Abbe Faria
New member
חדש על המדף?!
טוב, אז העבודה שלחו אותי ל4 ימים לאילת... אז היות שעל הטיסה/המלון/האוכל אני לא משלם (כי אחרי הכל, באנו לעבוד, לא לשחק... לפחות יומיים מתוך ה4
) החלטתי שלמרות ההבטחה שלי לעצמי לא לקנות יותר דיסקים עד שאני חוזר מדרום אמריקה, אני אקנה דיסק או 2.. אז חזרתי אתמול בלילה למלון עם 4... (וגם זה רק אחרי שחברתי לעבודה הוציאה אותי משם תוך שימוש בכוח פיזי בלתי מתון). אז מה כן יש לנו... בשביל הבוס: Bob Dylan - Highway 61 Revisited מוזר שעד היום לא היה לי את האלבום הטוב ביותר של הגדול מכולם... בשביל הכבוד האבוד: David Bowie - Ziggy Stardust - כבר בערך 5 שנים שזיגי הוא "האלבום הבא שאני הולך לקנות" וכל פעם סיבות שונות ומשונות (בד"כ המחיר שלו צפונית לדימונה) אני לא קונה אותו... אז זהו, עכשיו האלבום הגדול ביות שאין לי, כבר ישנו, מה שאומר שמעכשיו הדיסק הבא שאני הולך לקנות (ונדבר עוד 5 שנים) זה מסע הקסם המסתורי של הביטלאות... בשביל הגיטרה Jeff Beck - Blow by Blow - הגיטריסט הכי פחות מוערך בהסטוריה כבר אמרנו? אלבום ענק של המאסטר, לפי רשימת השירים זאת קנייה בטוחה... בשביל הישראליות: מאיר אריאל - ברנרד ולואיז - צריך להגיד משהו? לא נראה לי...
טוב, אז העבודה שלחו אותי ל4 ימים לאילת... אז היות שעל הטיסה/המלון/האוכל אני לא משלם (כי אחרי הכל, באנו לעבוד, לא לשחק... לפחות יומיים מתוך ה4