חדש פה בעצם חדש ישן...

dwante

New member
חדש פה בעצם חדש ישן...

שלום, קוראים לי צחי (שם בדוי) ואני מכור לאינטרנט.. אני חדש פה בפורם הזה בכלל אני לא נוהג להכנס לקהילות הגדולות אבל לא יודע רציתי לנסות.. אני בן 18 אני במסלול עתודה (טכנולוגית) עשיתי טירונות חודש שעבר.. אני כבר באינטרנט 4 שנים. כאשר התוכנית של בזק וספקיות האינטרנט של החופשי חודשי הגיע ההורים של קפצו מאושר, "זהו לא נצטרך לקבל חשבון מאינטרנט זהב בסך 500 שקל, לא נקבל חשבון טלפון של 1000 שקל.." לא יודע אך להסביר לכם כאילו פתאום שהתחלתי לרשום את התגובה הזאת בא לי לכתוב מלא דברים מלא על כל מה שעבר לי ב4 שנים אבל לא יודע אולי מתוך העייפות אני מחליט לא לכתוב את כל הספור.. אבל מה שאני יכול להגיד עלי שאני בין המכורים הכבדים ביותר בישראל בימי חופשה אני מסוגל לקום לאכול להכנס לאינטרנט בין לבין לאכול ובשעה מאד מאוחרת בסביבות ה4-5 בבוקר לסגור את המחשב.. ניסיתי כבר כמה וכמה דרכים להגמל מהאינטרנט הציפיה שלי הייתה שהטירונות סוף סוף תעזור לי להגמל מהחרא הזה, האינטרנט הזה, שכולו אשליה, אשליה של חברות, אשליה של תקוה אשליה של הכל.. אשליה של החיים האמיתיים.. הקיצר הטירונות לא עזרה לי... אני עדין מצפה שבעתיד הקרוב אני יגמל מהאינטרנט ובכלל מהשעות הרבות שאני יושב מול המחשב. במשחק מול המחשב, בציטוט במחשב וכו וכו..

lee_1

New member
שלום צחי (שם בדוי)...

השם שלי הוא לי, ברוך הבא לפורום שלנו אני יתחיל ויגיד, שהפורום הזה נועד כדי שנוכל לתמוך אחד בשני אנחנו כאן, כדי לספק עזרה בשעת הצורך אתה סיפרת שאתה מכור 4 שנים, אני לא יכולה להגיד כמה זמן אני מכורה, אבל אני יכולה לספר שאני גולשת באינטרנט 4 שנים! אני בת 15, האינטרנט מקשה מאוד על החיים שלי ואני בטוחה שגם על שלך, ואני מקווה שתוכל למצוא כאן, חברה ותמיכה מתאימה. אני גיליתי את האינטרנט בחופש הגדול שבין כיתה ה´-ו´, הייתי הולכת לישון כל יום ב22:00 שמה שעון מעורר ל-24:00 (אז אסור היה לי להיכנס לפניי 12 בלילה, עכשיו יש חופשי חודשי) נשארת לילה שלם, עד 7 בבוקר, הייתי הולכת לישון, קמה ב10-11 בבוקר, וכך חוזר חלילה אני חושבת שכבר אז הייתי מכורה... האינטרנט הוא בעיניי מן מעגל שבנוי משני עיגולים, עיגול פנימי ועיגול חיצוני אנשים רגילים שיודעים לשלוט על משך הגלישה שלהם, נמצאים בעיגול החיצוני, בו יש המון פתחים ויציאות אנחנו כמכורים, נמצאים במעגל הפנימי ממנו יש פתחים ויציאות, אבל אנחנו המכורים לא יכולים לראות אותם, ברגע שנצליח לראות ולמצוא את אותן היציאות ניצחנו!!! השעה כבר כמעט 4 בבוקר, אז אני חושבת שאני יתחיל לקצר מעט, אני רוצה להגיד שאנחנו, בפורום כאן, נמצאים כדי לעזור אחד לשני לראות את היציאות והפתחים של המעגל, ואף להצליח העצמנו למצוא אותן! אני מאחלת לך ולכל הפורום את הניצחון...אני מאחלת לכם בהצלחה אני יהיה כאן תמיד, לכל שאלה או בעיה, ואשמח לעזור

e-magine

New member
ברוך הבא צחי ../images/Emo13.gif

ההודעה של לי אומרת הכל, פשוט אין לי מילים.

למעלה