חדש ספורום....

Maorah

New member
חדש ספורום....

שלום כולם... אני מאור. מוסיקאי. עתודאי (מסיים השנה). אממ חובב אלכוהול. עובד בפאב (מתקלט וקצת מברמן). עיינתי בפורום. אהבתי מה שהולך פה :) למרות שאני מרגיש קצת צעיר פה. משקאות... גינס. ויסקי אירי לסוגיו. עדיפות לג'ימסון 1780 בלי קרח :). ליקרים... דרמבוי. פה ושם ייגר. זהו. לא חובב משקאות לבנים. אבל תלוי במצב רוח. מקווה להשתלב. שבוע חדש מצויין לכולם.

Maorah

New member
כבר טעות... ספורום=בפורום*

ואני פיכח לגמרי :).

ברוך הבא ../images/Emo13.gif

תהייה -- מה הטעם של הג'יימיסון 1780? לא יצא לי לטעום אף פעם... אתה יכול להשוות אותו מול הג'יימיסון ואולי אפילו מול סינגל מאלטים שאקבל מושג מה יש בו?

D r a m b u i e

New member
ברוך הבא!

אלון, גם הג'יימיסון 1780 נופל איפה שנופלים אחיו האירים, חוסר של עישון בטעם, טעם שטוח משהו ולא עגול ומעניין כמו בני דודיו הסקוטיים, או אפילו אלה האמריקאים.

bar wine

New member
חולק עליך ...../images/Emo2.gif

לגבי העישון אתה צודק , לגבי העומק ... אני באופן אישי שותה את הג'ימסון גולד , לומר עליו שהוא שטוח ולא מעניין.. לא הייתי אומר. חוץ מזה מי אומר שעישון הוויסקי עושה אותו מעניין יותר ? מוגש באהבה , חומר למחשבה .

D r a m b u i e

New member
זה לא רק העישון

זה הזיקוק הרציף המיותר של האירים, זה העובדה שהוא וויסקי גריין, יש עוד המון דברים. אבל כעקרון, כמשקה שלם, הוויסקי האירי פחות טוב לדעתי. הוא רך מדי ולא מעניין. זו רק דיעה שלי ואני עדיין לא מייקל ג'קסון בכל אופן.

amircn1

New member
ברוך הבא../images/Emo72.gif

יש לי מספר שאלות - אפשר ? היכן אתה מברמן ?? ו... מה אתה לומד ? אמיר

Maorah

New member
תשובות....

רק היום יצא לי לראות את התגובת שלכם.... בקשר לג'ימסון... בסוף זה עניין של טעם.. לי אישי הוא "מחליק" יותר טוב. שכחתי לציין שאני שותה אותו ביחד עם הגינס. בצ'יסרים. ויסקי נקי אני שותה בד"כ ג'וני שחור. עכשיו לשאר השאלות... לומד אלקטרוניקה. במסלול הנדסאי. מברמן פאב קטן בראשל"צ. BB לא מברמן על בסיס קבוע... זה נע בין תיקלוט להגשת בירות ומשקאות נקיים. אין לי ניסיון בקוקטיילים.

Maorah

New member
אה ועוד משהו....

כפי שאתם רואים קשה לי לתאר משקאות בצורה מילולית כמוכם... :) נורא כיף לקרוא את זה... אבל קשה יותר להרגיש את זה.

amircn1

New member
אתה תצטרך לעבור ...

קורס מזורז ב- "מבוא לטעימות ותיאורים" מישהו מתנדב להרצות בנושא ?! טוב, אם אין מתנדבים אני אתחיל, אז ככה: שלב ראשון - קח כוס lowball, מזוג לתוכה את המשקה האהוב עלייך (ג'יימסון אמרת ?!) שלב שני - תתקרב לאט ובזהירות אל הכוס, תחזיק אותה בידך, תריח את המשקה, תתענג עליו למשך כמה שניות שלב שלישי - תזכור את ההרגשה, קח דף ועט ותכתוב מה אתה מרגיש וחושב שלב רביעי - קח לגימה קטנה מהמשקה (אל תבלע עדיין!!!) החזק את המשקה בגרונך ותתטעם אותו לאט לאט, תן לו להחליק בגרונך שלב חמש - חזור לשלב השלישי בלולאה אינסופית עד תום המשקה שלב שש - תכנס לאינטרנט ותכתוב בפורום את מה שכתבת על הנייר הקורס מועבר בכל סופשבוע אצלי בחדר ...

marsala

New member
ברוך הבא! אין לך מושג...

איזה חיוך נוסטלגי העלית על פני...בי בי באר בראשל'צ....המקום עוד פועל מה? אם אני אגיד לך לפני כמה שנים הייתי הולך לבי בי אני ארגיש כל כך זקן ש..... נו ,לא משנה... מקווה שתרגיש כאן בנוח איתנו, מוש

D r a m b u i e

New member
וד"א כצ'ייסר זה אחלה

ג'יימיסון כצ'ייסר לגינס זו קלאסיקה שחבל על הזמן.

Maorah

New member
היה לי רגש שמישהו יגיב על הביבי...

כן הוא עוד פועל! ואנחנו שומרים עליו ... הוא עדיין נורא דומה למקורי... רק שכבר לא יושבים למעלה... עכשיו סוגרים את כל המסדרון.... ואם אתה מראשון..... או לשעבר.. אז גם האידאה היותר זקן עוד פעיל :)

למעלה