חדש על המדף!!!!

MajorWinters

New member
עלילות הרב סרן בארץ הפלאים../images/Emo19.gif

השרשור הקודם כבר לא יקפוץ.... אז למרות שהוא פה שניה למטה. הרשתי לעצמי לפתוח חדש. חדש על המדףאו כפי שהחלתי לקרוא לו "חדש מהמגש" בשביל החרוז
) הרב סרן- אני ארץ הפלאים- חנות הדיסקים הדיסקים - Jeff Wayne - War of the Worlds Soft Machine - Third מפתיע במקצת. מיד כשהגעתי לחנות הרמתי את מלחמת העולמות.... החלטתי לוותר היום על שלישייה ב100. אבל שום דבר, כולל חנן שהלך עמי כרגיל. הרמתי 4 מהמבצע כדי לוותר על אחד. Dream Theater - A Change of Seasons Rick Wakeman - Journey to the Center of the Earth Camel - Mirage (אחד מאלבומי הטאבו שלי, אני תמיד רק כמעט קונה אותו) Genesis - Foxtrot בנתיים הרמתי גם את הפשן פליי של ג'תרו טול כי הכוונה המקורית הייתה המלחמה ופשן פליי. אבל זה בלתי אפשרי עם החנן זה.... פתאום משום מקום שולף לי את הסופט מאשין. "אבל זה לא יכול להיות, אבל אין לזה הפצה מסודרת... איך זה בדיסק קלאב?" טוב את זה לקחתי. בנתיים על ווייקמן ויתרתי, והעובדה שחנן רצה את מיראג' שכנעה אותי לוותר על השלישייה. בנתיים, מצאתי ה30 שח את "burn" של הסגולים וככה הבחירה (יותר קשה משל סופי) הייתה בין מלחמת העולמות לבין פשן פליי וברן. לאחר שאורי אמר משהו אחד, ונעם אמר משהו אחר, חנן היה זה שהכריע את הכף, והתוצאות עליהן אני לא מצטער כלל רשומות למעלה :)!

mamassss

New member
הממ... אז ככה,

אני לא קונה דיסקים בכמויות כמו שאר חברי הפרום(= אבל היום אחרי ביקור בוקר בחנות יצאתי עם 2 דיסקים באמת מדהימים. Janis Joplin& the Full Tilt Boogie Band :pearl התאפקתי כבר יותר מידי זמן עם האלבום הזה וסופסוף קניתי... The Grateful Dead:Workingman's Dead אלבום ראשון שלי שלהם..אחרי האזנה ראשונה קצרצרה אני חושבת שאני הלכת להתמכר... אממ.. כבר הרבה זמן אני רוצה לקנות את האלבום של גרג אולמן Laid Back מישו יודע איפה אפשר למצוא?..

pink floydror

New member
מלחמת העולמות

אחחחח איזו יצירה:) אתה מכיר את הסיפור שעומד מאחורי האלבום ...השדר בתחנת רדיו האמריקאית והכל ..?

hells bells

New member
חדש על המדף!!!!

AC\DC no bull.dvd אקדים ואומר שאני מצדד בצורבים ובצרובים,אבל במקרה הנ"ל ההשקעה היתה משתלמת כדאית ואפילו הכרחית (מה אני לא אגיד על מנת לשכנע את עצמי שלא זרקתי 120 ש"ח על חתיכת פלסטיק ארור?????) תמורת 120 שקל קיבלתי 122 ושתיים דקות של הנאה צרופה של להקת הרוק הטובה ביותר הפועלת היום,כמה אנרגיה משתחררת לה שם על הבמה המושקעת שמוקמה לה בלב ה-PLAZA DE TOROS במדריד אשר בספרד. הלהקה בהרכב הקלאסי שלה שכולל את האחים לבית יאנג בראיין ג'ונסון קליף וויליאמס ו-פיל רוד נותנים את המיטב שבמיטב. תפאורה שלא היתה מתקשה להתחרות בחומה של פינק פלויד, צילום מכל זווית אפשרית וקהל משולהב שיודע לצרוח את כל השירים על-פה. AC DC מוכיחים שוב שהם הגדולים מכולם!!!

