חדש מעוניין להתעדכן

CHEZKI16

New member
חדש מעוניין להתעדכן

מישהו יכול להסביר לי על הפורום הזה והכל תודה בכל אופן.

dor307

New member
אני !!!

הכי נחמד ת'דבר רק איתי כל השאר סתם סונובים ולא נחמדים רק אני!! פורום זה נוע ש לאנשים ש: מי לא התלהב כשהיה קטן מהכוחות המיוחדים המוטציות? חלם להיות חזק כמו וולברין(דמות מאקסמן), לעוף כמו מגנטו(גם) או לשנות צורה כמו מיסטיק(וגם)... ובכן כאן לא תגשימו את החלומות שלכם אך תוכלו לדבר ולדסקס עליהם עם שאר חברי הפורום. תוכלו לדבר על הכל, איזה דמות הכי אההבתם, איזה פרק אהבתם, להתווכח מי ינצח - מגנטו או פרופסור איקס, וולברין או סייברטוף, רוג או ג'ין, בישופ או...נו הבנתם את רעיון... תהנו ובמילים שלי: פורום זה נועד לאנשים ש: קראו את הקומיקס ראו את הסדרה המקורית ראו את אוולוישן ראו את הסרט אהבו ומעונינים לדבר עלין אם אתה לא מכיר אתה יכול להכיר דרכי כי אני : הכי נחמד כולם פה סונובים! סתם פורום אקסמן שולט!

*superstar*

New member
מי סנוב?!../images/Emo46.gif

זה שכולכם צורות חיים נחותות ממני לא אומר שאני סנובית.

dor307

New member
אני סנוב!

אנחנו פורום של סנובים! כי אנחנו איכותיים וכל השאר זבלים (אני מזכיר לי את המורה שלי שעפלתה ילדיים כי היא חשבה שהם "איכותיים" אז אותי היא הפלעיה לטובהP:)

gloria23

New member
ברוך הבא..../images/Emo42.gif

אני דורית...בעקרון פורום אקסמן זה למי שמכיר את הסדרה וראה את הסרטים...כמו שדור אמר...אתה מוזמן להצטרף אלינו

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo184.gifהיי! ../images/Emo184.gif

אני יעל בת 14 וחצי... (ולמקרה שמישהו תוהה למה שמתי ציור של גלולה בנושא ההודעה זה בגלל שאני חולה וזה הדבר היחידי שמעסיק אותי עכשיו... חח)
*התרופות לא עוזרות-רצה להקיא* אה.. חזרתי. בכל מקרה... היי! ברוך הבא לפורום אקס מן!
אני לא מרגישה טוב.. אז ביי ביי והשתלבות מהירה!

dor307

New member
חחח רצה להקיא..

תרגישי טוב בנתיים תפוצצי את תפוז בהודוץ זנ מה שאני עשיתי שנשארתי בבית (יום שני) ושימעם לי מוות!!!

Scarlet Witch13

New member
../images/Emo9.gifתודה לכם!! מוואאהההההההה

קר לי
יש לי בחילה
תרופות גורמות לי לרצות עוד יותר
להקיא
והרופאה מפגרת לאללה... נכון שכיף לי?
נו טוב, לפחות הדבקתי את כל המשפחה שלי. צרת רבים חצי צרה!

MORGANA13

New member
ברוך הבא!../images/Emo24.gif

אתה מוזמן לפתוח טופיקים ושירשורים כאוות נפשך....!

למעלה