מה חדש אצלי
אז כמו שניתן להבין מתכנית הרדיו שלי, השבוע שלי היה אמריקאי מאוד. לפני שבוע ההורים שלי חזרו מצרפת עם ההזמנה שעשיתי מאמאזון צרפת וזה השלל שנפל בחלקי: CSN - CSN אחרי שהתאהבתי בdeja vu החלטתי שאני חייב עוד דיסק שלהם. האמת היא שבינתיים אחרי שתי שמיעות הוא קצת מאכזב אותי לעומת deja vu המופתי, אבל קודם כל זה שהוא פחות טוב מיצירת מופת לא עושה אותו ללא טוב, וחוץ מזה אני אתן לו עוד כמה נסיונות. The Doors - LA woman את הדורס אני כבר מכיר טוב, ויצא לי לשמוע אותם הרבה, אבל עד עכשיו לא היה לי אף אלבום שלהם. (רק את האוסף הכפול המפורסם, והסתפקתי בהשאלות של האלבומים מחברים). אז את חצי מהשירים פה כבר הכרתי, ופה ידעתי בדיוק מה אני מקבל, אז כמובן שאין אכזבות, וזהו אחד מאלבומי הדורס הטובים ביותר. Neil Young - Harvest הדיסק הזה היה תעלומה עבורי לפני שתחתי אותו, מכיוון שלא הכרתיח כל כך את יאנג, וכל מה שהכרתי שלו זה deja vu שכבר הזכרתי עד כמה אני אוהב אותו. אז בהמלצת חברי הפורום הלכתי על הדיסק הזה. ומהרכישה הזאת ממנו אני הכי מרוצה בינתיים, הדיסק הזה ענה על כל הציפיות שלי, השבוע חרשתי אותו הרבה ואני ממש ממש אוהב אותו. השילוב של התזמורת הסימפונית הוא נפלא. ושירים מצויינים כמו old man גורמים לי להרגשי ממש טוב. בנוסף לפני שבועיים הייתי ביחד עם כמה מחברי הפורום בהופעה של thin lips ואחרי ההופעה רכשתי את הדיסק שלהם. למרות שהבטחתי לעצמי שאחרי ההזמנה הנ"ל וההופעה, אין לי כסף להוציא על עוד דיסק. אבל לא יכלתי לעמוד בפיתוי מכיוון שאהבתי את ההופעה והדיסק עלה רק 20 שקל.