חדש על המדף?!

Abbe Faria

New member
חדש על המדף?!

טוב, אז העבודה שלחו אותי ל4 ימים לאילת... אז היות שעל הטיסה/המלון/האוכל אני לא משלם (כי אחרי הכל, באנו לעבוד, לא לשחק... לפחות יומיים מתוך ה4
) החלטתי שלמרות ההבטחה שלי לעצמי לא לקנות יותר דיסקים עד שאני חוזר מדרום אמריקה, אני אקנה דיסק או 2.. אז חזרתי אתמול בלילה למלון עם 4... (וגם זה רק אחרי שחברתי לעבודה הוציאה אותי משם תוך שימוש בכוח פיזי בלתי מתון). אז מה כן יש לנו... בשביל הבוס: Bob Dylan - Highway 61 Revisited מוזר שעד היום לא היה לי את האלבום הטוב ביותר של הגדול מכולם... בשביל הכבוד האבוד: David Bowie - Ziggy Stardust - כבר בערך 5 שנים שזיגי הוא "האלבום הבא שאני הולך לקנות" וכל פעם סיבות שונות ומשונות (בד"כ המחיר שלו צפונית לדימונה) אני לא קונה אותו... אז זהו, עכשיו האלבום הגדול ביות שאין לי, כבר ישנו, מה שאומר שמעכשיו הדיסק הבא שאני הולך לקנות (ונדבר עוד 5 שנים) זה מסע הקסם המסתורי של הביטלאות... בשביל הגיטרה Jeff Beck - Blow by Blow - הגיטריסט הכי פחות מוערך בהסטוריה כבר אמרנו? אלבום ענק של המאסטר, לפי רשימת השירים זאת קנייה בטוחה... בשביל הישראליות: מאיר אריאל - ברנרד ולואיז - צריך להגיד משהו? לא נראה לי...

NIR Y

New member
גם לי יש חדשים

תמוז- סוף עונת התפוזים כוורת- צפוףבאוזן ומה אני יעשה שאני לא מתקדם כמו כולכם וכל הדיסקים שאני קונה כבר כולם מכירים, ואין מה להוסיף עליהם.

כמה שאלות מותר?

כדי שיהיו גם לי חדשים על המדף, רציתי לשאול איפה בדיוק ממוקמת החנות הקצת אחרת הזאת שמפרסמת פה בפורום שלנו...? יכול להיות שמחר אני בעיר הגדולה אז חשבתי למה לא לקפוץ...!? אה וגם... עוד שבועיים אני בקוס עם החבר'ה לפני הגיוס ורציתי לדעת אם בכלל שווה לחפש מקום טוב שמוכר מוסיקה טובה! למרות שהסיכויים למצוא חנות פסיכודלית באמצע אי יווני נידח לא נשמעים לי כל כך... אולי בכל זאת?

meindelbium

New member
אני אנסה להסביר...

גם אם היא סגורה מחר...ויש סיכוי טוב שכך המקום די אינטימי ממשיכים מכיוון הסנטר אחרי כיכר דיזינגוף (הדבר הזה עם הפסל של המים והאש..) קצת ואז יש שלט בצד שמאל של החנויות שמפנה פנימה יותר ("בחצר"), החנות שוכנת בדיזינגוף 93 לפי השקית שלהם שיש לי

