חדש על המדף

John LennonS

New member
אני לוקח גם בחינם... ../images/Emo163.gif

חח, סתם, ומה לגבי בלי העטיפה.. (כדי לא לפגוע בפטיש שלך)?

Jflyaway

New member
ההוצאה האחרונה

של SUNDAZED - היא הטובה ביותר. לצערי אין לי אותה. למה הטובה ביותר? כי היא של SUNDAZED והם יודעים לעשות את העבודה. ההעברות שלהם הם מסרטי ההקלטה המקוריים, והרימסטרים שלהם מצויינים. לי יש את האלבום בהוצאה מחודשת בוויניל וגם בדיסק (EDSEL), שניהם לא מציאה כי EDSEL מעולם לא אהבו לעבוד קשה ולא כל כך היה להם חשוב לפנק את אוהבי הפסייח במוצר ראוי. אני לא ממליץ לך לקנות את ההוצאה הקודמת בוויניל, אבל אם תתעקש - אני יגיד לך איפה להשיג (חדש בניילון) ב 5.99 $ ואגב - כמו הבוס - גם שלי שרוט ודפוק ואי אפשר לשמוע אותו. וכמוהו - גם אני לא מוכר... עניין רגשי כזה. אוהב להתעסק עם התקליט - אפילו סתם להסתכל עליו..להריח אותו (כמה פלסטיק אפשר)

Paranoid Y

New member
בלעעעעעעעעע.. תקליטים!!

בלאחס!! עדיין אין לי מחט!! למרות שאין לי כ"כ הרבה תקליטים... אבל.. חלק מהם מסקרנים מאד!! איפה אפשר למצוא מחט לפטיפון עתיק?!?!

יש כמה חניות בת"א

אני בטוח שגם בחיפה יש, אולי הזבוב או יקי יוכלו לעזור, בת"א אני יודע שיש חנות מצוינת לפטיפונים בקינג ג'ורג'.

videoman

New member
תנסה אצל השכנים.

בפורום אודיו וק"ב תקבל תשובה טובה. אומנם זה פורום "אינטסיבי" משהו, אבל יש שם מספר חובבי תקליטים ופטפונים שישמחו לעזור.

Jflyaway

New member
מחט לפטיפון

ברחוב חשמונאים בתל אביב, יש חנות שניקראת "אדר" . הם מחזיקים את כל סוגי המחטים לפטיפונים, ואת כל סוגי הכבלים למערכות קול. בדוק ב 144 את מספר הטלפון, טלפן אליהם ותגיד להם איזה פטיפון ו/או איזה "ראש למחט" יש בפטיפון, והם יאמרו לך אם יש להם את המחט. J

Jflyaway

New member
ג'וזף בירד

הקים להקה נוספת לאחר פירוק USA שנקראה JOE BYRD & THE FIELD HIPPIES והם הקליטו אלבום: THE AMERICAN METHAPHYSICAL CIRCUS לאוהבי USA האלבום הזה יכול להיות מעניין, אבל לטעמי הוא לא משתווה USA כך שלא כדאי למהר לרכוש רק על בסיס האלבום ההוא. מוסקוביץ' לא באלבום, וחבל... ההוצאה שיש לי היא של ONE WAY RECORDS (הוצאה מחודשת מ 1996). יש מצב שזה ייצא שוב (ואולי כבר יצא?) ההוצאה הזאת של ONE WAY לא כל כך מוצלחת.

pasteran

New member
השאלה מי מהם יותר מוזר ומצחיק...

גדול המוזיקאים וגדול הפיזיקאים בחצי השני של המאה. תהנה - ספרים מעניינים ומשעשעים

MajorWinters

New member
זאפה יותר מצחיק../images/Emo19.gif

את האוטוביוגרפיה של פיינמן קראתי והיא מעולה... שניהם מצחיקים מאוד אבל מבין שני הספרים האחרונים, זאפה יותר... הספר של פיינמן הוא הרצאות...

melquiadess

New member
../images/Emo32.gif פיינמן ../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif

האוטוביוגרפיה של פיינמן זה אחד הספרים היותר משעשעים שקראתי, בהחלט אחד הפיזיקאים הגדולים של המאה ה20. ולשם שינוי הוא גם מצליח להסביר די טוב את התיאוריה שלו. בתור אחד ששואף להיות פיזיקאי בעתיד הבחור הזה הוא בהחלט דמות לחיקוי עבורי. וכעת אחרי ההמלצות על הספר של זאפה כנראה שאני אצטרך לקרוא גם אותו, ולשפוט מי יותר משעשע.

melquiadess

New member
מה חדש אצלי

אז כמו שניתן להבין מתכנית הרדיו שלי, השבוע שלי היה אמריקאי מאוד. לפני שבוע ההורים שלי חזרו מצרפת עם ההזמנה שעשיתי מאמאזון צרפת וזה השלל שנפל בחלקי: CSN - CSN אחרי שהתאהבתי בdeja vu החלטתי שאני חייב עוד דיסק שלהם. האמת היא שבינתיים אחרי שתי שמיעות הוא קצת מאכזב אותי לעומת deja vu המופתי, אבל קודם כל זה שהוא פחות טוב מיצירת מופת לא עושה אותו ללא טוב, וחוץ מזה אני אתן לו עוד כמה נסיונות. The Doors - LA woman את הדורס אני כבר מכיר טוב, ויצא לי לשמוע אותם הרבה, אבל עד עכשיו לא היה לי אף אלבום שלהם. (רק את האוסף הכפול המפורסם, והסתפקתי בהשאלות של האלבומים מחברים). אז את חצי מהשירים פה כבר הכרתי, ופה ידעתי בדיוק מה אני מקבל, אז כמובן שאין אכזבות, וזהו אחד מאלבומי הדורס הטובים ביותר. Neil Young - Harvest הדיסק הזה היה תעלומה עבורי לפני שתחתי אותו, מכיוון שלא הכרתיח כל כך את יאנג, וכל מה שהכרתי שלו זה deja vu שכבר הזכרתי עד כמה אני אוהב אותו. אז בהמלצת חברי הפורום הלכתי על הדיסק הזה. ומהרכישה הזאת ממנו אני הכי מרוצה בינתיים, הדיסק הזה ענה על כל הציפיות שלי, השבוע חרשתי אותו הרבה ואני ממש ממש אוהב אותו. השילוב של התזמורת הסימפונית הוא נפלא. ושירים מצויינים כמו old man גורמים לי להרגשי ממש טוב. בנוסף לפני שבועיים הייתי ביחד עם כמה מחברי הפורום בהופעה של thin lips ואחרי ההופעה רכשתי את הדיסק שלהם. למרות שהבטחתי לעצמי שאחרי ההזמנה הנ"ל וההופעה, אין לי כסף להוציא על עוד דיסק. אבל לא יכלתי לעמוד בפיתוי מכיוון שאהבתי את ההופעה והדיסק עלה רק 20 שקל.

FloyDviR

New member
ווואי איזה מקריות :)

גם אני השבוע קיבלתי 2 חדשים: CSN - CSN כמוך, גם אני אחרי Deja vu הייתי חייב לנסות משהו נוסף שלהם... ודווקא די אהבתי את האלבום הזה! The Doors - LA Woman אין מילים.. הכרתי אותו גם לפני

melquiadess

New member
עוד מעט יחשבו שאנחנו אותו בנאדם ../images/Emo8.gif

גם אותם דיסקים חדשים. גם אותו שם. האם יש לי איזה מעריץ סודי

למעלה