חדש על המדף

Abbe Faria

New member
../images/Emo32.gifלמי שיש לו כבלים דיגיטליים

אתמול בלילה הראו את הקונצרט לציון שנה למותו של ג'ורג' האריסון... בקונצרט משתתפים בין השאר, קלפטון, מקארטני+רינגו, בילי פרסטון, טום פטי, רבי שנקר וחברי מונטי פייטון... אתמול פספסתי את זה, אבל יש שידור חוזר היום ב14:10 בסינמה דרמה (ערוץ 12 בממיר)

LadyG

New member
לא לפספס...

הולכת לראות את זה פעם נוספת עכשיו ואח"כ אולי אכתוב כמה מילים על הקונצרט הנפלא הזה.

pasteran

New member
חדשות

יצאתי עם שלושה דיסקים מקצת אחרת: לכבוד מיו עם מדינת ישראל נגד שמוליק קראוס ובנגנגרד לכבוד הרנסנס עם red queen של גריפון

ThePiper

New member
ומשהו משעשע שקרה לי...

אתמול הייתי אצל חברה... בין כל דיסקי הביטלס ומוניקה סקס שהיא הוציאה שמעתי את השם "קאמל", חשבתי לעצמי "זה בטח חזיון תעתועים"... וצדקתי =) היא הוציאה את מיראג'. לפתע מישהו אחר אמר "אהה כן, קניתי את זה לאבא שלי במחיר דיי זול... לא ממש הקשבתי לזה". מיד צעקתי עליהם "אתם יודעים איזו אבן חשובה בתולדות הרוק המתקדם מונחת לכם כאן?" "הממ... טוב... שימו משינה!" "מספיק עם השטויות! זה אלבום מופת!!" "נו שתקי כבר" אז מכיוון שאף אחד לא רצה אותו יותר, אימצתי אותו לעת עתה =)

pasteran

New member
גם לי יש סיפור קאמל משעשע

ישבתי לי ביום הסטודנט ליד הבמה האלטרנטיבית ועיינתי בחוברת של סנו גוס שרכש ידידי במחיר זול שם. מאוד התעצבנתי שהוא קיבל גרסת רמסטר עם בונוסים וחוברת מושקעת ואני שקניתי אותו לפני הרבה זמן קיבלתי גרסה פשוטה למרות ששתיהם מדובדבן. בקיצור פתאום באה איזה נערה זבת חוטם ואומרת לנו ווא איזה אלבום מצוין זה ושעשיתי רכישה מצויינת. אני מחזיר וואלה יש לי אותו כבר וחושב לעצמי על עזות המצח של הדרדקית שתבוא לזקן מזוקן כמוני ותגלה לי אמריקות. ואז היא המשיכה אבל הכי טוב שלהם הוא מיראז' אני וחבר שלי מסתכלים אחד על השני וואלה באמת קולומבוסית קטנה יש לנו פה ואז שייגעצ עלו והיא רצה לבמה... בהתחלה אמרתי איזה מין מוח מעוות אוהב גם את קמאל וגם את שייגעצ ואז נזכרתי שאני אוהב את הדורבנים אז זה דווקא גרם לי להעריך אותה. הנוער של היום

ThePiper

New member
חחח הנוער של היום...

הילדים החצופים שהייתי איתם אתמול מכנים את ג'תרו "מוזיקה רנסאנסית". אומרים שלדזפ משעממים וחושבים שהיהודים חדשניים ומגניבים =\ אני אישית לא יכולה לסבול את זה יותר, אז כמעט זרקתי על אחד מהם לבנה (כדי להוכיח לו כמה הוא עבה כלבנה).

noosh

New member
הדורבנים שולתים ../images/Emo3.gif

אינ לא מבינה מה רע... אינ דווקא שמחה כשילדים מכירים פרוג, לי אישית זה עושה הרגשה שאולי עוד יש תקווה (וזה בא מאחת שהיא לא מי-יודע-מה גדולה בעצמה)

מורנא007

New member
המלכה האדומה

הוא אחד האלבומים האהובים עלי ביותר, הוא איסטורמנטלי ופולק - רוק בריטי. הדמיון למשחק שח-מט קיים לא רק בעטיפה אלא גם במוסיקה, למשל בקטע שהסוסים יוצאים או כאשר המלך זז לקראת המט. ממה ששמעתי באתר של מיו, בנגנגרד הוא גם יפה, ומשלב בין רוק לפולק בלקני, לחובבי ריקודי עמים ומוסיקה בלקנית.

לפני חודש קניתי שם 6 דיסקים

כולם של נירוונה :) לא היה לי כסף לדיסקים אחרים... פעם הבאה אני קונה שם דיפ פרפל (זה גם השם של האלבום שאני רוצה
) ואת כל ה 4 זפלינים הראשונים, ואולי אם ישאר כסף גם כמה דיסקים אחרים (יש לי רשימה של 60, לא בעיה למצוא מה, בעיה להחליט על מה לוותר :))

למעלה