חדש עם בעיה....

רועי105

New member
חדש עם בעיה....

שלום לכולם!!! לי קוראים רועי ואני חדש פה :) יש לי בעיה די רצינית שאני תקוע איתה די הרבה זמן ואני מקווה שמישהו יעזור לי סוף סוף!!!! אז ככה בכיתה י"א התחלתי עם מישהי מהשכבה שלי דרך האיסיקיו אבל תוך שלושה חודשים הקשר ניתק כי היא אף פעם לא יזמה שיחה ועד היום (י"ב) לא דיברתי איתה ב"מציאות". אמממ.. הקשר באיסיקיו היה אחלה כזה (טוב... האמת אני לא זוכר כבר) והאמת שבמשך שנתיים אנחנו מסתכלים הרבה אחד על השני (ויצא לי לתפוס אותה מציצה לעברי כבר כמה פעמים). אז השאלה היא איך אני יכול לדבר איתה בשקט (היא תמידדדדדדדדד עם חברות שלה) כי חוץ מביה"ס לא יוצא לי לראות אותה ואין מצב שאני אזום שיחה! אז איך לגרום לה לדבר איתי? ולדעתכם זה שהיא מסתכלת המון לעברי (ולא... זה לא נדמה לי) מה זה אומר? היא מחבבת אותי או סתם סקרנית מהיצור המוזר ששלח לה הודעות ולא דיבר איתה עדין?

WrongMaterialM

New member
גבררר אל תתטעה איפה שאני נפלתי

אל תיתן לביישנות לעצור אותך, אהבתי מישהיא 3 שנים וכל מה שעשיתי זה לכתבו על זה שירים :~ בכל מקרה, מחר, כן, מחר אתה הולך אליה ושואל אותה ממצב? היא תענה, סמוך על סמוך ושואל אותה "תגידי, מה את עושה היום בערב?" משם, אתה זורם, בלי פשלות, הביישנות הורגת! ותחשוב לבד למה היא מסתכלת עליך, בטח ישך לכלוך בשער :)

a s t r o

New member
כמו שאחי למעלה אמר

מחר מחר מחר טוב נו ביום ראשון אתה הולך אליה ושואל ממצב וחוזר לפורום לעדכן זאת פקודה

רועי105

New member
הלף אי נייד סמבאדי! ../images/Emo53.gif

זו הבעיה שלי אני פשוט לא מסוגל לגשת אליה!!! זו ממש כמו התאבדות בשבילי! ומה אני אגש ואשאל אותה ממצב?! יותר משנה לא דיברתי איתה באיסיקיו (ואני מדגיש איסיקיו לא יצא לי בחיים לדבר איתה) זה יראה מאוד מפגר! יש לכם עצות אחרות חוץ מלהגיד לה את זה? ואגב רציני מה הסיבה שכבר מלא זמן היא מסתכלת עלי?

gAb gAb

New member
חמוד=]

פשוט תאזור אומץ זה הכל...אתה תזדקק לו עוד הרבה בחיים . ולמה התאבדות? אפשר לחשוב...היא גם רק בנאדם, לא אלוהים. תשאל אותה מה המצב, מה עושה היום, איך היה המבחן, איזה חארות כל המורים פה בבצפר, וואי את מכירה את___...לא חסר תאמין לי! העיקר הגישה. אם תבוא לזה בגישה של סבבה הכל יזרום לך, אל תפחד על החיים שלך (ומה היא תכלס כבר יכולה לעשות?). בהצלחה! ותחזור עם תוצאות...שיירבו כמוך.

a s t r o

New member
תשלח לה הודעה עכשיו (כן עכשיו)

ואז ביום ראשון תדבר איתה איך אני?

gAb gAb

New member
הזדהות

מניסיון! אני יכולה להגיד לך שאתה עושה טעות שאתה מתבייש!! תיזום, תרדוף, תחזר, תחמיא מה לא, העיקר שתסב את תשומת הלב שלה אליך. זה שהיא עם חברות כל הזמן לא אומר שהיא לא הייתה מעדיפה להיות עם מישהו אחר. אולי היא ביישנית? אז אתה בתור אחד שיודע מה הוא רוצה, לך, תדבר איתה, תיזום אתה! כי אחרת שומדבר לא יצא מזה. אם אתה רוצה שהעבודה תתבצע כמו שצריך- עשה אותה בעצמך. ועצה, אם אתה רוצה לדעת מה היא חושבת עליך, תשאל אותה, ממבטים אתה לא יכול לדעת כלום.

Dark Muse

New member
אני לא מסכים פה עם כולם

בתור אחד שהוא ביישן, אני יודע שזה קשה, וזה לא כל כך קל להגיד למישהו "לך תזרום תיזום אל תתבייש לך לך לבלבלהבלה" תנסה לדבר איתה באיסיקיו עוד פעם אם זה יותר נוח לך, תנסה אולי דרך מישהו שמכיר אותה או ידידה שלך שאולי מכירה אותה... בסופו של דבר באמת חייבים את האומץ.

ssshirly

New member
אני אנסה לעזור...

לדעתי.. אתה צריך למצוא זמן אולי בסוף היום שהיא בדרך הביתה.. לדבר איתה.. או שהיא הולכת לשים משהו בלוקר.. או לא יודעת.. קשה לי להמין שהיא 24 שעות עם החבורת שלה.. וא םאתה לא מוצא זמן אז תגיד לה באי סי קו.. תקשיבי חשבתי לדבר איתך בבצפר אבל את כל הזמן עם חברות שלך.. קשה לי להמאין שאם השר לשכם באי סי קו טוב .. והיא נחמדה אלייך היא תחשוב שאתה מוזר.. לדעתי מהבטים האלה.. מתוך סקרנות.. ואולי הם כן מרמזים משהו.. אחרת היא סתם לא היתי נחמדה אלייך.. אם לא תדבר איתה לא תוכל לדעת מה היא באמת מרגישה.. לדעתי.. לך לדבר איתה.. גם אם היא לליד חברות.. תגיד לה את יכולה לבוא שניה.. או.. שבאמת תמצא זמן שהיא לבד.. או בבוקר.. מוקדם לפני שכל העולם מגיע.. או בסוף היום שהיא והלכת הביתה.. העיקר שתדברו.. לדעתי.. יכול לצאת מזה משהו כי סתם להסתכל אלייך קשה לי לאמין.. שיהיה בהצלחה.. ותעדכן אם דיברתם..

SpyKid

New member
בקשר לזה שהיא מסתכלת -

אלה יכולות להיות שתי הסיבות ביחד... :)

רועי105

New member
איך לגרום לה לדבר איתי קודם?

יכולה להיות דרך שאני יכול לגרום לה לדבר איתי קודם? כי פשוט אין לי אומץ! היתי במצב הזב פעמיים וממש עמדתי לידה אבל שום דבר לא יצא.. אז יש דרך אחרת?

למעלה