חדש עם שאלה

חדש עם שאלה

צהרים טובים אני חדש כאן ובכלל בכל עסקי הפורומים של תפוז
פרסמתי את ההודעה הזו גם בפורום מסדי נתונים, מישהו המליץ לי לפרסם גם כאן אני לא יודע עד כה זה קשור, מתנצל. התחלתי ללמוד לפני כחודש-חודשיים בערך SQL דרך אקסס, למדתי באופן עצמאי ובשבילי עצמי בלבד, למדתי דרך אתר בשם ווב מסטר שממש עזר לי להבין את כל העסק. עשיתי לעצמי כמה "פרוייקטים" ניסויים להבין עד כמה הבנתי ואפשר להגיד שהבנתי טוב מאוד. אני רוצה להתקדם הלאה ולהכיר טוב יותר ולעומק יותר את כל העסק של שאילתות מורכבות, שאילתות בתוך שאילתות ואת כל ה"סיבוכים" האלה, הבעיה שלי שאני לא לומד עם מורה או משהו כזה , אני גם לא לומד למטרות עבודה אלא סתם בשביל הכיף (אני אחרי תאונת אופנוע לא קלה ודי משתעמם) הייתי שמח מאוד לקבל פרוייקט לדוגמה שמכיל הרבה טבלאות עם הרבה שאילתות מורכבות גם כדי לראות את כל התאוריה בצורה קצת יותר מעשית וגם כי ככה הרבה יותר קל לי ללמוד - דרך דוגמאות ממוחשות. מישהו יכול להפנות אותי לאתר באינטרנט בו אני יכול להוריד פרוייקטים לדוגמה של אקסס עם SQL ? או, אם מישהו יכול לצרף לי דוגמה אישית שלו שמורכבת מהרבה שאילתות "מסובכות" זה יעזור באותה מידה.. :) בהערכה רבה, ותשמרו על החיים כי חיים רק פעם אחת.

למעלה