חדש מתקדם

Olorinican

New member
חדש מתקדם

היי לכולם, אני חדש פה.. וזה מרגיש מצויין לדעת שיש עוד אנשים בישראל שרואים סטארגאט ואוהבים אותו.. אני מההתחלה התחלתי לראות את הסידרה מהרגע שהוא בא לארץ עד סיום העונה השישית פה.. לקח מלא זמן עד שהעונה השיבעית ועוד מעד השמינית תבואו.. לא לשכוח את אטלנטיס.. היה כל כך משעמם בלי סטארגאט שאני ושאר המשפחה הורדנו את כל העונה השמינית בקצב כל פרק בשבוע שהוא יצא בארה"ב, וגם אטלנטיס.. אז אני יודע מה קורה בעונות ומה יקרה(מהשמועות) על העונה התישעית של SG1. מישהוא גם הוריד וראה? כי הייתי רוצה לדבר על כל העונה השמינית. אני לא יודע עם ידוע אבל אומרים שבעונה התישעית מצתרפים לקבוצת SG1 ולתוכנית בכלל שתי אנשים חדשים מסידרת הטלויזיה פארסקייפ. כן כן... תנו ניחוש!?!?!

Isildur

New member
ברוך הבא לפורום ../images/Emo58.gif

אני מניח שרוב האנשים פה ראו את העונה השמינית של SG-1 והעונה הראשונה של אטלנטיס בעזרתן האדיבה של הדודות מאמריקה שדואגות לשלוח את הפרקים. אתה מוזמן לדבר פה על העונות האלו רק אל תשכח לשים אזהרת ספויילר למען אותם אנשים שלא ראו עדיין. וכן זה נכון שבעונה התשיעית משתתפים שני שחקנים ששיחקו בעבר בפארסקייפ. הכוונה כמובן לבן ברודר בתור חבר קבוע בSG-1 וקלאודיה בלאק שחוזרת לשישה פרקים, בתור ולה (vala) שהופיעה לראשונה בפרק prometheus unbound בעונה ה-8

למעלה