חתיכת נבלה...

חתיכת נבלה...מי שלא מברך את הלסי לשלום. אחינו, איפה היית? לאן נעלמת? מה עם הזאטוטים? ומה עם התותים (משמוליק קיפוד, כמובן)? שמח לראות שאתה ממשיך במנהגך ומקפיד לזרוק כסף לא סתם על חתיכות פלסטיק אלא על חתיכות פלסטיק שמכילות מוזיקת פלסטיק. לא חראם? באותו מחיר היית תופס דיסק כפול משובח. נגיד את זה - מהאתר כאן... סתאאאאאאאאם, צוחקים. משפחות אולמן וואן זאנט מברכות אותצך לרגל חזרתך לעולם החיים. כה לחיי!

hells bells

New member
פתאום שמע רישרוש......!

חולדו נשמה שלי,חולה על הרישרושים שלך ושל שמואליק. תמיד תזכור שיש לך אח ב-ר"ג שלעולם לא יסרב להזמין אותך לצלחת מרק ביום חורף קר!!! .

TheFly

New member
כמו שכתב שי גולדן לפני זמן מה

אחי איפה אתה כשניסה לתאר את גובהו של אקי אבני ב"קחי אותי שרון. כרגע אצלי בדיוידי Rush - Rush In Rio חתיכת פלסטיק שאינה נופלת מזו שתיארת - מדהים, הלהקה בהרכב הקלאסי והיחיד שלה, שלישייה שנשמעת כמו תזמורת שלמה.

avivs

New member
באמת הופעה מדהימה

חוץ מאי אלו בעיות סאונד שאפשר להתעלם מהם. חוץ מזה, הופעה חובה בכול בית (שיש פה אנשים שאוהבים את rush)

GeForce 5

New member
|שיעול| זבובי \שיעול|

איפה מצאת את ה-DVD, אנ גם רוצה אותו, חוץ מזה שמישהו כאן הבטיח לי איזו קטת וידאו ישנה.... פאק אני מת לראות את זה...

ganooov

New member
משהו שתמיד שנאתי בלהקה הזאת, ../images/Emo13.gif

זה מחירי האלבומים שלה, שתמיד היו יותר ממה שאני מוכן לשלם (ואל תטעו - אני קונה במקום זה פריטים מוזיקליים חשובים ביותר, כמו סרטים של קוונטין טרנטינו
).

GeForce 5

New member
פוניייייייייייייייייייייייייייייייי

מה קורה זבל? טוב האמת שיצא ל לדבר איתך לא מזמן... אידיוטטטטטטטטט, יש לי את ה-DVD הזה כבר שנים, ומאחר ואתה מצדד בצורבים... לא נורא, הלכו 120 ש"ח (אגב יש לי עוד DVD שלהם, ועוד אחד של RUSH (לא בריו) צור קשר
)

HelterSkelter1

New member
חבל שלא קנית את פאשן פליי

במקום מלחמת העולמות. לא שאני מכיר את מלחמת העולמות, אבל פאשן פליי זה ה-אלבום של ג'ת'רו טאל. יש לך עוד הזדמנות לתקן את העניין הזה
השלישי של סופט מאשין הוא טוב, אבל לקח לי הרבה זמן להתחיל לאהוב אותו, בעיקר כי הוא ארוך (קרוב ל-80 דקות). הסאונד גם די מחורבן, אבל שווה להשקיע בו, לדעתי.
למרות שאני הוא זה שהציע את המדור הזה בפורום, אני חוזר בי. הוא גורם שמאיץ באנשים לקנות אלבומים... לא שזה לא דבר טוב, אבל אני חושב שזה מעודד קניות יתר, ורצוי טיפה להוריד את המינון (אני לא מדבר על אף אחד ספציפי, אגב
).

