MajorWinters
New member
עלילות הרב סרן בארץ הפלאים../images/Emo19.gif
השרשור הקודם כבר לא יקפוץ.... אז למרות שהוא פה שניה למטה. הרשתי לעצמי לפתוח חדש. חדש על המדףאו כפי שהחלתי לקרוא לו "חדש מהמגש" בשביל החרוז
) הרב סרן- אני ארץ הפלאים- חנות הדיסקים הדיסקים - Jeff Wayne - War of the Worlds Soft Machine - Third מפתיע במקצת. מיד כשהגעתי לחנות הרמתי את מלחמת העולמות.... החלטתי לוותר היום על שלישייה ב100. אבל שום דבר, כולל חנן שהלך עמי כרגיל. הרמתי 4 מהמבצע כדי לוותר על אחד. Dream Theater - A Change of Seasons Rick Wakeman - Journey to the Center of the Earth Camel - Mirage (אחד מאלבומי הטאבו שלי, אני תמיד רק כמעט קונה אותו) Genesis - Foxtrot בנתיים הרמתי גם את הפשן פליי של ג'תרו טול כי הכוונה המקורית הייתה המלחמה ופשן פליי. אבל זה בלתי אפשרי עם החנן זה.... פתאום משום מקום שולף לי את הסופט מאשין. "אבל זה לא יכול להיות, אבל אין לזה הפצה מסודרת... איך זה בדיסק קלאב?" טוב את זה לקחתי. בנתיים על ווייקמן ויתרתי, והעובדה שחנן רצה את מיראג' שכנעה אותי לוותר על השלישייה. בנתיים, מצאתי ה30 שח את "burn" של הסגולים וככה הבחירה (יותר קשה משל סופי) הייתה בין מלחמת העולמות לבין פשן פליי וברן. לאחר שאורי אמר משהו אחד, ונעם אמר משהו אחר, חנן היה זה שהכריע את הכף, והתוצאות עליהן אני לא מצטער כלל רשומות למעלה
!
השרשור הקודם כבר לא יקפוץ.... אז למרות שהוא פה שניה למטה. הרשתי לעצמי לפתוח חדש. חדש על המדףאו כפי שהחלתי לקרוא לו "חדש מהמגש" בשביל החרוז