חדש על המדף

melancholy man

New member
../images/Emo77.gifחדש על המדף../images/Emo28.gif

או כאמור, מיומנו של מכור... אז זהו נשבר הקריז, הלכתי ורכשתי מוזיקה, הגיע הזמן לא??? the rolling stones- Get yer ya-ya's out! הרולינג סטונס, הופעה חיה, 1968-9 כל מילה אחרי מיותרת. ССR- Wily and the poor boys באמת נראה לכם שיש לי מה להוסיף על זה? בקיצור שני אלבומי רוק אנד רול טהורים ומשובחים להעביר איתם שבת דביקה וקיצית במיוחד

ThE RhythM

New member
גם לי יש

גם אני לא קניתי דיסקים כבר איזה שבועיים-שלושה והתחלתי לחוש ברע, אז ברגע שהשגתי כסף הלכתי לחנות הקרובה ורכשתי: Robert Wyatt - Rock Bottom עוד קלאסיקה שהשלמתי, אלבום ממש מיוחד...וממש מקסים (שנראה לי שאני רק אוהב עוד יותר עם הזמן) השני, שאם לומר את האמת הסיבה העיקרית שבגללה קניתי אותו היא הביקורת של הבוס לא מזמן(אתה רשאי להרגיש גאה
): Bloomfield, Kooper & Stills- Super Session אחרי הדיכי של ווייאט צריך קצת להתאושש, והאלבום הזה מצויין בדיוק בשביל זה... בלוז-רוק כיפי מהתחלה עד הסוף, בלי שום רגע משעמם (ואחח..עונת המכשפה!)

melancholy man

New member
my little girl has become a women

גאה גאה... אבל מה עם השאלות החסרות בחידון? לא רוצה עוד דיסק?

ThE RhythM

New member
אם הייתי יודע

מה השאלות הלא נכונות אולי היה לי כוח...אבל להתחיל לאמת זה כבר יותר מדי בשבילי

LadyG

New member
בוס...

לא דיברנו היום על האלבום של הסטונס? כל הכבוד לך. אתה שם אותי בתורנות חידון והולך לשבור את הקריז? יפה לך.

Chocoholic

New member
אם הבוס אז גם אני

חושף בגילוי לב שגם לי, עד עכשיו, היה חסר אלבום מופת: Cream - Wheels Of Fire שבלט בהעדרותו מחנויות המוזיקה בת"א בחצי השנה האחרונה משום מה; "קצת אחרת" עזרו לתקן עוול זה. ועוד אלבום של להקה ש country joe סקר כאן לפני שנה (!) בערך ומאז אני מנדנד גם ל"קצת אחרת" וגם ל"אוזן השלישית" לגבי האלבום; בהתחלה נכחתי לדעת שהם בכלל לא מתכוונים להביא אותו ואם כן אז רק בהזמנה מיוחדת; אח"כ הבנתי שעקרונית הוא כן הוזמן אבל החברה שאחראית על שיווק מחדש של האלבום הזה לא ממש מתפקדת בימים אלה...
הייתי כבר על סף ייאוש ובביקורי האחרון בקצת אחרת שאלתי, כדרך אגב, אם זה הגיע. וזה הגיע !!! Tomorrow - Tomorrow חגיגה אמיתית לחובבי ה psych.

Alady insane

New member
יש לי ארבעה דיסקים חדשים גם

סוף סוף, ברוק טובי, קניתי את wish you were here בבושה רבה שמשום מה אין לנו דיסק של פינק פלוייד בביית (היה לנו, ואחותי המוכשרת איבדה אותו). ובכן- עד כה, המוזיקה נחמדה מאוד. היא לא מפילה אותי מהרגלים כמו שכולם עושים ממנה. המסר של פינק פלויד תמיד אותו דבר? או שזו רק אני? כלומר- מניפולציה ושליטה על אנשים אחרים בלי שום התחשבות בזולת...? המ....אין ספק שהאלבום הזה הוא יצירת אומנות, עם המון רגש ויצירתיות...אבל ציפיתי ליותר. ואת Berlin של lou reed באלבום הזה דווקא ממש התאהבתי. הוא כל כך יפה. רוק מלנכולי ודכאוני שרק יהודי מסוגל להוציא תחת ידו. זו המוזיקה הכי מחלחלת ומחוספסת שיצא לי לשמוע כבר כמה זמן. אין שום טיפת מרכך שיעשה את כל האלבום קל יותר לבליעה. כמו עצם בגרון. אבל איזו אומנות...איזה כוחות נפשיים צריך כדי לעשות דבר כזה...? עם איזה שדים צריך להתמודד? בכל אופן- הוא השאיר עלי רושם חזק מאוד. ושני הדיסקים האחרונים the velvet underground אחד אלבום הבננה המפורסם שהפקתו של אנדי וורהול. לא היה לי זמן להתעמק בו, אבל אין ספק שheroin זה השיר שעושה את כל האלבום. אחד השירים האהובים עלי. אני בהחלט מעדיפה את לו על פני ניקו. השני, הוא אלמוני כזה- אין לי מושג לפי מה אפשר להגדיר אותו שכן לא כתוב כלום מלבד the velvet underground. פשוט רואים קבוצה יושבת על כורסא על רקע שחור. גם בזה לא היה לי זמן להתעמק. אבל בינתיים הוא זכה ממני לתגובות חיוביות.

pure alice

New member
אולי זה זה?

זה אני אישית מעדיף את ניקו אבל שניהם מתאימים כל אחד לשירו.

מה לגבי ונוס בפרווה?

הייתי אומר שאם יש שיר שועשה את האלבום הרי שמדובר בשיר הזה, למרות שאני לא חושב שיש ישר שעושה אותו, הם כולם טובים.

giba70

New member
המבנה והאיזון בין השירים

כל שיר שלישי מושר ע"י ניקו. מעבר לכך אניי אוהב את האיזון בין קטעים מכוסחים לגמרי כמו Heroin ו-European Son, קטעים הזויים כגון Venus In Furs ו-The Black Angel's Death Song וקטעים ענוגים למדיי כגון Sunday Morning ו-I'll Be Your Mirror (שיר אהבה נפלא לדעתי, אלא אם יש פה כוונות נסתרות...)

מורנא007

New member
חדש על המדף

קליידסקופ - סייד טריפס The Kaleidoscope - Side Trips אלבום פסיכדלי של הלהקה האנגלית? יש 3 להקות בעלות אותו שם, והיות ועושקים כאן בפסיכדליה יש בילבול. האלבום משלב מלדיות קצת פופיות ומאוד פסכדליות כלים כמו סיטר (עם מקצבים מזרחיים וכינור עם מוזיקת קנטרי בקטע 7 וביג בנד בקטע 8). הוא אינו בלוזי כמו הלהקה האמריקאית ונטול גיטרות פאז עם גלישה כמו בלהקה המקסיקנית.

מורנא007

New member
../images/Emo52.gif טעיתי

מעיון במדריך המוזיקה AMG עולה כי הלהקה הבלוזית היא הבריטית, ומה שקניתי הוא אלבום של להקה אמריקאית.

melancholy man

New member
לא נורא הגיע הזמן לשרשור חדש

אני אשרשר את הקודם אחורה וכשיהיה לי מה לדווח על קניות שלי, אעשה זאת. ואם הזיכרון שלי לא מטעה אותי, קנית אחלה תקליט!, אשמח לשמוע דיווח מפורט יותר בהמשך (אני בטוח שכולם ישמחו)

למעלה