MajorWinters

New member
לא חבל בכלל../images/Emo19.gif

שמעתי את פשן פליי. יש לי עותק צרוב כבר קרוב לחצי שנה. והוא הטוב ביותר לדעתי. אבל אולי דווקא בגלל שאני מכיר אותו, ומלחמת העולמות זה הרבה יותר מוזיקה, זה סיפור, זה.... אי אפשר לתאר... וזה מגיע עם עטיפה מהודרת ובוקלט עוד יותר מהודר- שווה מאוד להתנסות! ודרור, אני מכיר את הסיפור הכללי וקראתי את רב הליריקס, אבל אני לא ממש מכיר את הסיפור! אתה מוזמן לספר....

pink floydror

New member
אוקי

אני לא יכול להגיד שהמקורות שלי אמינים ב100% , אבל אח שלי, חובב מוזיקה גדול סיפר לי את הסיפור .. הסיפור מציאותי (אל תדאג, לא הקטע של המלחמה מציאותי D-: ) : מדובר על איזה סטודנט בריטי לתקשורת, שנחשב מאוד מצליח במעמדו .. אז החליט לנסוע לאמריקה לפתח את הקריירה שלו (מדובר פה על שנות השלושים בערך). הסטודנט הגיע לאמריקה, ושם קיבלו אותו כאיזה עובד זוטר בתחנת רדיו הכי גדולה שם. יום אחד מחליט הסטודנט להשתלט על השידור באמצע, כאילו לעשות מבזק מיוחד, שדרי התחנה החליטו לשתף איתו פעולה.. הוא דיווח על ספינות חייזרים שמשתלטות על כדור הארץ .. וממש נתן נתונים של "מאות הרוגים בניו יורק", "פיצוצי ענק בפלורידה" .. כל מיני בסגנון. כתבי השטח גם החליטו לשתף איתו פעולה והעבירו דיווח מזויף אל התחנה בשידור חיי שהם נמצאים במקומות בהם הארועים מתרחשים והם מדווחים על כל מה שנאמר.. כנראה המתיחה הגדוהל ביותר בהיסטוריה. ההשלכות שגבתה המתיחה היו דיי קיצוניות ... דבר ראשון ..התחנה קיבלה אינסוף טלפונים מאזרחים שדיווחו (כנראה כתוצאה מהשפעה פסיכולוגית) שגם הם רואים את החייזרים וההרס ואצליהם זה גם מתרחש..הדבר היותר הרסני שקרה בעקבות המתיחה זה שאלפי אנשים נהרגו כתוצאה מהתקף לב, נלחצו ... זהו בערך...בתקופה יותר מאוחרת נכתב על זה ספר, וב78 ג'ף ויין בונה יציאה מוזיקלית שלמה (יכול להיות שחלק מהפרטים בסיפור אינם מדויקים ב100 אחוזר כמו שמות של מקומות וכו'.. זכרוני אולי מטעה אותי.

דרור, אני חושבת שכדאי לך

לחפש ביוגרפיות של אוטו "סטודנט לתקשורת". שמו היה אורסון וולס, והוא היה מגדולי הקולנוענים במאה ה-20. יש לא מעט מקורות עליו, ועל הארוע הזה. ג'ף וויין, לעומת זאת....

HelterSkelter1

New member
כן

זאת הייתה מתיחה רדיופונית כזאת, או יותר נכון תסכית רדיו. כולם לקחו זאת ברצינות... אורסון וולס אחראי לקלאסיקות קולנועיות גדולות, שהמוכרת בהן היא "האזרח קיין". כיום קשה להבין איך לקחו ברצינות איש מהוליווד, סה"כ...

Piglett

New member
לא נכתב על זה ספר יותר מאוחר...

המתיחה מתבססת על הספר "מלחמת העולמות" של ה' ג' וולס.

הספר בא קודם

ה.ג. וולס פרסם את הספר בשנת 1898. התסכית של אורסון וולס (שאינו קרוב של הסופר), שודר בשנת 1938. ראו למטה לינק לאתר על הספר, התסכית, והמיתוס.

למעלה