Of Fire

New member
אני מבין שאתה חדש בתפוז גם

אז נסה פעם הבאה ללחוץ על "הוספת תגובה" להודעה שאתה רוצה להגיב עליה ולא על "הוספת הודעה"... אתה בתפוז, לא בהיידפארק:)

Blade Of Fire

New member
אחי, אל תעשה את זה!

אתה באמת רוצה את הסמל הזה (למקרה שלא ידעת-זה סמל שסולן הלהקה המציא) על הגוף שלך לכל החיים? עד כמה שאני אוהב ת'להקה הזאת והסמל מגניב לחלוטין-בתור קעקוע זה ממש לא רעיון טוב....

changonator

New member
כן למה לא?

כן אני רוצה....מה זה משנה איזה קעקוע עושים? ואנשים שעושים קעקועים של פרפרים וכל זה מה זה אומר? זה סתם שטויות בסופו של דבר... אני אוהב תסמל וכמו שאמרתי אני לא מתכוון לעשות רק אותו אלא עם עוד קישוטים כמו הדוגמאות שהביאה לי מישהי פה. ובאמת לא ידעתי איך פועלת המערכת פה תודה שהסברת לי...

changonator

New member
עוד משהו...

שכחתי לכתוב קודם...שאם כבר לעשות קעקוע אז שזה יהיה משהו שיש לו משמעות בעיניי....לא ככה? דרך אגב יש פה אופציה של עריכת תגובה?לא מצאתי...

Such a Tragedy

New member
אין../images/Emo9.gif../images/Emo129.gif

את פשוט יכול לשלוח לעצמך תגובה ולהוסיף את מה ששחכת. ברוך הבא,ד"א

Blade Of Fire

New member
אז שיהיה לך בכיף

לדעתי זו עדיין טעות כי בסופו של דבר זה סמל של להקה. (לשם הבהרה-אני לא נגד קעקועים, לי יש אחד בעצמי)

inbal287

New member
אני אגיד לך למה אני לא מסכימה איתך:

רגע, אני אתחיל במשהו אחר. אני כן מסכימה שזה מפגר לעשות קעקוע שהוא סמל של להקה. ואני אמשיך: אבל... הסמל של הימ הוא לא רק הסמל של הלהקה, הוא גם סמל בפני עצמו עם משמעות ממש חזקה ולכן הוא שונה משאר סמלי הלהקות וזה עושה אותו מיוחד ולדעתי גם אחלה רעיון לקעקוע. [חוצמזה שלהימ יש כ"כ הרבה סמלים בכל מקרה...] אבל אממ, סבבה שאתה חושב שלא
, סתם רציתי להגיד את דעתי.

changonator

New member
בדיוק מה שאני חושב...

לא רק שזה יראה יפה לדעתי בתור קעקוע כי הסמל עצמו יפה אין מה להגיד....וגם יש לו משמעות...זה קעקוע מיוחד.

למעלה