Alady insane

New member
חי חי ^_^

אני פסיכית, ואני מסוגלת לקשר בין השלושה~נהינת מעצמי
~- ובכן, דייויד כתב על בוב דילן שיר מאוד מפורסם בשם(עדין לא הבנתי מה הקשר של השם לשיר [~צינית~])"a song for bob dylan" שהוא אחד המחוות היותר מרגשות שמישהו שר למישהו... בהופעה האחרונה של זיגי סטארדסט- בק, בכבודו ובעצמו, נתן הופעת אורח (ואני בטוחה שהייתה מעלפת). אנשים בטח מרימים גבה לאור העובדה שאותו מופע אחרון תועד, וג'ף החביב אינו מופיע שם אפילו לאקורד גאוני אחד. הסיבה היא שבק פשוט הרגיש "חיצוני" מדי ליד זיגי והעכבישים ממאדים. כנראה שהיה לבוש בג'ינס וטי-שרט, וכאשר ניגן ליד העכבישים שהיו מאופרים ולבושים בבגדים נוצצים ובפלטפורמות, הרגיש שהביגוד *שלו* אינו במקום. לאחר שכולם שמעו את הדאונג טרק והבינו שהסאונד זקוק לשיפור דחוף, בק הקליט את הסולו שלו מחדש. אך אחרי כל הטרחה, פשוט החליט שהוא לא רוצה להיות מתועד, כי הוא נראה והרגיש לא במקום
יש שמועות שזה נכון
..יש דברים שבאמת לא עוברים טוב במצלמה.
זה הסיפור המאוד עצוב על איך שכל מעריצי זיגי שלא היו בהופעה לעולם לא יזכו לראות את סולו הגיטרה של אחד מאומנים המוכשרים בעולם
אני בטוחה שמיק רונסון בעצמו נורא התאכזב שכן הוא היה מעריץ שרוף של בק כפי ששמעתי. ~תופסת את עצמי מתנהגת כמו אובססיבית~ ~שזה מה שאני בעצם~ אקיצר..תהנה לך מהאלבומים החדשים!^-^

giba70

New member
וכמובן קישור נוסף...

מאיר אריאל ששר בעברית את "טוק-טוק-טוק על דלתי מרום" של דילן.

pure alice

New member
חדש בתקליטיה../images/Emo11.gif

רק אחד
blonde on blonde של הצימרמן מי היה מאמין שהוא שליש מאה?!

קיר קמט

New member
חדש! חדש! חדש!

ב10 שקל, הדיסק של פינגפונג, שייצגו אותנו באירוויזון 2000 עם שיר דאנס מטורף שאני נורא אהבתי.

FloyDviR

New member
גם לי יש!! אבל לי יש השלמות

אמא טסה לחו"ל... אז היא קנתה לי 3 דיסקים: Pink Floyd - Meddle Atom Heart Mother את שניהם היו לי... אבל תמיד העדפתי את המקוריים
מת על הדיסקים האלה! והשלישי זה The Doors - Waiting for the sun דיסק סבבה

קיר קמט

New member
למה רק אמא שלי לא קונה לי שומדבר

עזבו את זה שהיא לא קונה, היא גם מתנגדת לזה שאני קונה
מה יהיה?

Boo9ie

New member
בארט שולת!!1

Pink Floyd - The Piper At The Gates Of Dawn הגיע הזמן באמת, והחלטתי שהוא הפלויד האהוב עלי, החלטה כבדת-משקל ביותר במקום (השני מדל ואטום). Hatfield And The North - The Rotters' Club נקסט. National Health - Of Queues & Cures בכל אופן, מכיוון שהמחשב של מאיה הלך (נשמע מוכר, תמיד), היא קנתה אתElectric Music for the Mind and Body - Country Joe & The Fish שהוא הקנייה הבאה שלי ברגע שאשיג פרוטה או שתיים. .The White Noise - An Electric Storm משהו יכול לזרוק לי את שני הסנט שלו על הדיסק הנ"ל? (תודה.)

Miss Kittin 19

New member
הכותבת היא מאיה:

ממחשב של ידיד...כשזאפה ברקע..ויש עשן בחדר.. אני חייבת להודות שאין עלייך בוגי מה הייתי עושה בלעדייך.מיי לוב.. את קאנטרי ג'ו אני מסמפטת כבר תקופה (שאלו את יואב הוא יודע..) ה"רעש הלבן" זה אלבום ששמעתי בקצת אחרת לפני איזה חצי ולא התחברתי אליו ולא מזמן נזכרתי בו והייתי חייבת לקנות אותו... אחד הידידים שלי הגדיר אותו כדארק סייד הבא... אני יכולה להבין אותו... יומיים לפני הקנייה בקצת אחרת קניתי אלבום אנונימי בשם ... blood 'sweat and tears ילד הוא אבא של הגבר... ועליו התגובות חיוביייייותתתת מאוד... וגם את שמועות של פליטווד מק (ותודה לרומי שהבאיני עד הלום) אליו פחות התחברתי ...בשלב זה של חיי... אוהבת את רובכם... אחזור בקרוב.. מאיה

למעלה