חדש על המדף

MajorWinters

New member
חדש על המדף../images/Emo19.gif

הספר של פרנק זאפה. אתחיל מיד אחרי הספר של ריצ'רד פיינמן, שנקנה היום גם.... ואצלכם?

Abbe Faria

New member
אחלה ספר!

(אם אתה מתכוון לThe Real Book of Frank Zappa)... העביר לי כמה שמירות בכיף... מחכה לספר שיגיע מארה"ב עכשיו... פרטים בהמשך...

HelterSkelter1

New member
באמת ספר טוב. אצלי:

הדיוידי החדש של קרימזון, שנקרא Neal and Jack and Me. מדובר ב-2 הופעות, ב-82 בדרום צרפת, וב-84 בטוקיו, יפן. אנרגיות, ביצועים מעולים, ופריפ אחד. מומלץ לכל חובב קרימזון! - רצוי עם היכרות של תקופת שנות השמונים של הלהקה - האלבומים Discipline, Beat ו Three Of A Perfect Pair.

Paranoid Y

New member
חדשדש ממש לא ממש

טוב... שבוע זה מספיק חדש... בחזרה מירושלים עיר הקודש שבוע שעבר... עצרתי בטאוור בתחנה המרכזית שם.. ובא לי להוסיף אותה לרשימת החנויות של הדיסקים שלי... אז.. בגלל ששמעתי הרבה בשבחו.. בעיקר בפורמינו זה.. החלטתי לחטוף אחד גם... אז החדש שלי זה דילן והמת... לא הספקתי לשמוע הרבה מאז.. אבל נשמע נפלא כצפוי.. שניים מהאגדות הכי אהובות עליי יחדיו.. כמה נפלא...

melancholy man

New member
חדש ומדליק

אמש, מצאתי סוף סוף דירה חדשה לדור בה בשנה הקרובה (בימים הקרובים: המעבר), והחלטתי לחגוג בדרך היחידה שאני יודע לחגוג, ללכת לחנות תקליטים ולקנות לעצמי מתנה (טוב אני מכיר עוד כמה דרכים, אבל זו הייתה הדרך היחידה שגם הייתה חוקית באותו רגע וחוץ מזה הייתי עייף...). לשמחתי (שתהפוך עם הזמן מן הסתם לצערי...) הדירה נמצאת ליד אחת מחנויות המוסיקה היותר טובות מחוץ לתל אביב (טאוור בקרית אונו) וכך מצאתי את עצמי מעלעל בין עשרות דיסקים שווים במיוחד, לבסוף נחו עיניי, על אחד האלבומים היותר מקסימים שיצא לי לשמוע וכבר הרבה זמן אני רוצה להחליף את עותק הוניל שלו שיש לי: The United states of America, אלבום שהוא כולו עונג רצוף של פסיכדליה אמרקאית משובחת, ובמייטב המסורת של ג'פרסון ארפליין למשל, מציג גם זמרת מעולה וכריזמטית: דורוטי מוסקוביץ' (כן הנציג היהודי הוא שלנו) וגם כינור חשמלי (גורדון מארון) מתופף מדליק (קריג וודסון), באסים משגעים (ראנד פורבס) ומעל כולם המלחין והיוצר המרכזי הסופר מוכשר ג'וזף בירד. אלבום שכולו כיף אמרקאי פסיכדלי, מומלץ לגמרי!

LadyG

New member
אז מה בוס ../images/Emo35.gif

אנחנו חולקים אותה חנות
אני צריכה להסביר להם, שאת הדברים המיוחדים שהם שומרים לי מתחת למדף, לא לתת לך בשום פנים ואופן

John LennonS

New member
אתה מעוניין למכור אולי את הויניל??!

אני מוכן לשלם! והיות ויש לך את האלבום על דיסק - שיחזיק מעמד עד אחרית הימים בערך (ולא אני לא מדבר על הלהקה...), לא היית רוצה לתרום לידע המוסיקלי שלי
:)?

melancholy man

New member
אני מחליף וניל בדיסק

רק אם הוניל כבר מעבר לשלב שאפשר להקשיב לו, עדיין מעוניין?

melancholy man

New member
אני רוצה להבין למה למישהו לקנות

תקליט שאי אפשר לשמוע אותו כבר, אחרי זה אני אגיד לך למה לא...

Jflyaway

New member
לנונס..קח בחשבון

שזה לא הוויניל המקורי מהסיקסטיז - אלא הוצאה מחודשת משנות התשעים (של EDSEL ?) נכון בוס?

melancholy man

New member
זה בטח לא משנות התשעים

קניתי יד שניה בתחילת/אמצע שנות השישים (בחור בשחור אאל"ט) אני אצטרך לנבור עמוק בשביל למצוא, בכל מקרה, אני לא מוכר תקליטים שיש לי, גם אם אי אפשר לשמוע מהם כלום כמעט (פטיש מוזר לעטיפות)

למעלה