חדש + מספר שאלות...

HerkFan

New member
חדש + מספר שאלות...

שלום,אני חדש בפורום וכפי שכנראה הבנתם מהניק שלי אני אוהב את הסדרה "הרקולס". רציתי לדעת מספר דברים: -האם ישודרו גם הסרטים הראשונים של הסדרה? כבר שודרו בערוץ שתי הסרטים הראשונים של הסדרה ואני אשמח אם ישדרו גם את הסרטים הראשונים. וגם אם לא, האם תשדרו שוב את שתי הסרטים האחרונים? -שידרו כבר את "הרקולס", משדרים את "זינה", מה עם הצלע השלישית? "הרקולס הצעיר", זו סידרה עם עונה אחת בלבד שמגוללת את הרפתקאות הרקולס באקדמיה, עם אותם שחקנים שמשחקים בסדרה "הרקולס" את הרק וחבריו בפלאשבקים (רק עם דמות ראשית שמשוחקת ע"י שחקן אחר, אבל ניחא). יש לסדרה גם סרט אחד ששודר ב-YES ואני אשמח לראות אותו שוב. נאש ברידג'ס - יהיו שידורים חוזרים מהתחלה? כי אני התחלתי לראות את הסדרה רק מפרק 24 (עם האקר המחשבים) ואני אשמח לראות את הפרקים הקודמים. -שמתי לב גם שבזמן האחרון לא משדרים מגוון גדול של סרטים כמו בעבר, זה חבל ולדעתי כדי מאוד לשדר יותר סרטים כמו פעם -למרות שהערוץ הוא מצוין יש לו חסרון קטן, הסדרות הן לא תמיד חדשות,זה יהיה נחמד לשם שינוי לקנות סדרות (או סרטים) מהשנתיים-שלוש האחרונות. אממ...שאלה אחרונה, אני רק רוצה לוודה שהערוץ ימשיך להיות משודר בכבלים האנלוגיים כי אין לי דיגיטליים וכאשר אין כבלים דיגיטליים אז ערוץ AXN הוא כמו ברכה משמיים. אז הם ימשיכו להיות משודרים לכל הלקוחות? תודה מראש.

b u s t e d

New member
שלוםשלום../images/Emo9.gif

*מנסה לענות על רוב השאלות\תגובות* לא יודעת
בחיים שלי לא שמעתי על הסידרה הזאת, אבל אם יצאה לה רק עונה אחת אני מניחה שהיא לא טובה מדיי
... לא יודעת
אני מסכימה איתך בקשר לסרטים
(שימו שוב את "כופר"
) AXN דווקא התחילו עונה חדשה עם הרבה סדרות מעולות (זהות בדויה, סוכנות הביון והמגן הן רק חלק, לפי מה שהבנתי..).. ובסה"ך, אתה חייב להודות שנוסטלגיה זה גם חלק גדול מהערוץ..... (ניקיטע
) הערוץ אכן משודר גם באנלוגי, רק בהוט. (משום מה
) הוא נמצא בערוץ 13 בממיר אנלוגי. (או 12..)

HerkFan

New member
כן אבל...

אני יודע שזה משודר באנלוגי, אני רציתי רק לוודא שזה ימשיך כך. בקשר לסדרה שדיברתי עליה, היא הייתה לא רעה בכלל, עובדה שהסרט שודר בארת והאמת גם הסדרה עצמה שודרה לפני מספר שנים בערוץ 3 (HOT 3 כיום) אז אני מניח שאפשר להוציא את הקלטות מהמחסן, לחדש רשיון ולשדר.

squad leader

New member
זו סדרה טובה

ראיתי אותה בארה"ב כמה פעמים. זה מספר על איך שהרק' הצעיר התחיל את אורח החיים הזה שלו ומספר על ההרפתקאות שלו ושל איולס מנקודת מבט צעירה יותר. האמת גם אני שקלתי כמה פעמים לכתוב לערוץ על הסדרה אבל מהר מאוד הבנתי שלמה שכותבים כאן בפורום אין הרבה השפעה על הערוץ (מה נסגר עם עונות 5 ו 6 של זינה?!).

זאת סידרה... אחרת.

היא בכלל לא בליגה של "הרקולס" ובטח שלא של "זינה", אבל יש בה קטעים משעשעים והופעות אורח שוות.לגבי עונות 5 ו- 6 של זינה, אתם מוזמנים לבוא לחתום על העצומה להבאת העונות ל- AXN, כאן.

b u s t e d

New member
וזה מאדם שהתלונן שמשדרים סדרות ישנו

ת...
טוב, אם אתה אומר שזה יפה אני מאמינה לך, אחרי הכל- אתה זה שראה את זה, לא אני..
ואני מניחה שזה ישאר.. אין שום סיבה שזה לא. (נכון
?)

big fan

New member
הרקולס הצעיר!

עונה מהממת אני ראיתי אותה אישית אהבתי לאללה!! אבל עכשיו משדרים בAXN מלא סדרות חדשות וטובות! המחוז זהות בדויה וכל אלה סדרות מצויינות!! תראה שווה לנסות!

למעלה